Markantonis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 13 λεπτά πριν, Yiannis87 είπε Δεν έχω χακιντος, δεν είμαι γνώστης και δεν έχω ασχοληθεί. Πήγαινα μια φορά να πάρω από αγγελία, αλλά προτίμησα κανονικό macos. Σκέψου ότι η Apple κρατάει στο αρχείο της όλους τους σειριακούς αριθμούς των συσκευών που είναι συνδεδεμένοι με το apple id (μιας και μιλάμε για ασφάλεια εδώ μέσα....) Δεν ξέρω τι γίνεται με χακιντος. Τα άλλα που σου είπα είναι προβλήματα που εμφανίζονται στα μακ στο hardware, οπότε googlare τα να τα έχεις υπόψιν σου. Eν κατακλείδη, με 1,5k. παίρνεις mini 6-core 16 ram, με 2k mini 6-core 32 ram, ενώ για macbook με 2k παίρνεις 4-core με 16 ram με τους κιδνύνους που είπα. Καλή λύση κατά τη γνώμη μου για να έχει ένα 2ο απλό, μηχάνημα που να τρέχει macos είναι το macbook 12", αν είναι συμβατό με το μάτια σου. Εμένα με είχε βολέψει σε σχετικά βαριά χρήση ας πούμε, 50+ internet tabs open με 8 ram. Ήταν σκυλί και ας μην του φαίνεται. Η νέα σειρά. άλλωστε αν βγει θα έχει παρόμοιες επιδόσεις με το air και ίσως το 2020 να δούμε και τετραπύρηνο fanless. Ήδη βλέπουμε τρελό επεξεργαστή στο ipad pro, αν και είναι αστείο. Τώρα αν πάρεις mac, συνιστώ αγορά από το εξωτερικό αν έχεις τη δυνατότητα. Εδώ είναι ακριβά και τώρα που άλλξαν και τη θέση των γραμμάτων στο ελληνικό πληκτρολόγιο δεν αξίζει. Πάρε με αγγλικό από έξω αν μπορείς. Τις καλύτερες τιμές σε Ευρώπη τις έχει, η Ελβετία, λόγω ισοτιμίας φράγκου με ευρώ... Το Mac mini συνδέεται με οποιοδήποτε πληκτρολόγιο και ποντίκι, ή αποκλειστικά μόνο με της Apple? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yiannis87 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, Markantonis είπε Το Mac mini συνδέεται με οποιοδήποτε πληκτρολόγιο και ποντίκι, ή αποκλειστικά μόνο με της Apple? οποιοδήποτε!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα