czarjuly Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Καλό είναι να ψάχνονται και οι εταιρείες μεταξύ τους για κενά ασφαλείας αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πιο ασφαλή λειτουργικά για όλους μας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Καλύτερα ο καθένας να κοιτάει τη δουλειά του και να μην ανακατεύεται σε business άλλων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PillShovel Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 55 λεπτά πριν, Nikosmile είπε Καλύτερα ο καθένας να κοιτάει τη δουλειά του και να μην ανακατεύεται σε business άλλων. Τι λες? Για να μπορει ο άλλος να σου πουλάει φύκια για μεταξωτες κορδέλες με την ησυχία του? Σωνει και καλά να είμαστε όλοι άβουλοι και αμέτοχοι ένα πράγμα. Καλυτερα να υπάρχουν τυπάδες που χωνουν την μύτη τους στη δουλειά άλλων για να ξέρουμε το ποιόν του καθένα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Βασικά τρολάρισα . Υπάρχει τόσο μεγάλη μυστικοπάθεια μεταξύ αυτών των κολοσσών, που μόνο κατά τύχη χώνοντας κάποιος "δεύτερος" τη μύτη του θα βρει κενό ασφαλείας. Και ποιος ξέρει αν αυτός ο δεύτερος (δεν ενημερώσει την "πρώτη") αλλά πασάρει την πληροφορία σε κάποιον τρίτο για να χτυπήσει ύπουλα κάτω από τη ζώνη. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yiannis87 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, james01gr είπε εάν το mac είχε το μερίδιο της αγοράς των παραθύρων, θα έβλεπες τις τρύπες που έχει. αλλά όταν έχεις μονοψήφιο μερίδιο αγοράς, δεν ασχολείται κανένας μαζί σου. καλά τα είπαμε αυτά... lol Γιατί να χτυπήσει κάποιος εσένα τον απλό χρήστη με τα παράθυρα και όχι τον Zuckerberg με το mac. Δεν στέκει αυτό που λες απαραίτητα. Παίζει ρόλο το target της επίθεσης 5 ώρες πριν, billdanos είπε Και αυτό από μόνο του είναι ένα ΣΟΒΑΡΟ πλεονέκτημα για εμάς που το χρησιμοποιούμε! Μα δε στέκει, γιατί αυτός χρησιμοποιεί μηχάνημα με "τρύπια" παράθυρα των 300 ευρώ και εσύ μηλαράκι των 3000. Σε ποιανού το λογαριασμό λες να θέλει να έχει πρόσβαση ο attacker? 4 ώρες πριν, greed είπε Μόνο τα zerphone είναι ασφαλής με Android 2.2 ουτε καν, xiaomi qin ή turbo-x ή βλακμπερυ(?) Δεν είμαι σίγουρος για τα τελευταιά τι παίζει βασικά, αν και μου γυαλίζει λίγο το blackberry passport να πω την αλήθεια, μετά την κατρακύλα της (Tim) Apple με τις παντόφλες και τις κινεζιές... 4 ώρες πριν, Plapoutas είπε Είναι πάντως ενδιαφέρον η οπτική γωνία των Apple Users, ακόμα και σε αρνητικές καταστάσεις, οι Apple Users βλέπουν τα πάντα θετικά ή ως πλεονεκτήματα και δεν καταδικάζουν ποτέ την πολιτική/συμπεριφορά της εταιρίας όσο και αρνητική μπορεί να είναι. Εγώ την καταδικάζω. Η (Tim) Apple έχει αρχίσει να φαίνεται αρκετά σε κάποιους Apple users νομίζω. Γενικά η Apple δεν έχει πλέον την τελειότητα που είχε παλιά... δες πχ το θέμα με τα λυγισμένα ipad κλπ, που βγαίνουν και λένε είναι φυσιολογικό. Ε όχι εντάξυ, δεν θα κάνει ό,τι θέλει το marketing. Και ως χρήστης apple, έπιασα surface. εντάξυ φοβερό!!! Αν