AeDaeJohn Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Καλημέρα παίδες ψάχνω τηλεόραση τις τελευταίες μέρες και έχω ψιλοχαθει εκτός του ότι κλασσικά ανεβαίνεις λίγο λίγο και ξαφνικά έχεις φτάσει στο διπλάσιο budget από αυτό που ξεκίνησες. Διαθέσιμο budget: Πάνω κάτω στο χιλιάρικο από γνωστή αλυσιδα, περίπου 800 από Σκρουτζ. Απόσταση και γωνία θέασης: Ευθεία, περίπου 3μ. Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες (αναφερτε την πηγή : torrent, bluray, dvd, netflix), gaming, pc monitor (αυτό βεβαία είναι σε άλλη ενότητα του φορουμ), digea, κτλ]: Λίγο απ' όλα, ταινίες σειρές (λογικά μέσω hdmi από το pc) λίγο τηλεόραση, και stream gaming από το pc. προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters "): 55 ιντσες Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: οχι Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): Δεν είμαι και ιδιαίτερα γνωστής αλλά θέλω καλή εικόνα χωρίς να έχω και τα πιο εκπαιδευμένα και απαιτητικά μάτια. Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν :Samsung Q6, LG sk8100, hisense h55u7a, samsung ue55nu7472, sony η σειρά 8. Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): Θα προτιμούσα κάποιο σκουτζομαγαζο που είναι γνωστό ότι είναι αξιόλογο.
AeDaeJohn Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Τι γίνεται ρε παίδες, τόσο πολύ σας μπερδεψα;
postfire Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 9 ώρες πριν, AeDaeJohn είπε Τι γίνεται ρε παίδες, τόσο πολύ σας μπερδεψα; εχεις δει καποιες απο κοντα για να εχεις μια ιδεα? σε ενδιαφερει να εχει καλο μαυρο η tv?
AeDaeJohn Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Θα θελα να έχει και καλό μαύρο και ζωντανά χρώματα με αντιθέσεις. Έχω δει από κοντά την lg και την Samsung που ανέφερα αλλά δεν έχω δει τις αντίστοιχες από sony. Για τις hisense τι έχετε να πείτε;
AeDaeJohn Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχουν βγει σε προσφορα αυτες οι 3 τηλεορασεις που γλυκοκοιταζω: 1. Sony KD55XF8505 899E 2. Sony KD55XF8096 629E 3. LG55SK8100 769E και πιο σκεπτικος (λογω τιμης) για την 4. Sony KD55XF8577 (την αναφερω για να την αναφερω, πιο πολυ μεταξυ των 3 πρωτων ειμαι) Θα θελα γνωμες σχετικα με το ποια ειναι πιο vfm και ποια θα προτιμουσατε και γιατι Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από AeDaeJohn
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα