Προς το περιεχόμενο

toeic online tests

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξέρετε κανένα site που να δίνει tests για την εν λόγω πιστοποίηση;

πληρωμή ή δωρεάν δεν με ενδιαφέρει ...

Θέλω να προπονηθώ λίγο μόνος μπας και καταφέρω και ξεκινήσω σε μερικούς μήνες μαθήματα για να πάω για το proficiency.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πήρα πριν 3 χρόνια για να δοκιμάσω τις γνώσεις μου. Καμία σχέση με proficiency , πολυυυ ποιο εύκολο ,και δεν εχει writing + interview. Mόνο listening και m.c.

Δεν ξερω για online , σίγουρα θα βρεις , αλλα πήγαινε σε ενα φροντιστήριο και ζήτα , μου είχαν δώσει δωρεάν 2 τεστ και το cd για το listening. Μετά απλώς τα επέστρεψα συμπληρωμένα.

Κόστος για να το δώσω (όλα κομπλέ) μου βγήκε τότε 120 ευρώ

lower έχω του Michigan και θέλω να πάρω το proficiency από αυτό αλλά θα πρέπει να πιάσω σχεδόν το τέλειο στις εξετάσεις

είχα πάει το 2005 να δώσω το  proficiency του Michigan είχα περάσει το προκαταρκτικό (τότε έπρεπε να δώσεις αυτό και να το περάσεις για να πας να δώσεις το proficiency) αλλά κόπηκα στη κυρίως εξέταση στα προφορικά και έκθεση αν θυμάμαι καλά !!!  

Εγώ είχα κάνει τα τεστ από ένα CD και ένα βιβλίο που μου είχε δώσει μια καθηγήτρια. Σχεδόν πάντα έπιανα οριακά την βάση του C1 (γιατί βαριόμουν βέβαια) και στην τελική εξέταση έκανα 3 λάθη και πήρα το C2. Είναι τραγικά εύκολο, δεν πιστεύω να αξίζει να πας σε φροντιστήριο μόνο για TOEIC. Πάρε Michigan ή Cambridge ή κάποιο από αυτά τα καινούρια. Αν το θέλεις για το δημόσιο, μέχρι C1 αναγνωρίζεται, αν έχεις C2 πάλι σαν C1 θα στο πάρουν.

4 ώρες πριν, Ola150 είπε

Εγώ είχα κάνει τα τεστ από ένα CD και ένα βιβλίο που μου είχε δώσει μια καθηγήτρια. Σχεδόν πάντα έπιανα οριακά την βάση του C1 (γιατί βαριόμουν βέβαια) και στην τελική εξέταση έκανα 3 λάθη και πήρα το C2. Είναι τραγικά εύκολο, δεν πιστεύω να αξίζει να πας σε φροντιστήριο μόνο για TOEIC. Πάρε Michigan ή Cambridge ή κάποιο από αυτά τα καινούρια. Αν το θέλεις για το δημόσιο, μέχρι C1 αναγνωρίζεται, αν έχεις C2 πάλι σαν C1 θα στο πάρουν.

ναι, δίκιο έχεις οπότε άκυρο το TOEIC

10 ώρες πριν, Ola150 είπε

Έχει εύκολα καινούριου τύπου που αναγνωρίζεται στο δημόσιο, κάτι lrn κλπ

δεν μπορώ την έκθεση και το speaking 

ξέρεις κανένα;

Στις 10/3/2019 στις 11:24 ΜΜ, eukairias είπε

Μπορώ να σου βρω τα παλιά test νομίζω στοιχίζουν 50ευρω με τα CD τους και τις απαντήσεις του για το toiec

ευχαριστώ φίλε αλλά από τη στιγμή που δεν αναγνωρίζεται το proficiency στο δημόσιο δε με ενδιαφέρει

• 1 χρόνο αργότερα...

Καλησπέρα. Είμαι 44 χρονών κάτοχος του Toeic (score 525) επίπεδο LOWER απο το 2009. Δεν τα μιλάω και το επίπεδό μου έχει μείνει εκεί από τότε. Μετά από 12 χρόνια θα μπορέσω να δώσω εξετάσεις για C1 με φροντιστήριο η ιδιαίτερο; Τί λέτε; Τι ειναι πιο οικονομικό; Φροντιστήριο η Καθηγητής (ιδιαίτερο); ισχύει λέτε οι εγγύηση πτυχίου που σου δίνουν τα φροντιστήρια; Εμπιστεύεστε τα online Μαθήματα; Ευχαριστώ .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρωτον, πως γνωριζεις οτι το επιπεδο σου εχει παραμεινει το ιδιο και οτι δεν εχει πεσει πια κατω απο B2; (Χωρις επαφη με την γλωσσα δεν διατηρείται...)

Δεύτερον, αφου μαθεις στο περιπου το τωρινο σου επιπεδο μεσω ενός placement test (εχει διάφορα online) μετα θα πρεπει να συζητησεις με καθηγητη (ειτε ιδιαιτερο ειτε φροντιστήριο) για να δει αν ειναι εφικτος ο στόχος του ενος ετους. Αυτο εξαρταται από διάφορους παράγοντες, πχ ποσο εντατικα μαθηματα θες να κανεις, ποσο διαβασμα τη βδομαδα, σε ποιο πιστοποιητικό στοχευεις κλπ.

Τριτον, ολα παιζουν με τις τιμές. Μπορει το ιδιαιτερο να σου βγει ακομα και ιδια τιμή με φροντιστηριο. Κανε ερευνα αγορας. 

Τεταρτον, απ'το 2008 που εργαζομαι στον τομεα πρωτη φορα ακουω αυτη την 'εγγυηση'. Πως μπορει καποιος να σου εγγυηθεί οτι θα το παρεις το πιστοποιητικό; Μου ακουγεται σαν πολυ επιθετικο και φθηνο marketing...

Πεμπτον, τα online μαθηματα συντομα θα καθιερωθουν, και ουτε ειναι κατωτερα σε ποιοτητα απο τα δια ζωσης (αν φυσικά ο καθηγητής ειναι γνώστης) ουτε 'περιεργα' ουτε ξερωγω τι αλλο. Ειναι η νέα πραγματικότητα στην εκπαιδευση και συχνα αναγκαια, ειδικα αν μιλαμε για μαθητες ή καθηγητες που ανηκουν σε ευπαθεις ομαδες κλπ. Πολλα φροντιστήρια πλεον δινουν επιλογη ειτε για εξ'αποστασεως είτε για δια ζωσης μαθηματα.

Υ.Γ. Δεν ειναι πτυχία, ειναι πιστοποιητικα.

Επεξ/σία από *nenya*

Σε γνωστό φροντιστήριο που πήγα το 2011 έλεγαν ότι σου έδιναν γραπτή εγγύηση ότι θα πετύχεις εφόσον είσαι 100% συνεπής στις εργασίες που σου έβαζαν και δεν έκανες απουσίες πάνω από ένα οριο. Η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν έμπαινε στον κόπο να ζητήσει γραπτώς αφού κάνεις δεν μπορούσε να είναι εντελώς συνεπής και να μην απουσιάσει τόσο λίγο. Μάλλον μαρκετιστικο κόλπο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...