γενικά προσφέρουν οι άλλες εταιρείες ωραία (και ασφαλή) cloud integrations και γενικά μια ενιαία λύση θα τη φάνε. Το θέμα είναι ότι κάποιος που έχει android σπίτι χρησιμοποιεί windows. Δηλαδή αν τραβήξει μια φωτό, γράψει ένα note, κάνει ένα event στο google calendar, μετά στο σπίτι θα πρέπει να τα δει αυτά μέσω chrome ή των αντίστοιχων εφαρμογών των windows. Η Apple σου δίνει τις ίδιες εφαρμογές και σε ios και σε mac. Αν μου στείλουν ένα μήνυμα στο κινητό που είναι σε άλλο όροφο, θα το δω στο mac. Αυτή είναι η καλή Apple πριν τον παπάτζα του μάρκετινγκ τον Τιμ. Μπορεί να μην το χρειάζεσαι, αλλά είναι smooth, είναι ωραίο, είναι λιτό και περίπλοκο μαζί. Αν αυτά γίνονται σε κάποιο καιρό με νέο windows phone πχ., τότε ναι θα πάρω όλη τη surface σειρά, γιατί η (Τim) Apple αρχίζει και κουράζει τελευταία... Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από Yiannis87 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Νοκια 3310, οποιοδήποτε ηλεκτρονικό χωρίς ίντερνετ είναι ασφαλές ☺️ και φυσικά χωρίς Bluetooth. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yiannis87 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε Μπορει ομως και απλουστατα να ειναι ευχαριστημενοι πελατες και ετσι συγχωρουν πιο ευκολα καποια αβλεψια της εταιρειας οταν υπαρξει αραια και που. staingnate, flex agate, hinge cracking, λυγισμένα iPhone, λυγισμένα iPad, speaker crackling, battery drains από το 2015 και έπειτα.... Τι εννοείς αραια και που? Σου δίνει κουτόχορτο η Apple του Tim?... Γιατί στα iphones να αδιάζει πιο γρήγορα η μπαταρία κάθε χρόνο με το νέο λογισμικό? Το ευχαριστιέσαι? Γουστάρεις? Εμένα ως χρήστη iphone δεν μου αρέσει, όπως φαντάζομαι δεν αρέσε και σε κάποιον αν πάρει ένα ipad των 1000 ευρώ να πάει στους άχρηστους τους istorm και να του πουν θεωρείται φυσιολογικό. 4 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Νοκια 3310, Σε τι λογισμικό βασίζεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Yiannis87 είπε staingnate, flex agate, hinge cracking, λυγισμένα iPhone, λυγισμένα iPad, speaker crackling, battery drains από το 2015 και έπειτα.... Τι εννοείς αραια και που? Σου δίνει κουτόχορτο η Apple του Tim?... Γιατί στα iphones να αδιάζει πιο γρήγορα η μπαταρία κάθε χρόνο με το νέο λογισμικό? Το ευχαριστιέσαι? Γουστάρεις? Εμένα ως χρήστη iphone δεν μου αρέσει, όπως φαντάζομαι δεν αρέσε και σε κάποιον αν πάρει ένα ipad των 1000 ευρώ να πάει στους άχρηστους τους istorm και να του πουν θεωρείται φυσιολογικό. Σε τι λογισμικό βασίζεται? NOS 1821 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yiannis87 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε NOS 1821 σουρτοκλαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis67676767 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, Yiannis87 είπε staingnate, flex agate, hinge cracking, λυγισμένα iPhone, λυγισμένα iPad, speaker crackling, battery drains από το 2015 και έπειτα.... Τι εννοείς αραια και που? Σου δίνει κουτόχορτο η Apple του Tim?... Γιατί στα iphones να αδιάζει πιο γρήγορα η μπαταρία κάθε χρόνο με το νέο λογισμικό? Το ευχαριστιέσαι? Γουστάρεις? Εμένα ως χρήστη iphone δεν μου αρέσει, όπως φαντάζομαι δεν αρέσε και σε κάποιον αν πάρει ένα ipad των 1000 ευρώ να πάει στους άχρηστους τους istorm και να του πουν θεωρείται φυσιολογικό. Σε τι λογισμικό βασίζεται? Δεν έχεις δίκιο για τους υπαλλήλους στην istorm. Ο,τι τους πουν κάνουν. Μήπως να βάλουν από τη τσέπη τους και να σου δώσουν καινούρια συσκευή; Έχεις δει πολλούς υπαλλήλους να αγνοούν τον διευθυντή και να κάνουν ο,τι γουστάρουν; Φταίει μόνο η διοίκηση της apple. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yiannis87 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, alexis67676767 είπε Δεν έχεις δίκιο για τους υπαλλήλους στην istorm. Ο,τι τους πουν κάνουν. Μήπως να βάλουν από τη τσέπη τους και να σου δώσουν καινούρια συσκευή; Έχεις δει πολλούς υπαλλήλους να αγνοούν τον διευθυντή και να κάνουν ο,τι γουστάρουν; Φταίει μόνο η διοίκηση της apple. το istorm δεν έχει σχέση με την apple. ένα απλό κατάστημα λιανικής είναι, όπως ο κωτσόβολος και όλα αυτά στο σκρουτζ, με υπαλλήλους λιγότερων γνώσεων από το πλαίσιο. Υπόψιν σου πως άλλα λέει η Apple και άλλα αυτό. Δεν έχει καμιά σχέση. H Apple σαφώς είναι ανώτερη και έχει το istorm να κάνει εδώ τη διανομή με υπερφουσκουμένες τιμές σε σχέση με τα καταστήματα της Apple και άθλια εξυπηρέτηση/service. Ως παράδειγμα το ανέφερα πάντως, ότι ρε παιδί μου αυτοί και αν είναι άσχετοι... Σαφώς παίρνουν οδηγία σε αρκετά από Apple, όπως το θέμα που ανέφερα, αλλά σε αρκετά πράττουν και μόνοι τους. Γενικά η υποστήριξη όμως της apple στην ελλάδα, λόγω istorm είναι τραγική σε σχέση με άλλες χώρες και σε επίπεδο τιμών και συνολικού πακέτου υπηρεσίων. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από Yiannis87 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis67676767 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Yiannis87 είπε το istorm δεν έχει σχέση με την apple. ένα απλό κατάστημα λιανικής είναι, με υπαλλήλους λιγότερων γνώσεων από το πλαίσιο. Υπόψιν σου πως άλλα λέει η Apple και άλλα αυτό. Δεν έχει καμιά σχέση. H Apple σαφώς είναι ανώτερη και έχει το istorm να κάνει εδώ τη διανομή με υπερφουσκουμένες τιμές σε σχέση με τα καταστήματα της Apple και άθλια εξυπηρέτηση/service. Ως παράδειγμα το ανέφερα πάντως, ότι ρε παιδί μου και αυτοί και αν είναι άσχετοι... Σαφώς παίρνουν οδηγία σε αρκετά από Apple, όπως το θέμα που ανέφερα, αλλά σε αρκετά πράττουν και μόνοι τους. Γενικά η υποστήριξη όμως τις apple στην ελλάδα, λόγω istorm είναι τραγική σε σχέση με άλλες χώρες και σε επίπεδο τιμών και συνολικού πακέτου υπηρεσίων. Καλά, όλες οι αντιπροσωπείες στην Ελλάδα έχουν ζητήματα (πονεμένη ιστορία). Η Lenovo πχ έχει πολύ καλό service στο εξωτερικό, ενώ εδώ...άντε βρες τους. Μόνο με την Dell δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αυτό που λες για τις γνώσεις των τεχνικών τους είναι πολύ εύστοχο, καθώς μπορούν να κάνουν ο,τι να'ναι διάγνωση και να σε χρεώσουν ολόκληρη την πλακέτα ενώ είναι βραχυκύκλωμα σε μια θύρα. Αλλά όταν η μαμά apple έχει πάρει επίσημα θέση σε ένα 'πρόβλημα', τότε δεν γίνεται τίποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 11 ώρες πριν, Yiannis87 είπε staingnate, flex agate, hinge cracking, λυγισμένα iPhone, λυγισμένα iPad, speaker crackling, battery drains από το 2015 και έπειτα.... Τι εννοείς αραια και που? Σου δίνει κουτόχορτο η Apple του Tim?... Γιατί στα iphones να αδιάζει πιο γρήγορα η μπαταρία κάθε χρόνο με το νέο λογισμικό? Το ευχαριστιέσαι? Γουστάρεις? Εμένα ως χρήστη iphone δεν μου αρέσει, όπως φαντάζομαι δεν αρέσε και σε κάποιον αν πάρει ένα ipad των 1000 ευρώ να πάει στους άχρηστους τους istorm και να του πουν θεωρείται φυσιολογικό. Εγω ξερω οτι εαν καποιος δεν ειναι ευχαριστημενος απο μια εταιρεια σταματαει να αγοραζει...δεν βαζει αγγελια να αγορασει και αλλο οπως ειδα στα post σου(εγω θα ενοιωθα τεραστιο κοροιδο να εχω τοσα παραπονα οπως εσυ και να συνεχιζα να αγοραζα). Hardware failure εχουν ολες οι εταιρειες και θα συνεχισουν να εχουν και τα πιο πολλα απο αυτα που εγραψες τα καλυψε με τις εγγυησεις που γιαυτο το λογο υπαρχουν αλλωστε. Και αυτα στα γραφει καποιος που δεν ειναι πελατης της Apple εδω και καποια χρονια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
studiokristo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, alexis67676767 είπε Καλά, όλες οι αντιπροσωπείες στην Ελλάδα έχουν ζητήματα (πονεμένη ιστορία). Η Lenovo πχ έχει πολύ καλό service στο εξωτερικό, ενώ εδώ...άντε βρες τους. Μόνο με την Dell δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αυτό που λες για τις γνώσεις των τεχνικών τους είναι πολύ εύστοχο, καθώς μπορούν να κάνουν ο,τι να'ναι διάγνωση και να σε χρεώσουν ολόκληρη την πλακέτα ενώ είναι βραχυκύκλωμα σε μια θύρα. Αλλά όταν η μαμά apple έχει πάρει επίσημα θέση σε ένα 'πρόβλημα', τότε δεν γίνεται τίποτα. Έχω γράψει προσωπικά για το service της Lenovo στην Ελλάδα στο αντίστοιχο thread το οποίο το βρήκα εξαιρετικό με χρέωση αποστολής απο και προς αυτούς δική τους. Αντίθετα για το Apple κινητό μου δεν έβγαλα άκρη. Ίσως επειδή «θεωρούνται» premium κατηγορία δεν καταδέχονται να εξυπηρετήσουν νησιώτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yiannis87 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε Εγω ξερω οτι εαν καποιος δεν ειναι ευχαριστημενος απο μια εταιρεια σταματαει να αγοραζει...δεν βαζει αγγελια να αγορασει και αλλο οπως ειδα στα post σου(εγω θα ενοιωθα τεραστιο κοροιδο να εχω τοσα παραπονα οπως εσυ και να συνεχιζα να αγοραζα). Hardware failure εχουν ολες οι εταιρειες και θα συνεχισουν να εχουν και τα πιο πολλα απο αυτα που εγραψες τα καλυψε με τις εγγυησεις που γιαυτο το λογο υπαρχουν αλλωστε. Και αυτα στα γραφει καποιος που δεν ειναι πελατης της Apple εδω και καποια χρονια... Τι χρησιμοποιείς για laptop και κινητό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα