Προς το περιεχόμενο

Η Google αποκαλύπτει σοβαρό κενό ασφαλείας στο macOS πριν η Apple διαθέσει κατάλληλο patch

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
11 minutes ago, james01gr said:

εάν το mac είχε το μερίδιο της αγοράς των παραθύρων, θα έβλεπες τις τρύπες που έχει. αλλά όταν έχεις μονοψήφιο μερίδιο αγοράς, δεν ασχολείται κανένας μαζί σου.

Και αυτό από μόνο του είναι ένα ΣΟΒΑΡΟ πλεονέκτημα για εμάς που το χρησιμοποιούμε! :) 

• Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

49 λεπτά πριν, billdanos είπε

Και αυτό από μόνο του είναι ένα ΣΟΒΑΡΟ πλεονέκτημα για εμάς που το χρησιμοποιούμε! :) 

Είναι πάντως ενδιαφέρον η οπτική γωνία των Apple Users, ακόμα και σε αρνητικές καταστάσεις, οι Apple Users βλέπουν τα πάντα θετικά ή ως πλεονεκτήματα και δεν καταδικάζουν ποτέ την πολιτική/συμπεριφορά της εταιρίας όσο και αρνητική μπορεί να είναι. 

• Like 3
  • Thanks 2

3 λεπτά πριν, Plapoutas είπε

Είναι πάντως ενδιαφέρον η οπτική γωνία των Apple Users, ακόμα και σε αρνητικές καταστάσεις, οι Apple Users βλέπουν τα πάντα θετικά ή ως πλεονεκτήματα και δεν καταδικάζουν ποτέ την πολιτική/συμπεριφορά της εταιρίας όσο και αρνητική μπορεί να είναι. 

Ειναι ενα φαινομενο  που θα απασχολησει τους ερευνητες σε λιγο καιρο. μοιαζει με το συνδρομο της στοκχολμης

• Like 2
  • Thanks 1

Μπορει ομως και απλουστατα να ειναι ευχαριστημενοι πελατες και ετσι συγχωρουν πιο ευκολα καποια αβλεψια της εταιρειας οταν υπαρξει αραια και που.

• Like 1
  • Sad 1

Επισκέπτης

Το macOS απευθύνεται σε ένα ανώτερο κοινωνικό επίπεδο, στην ελίτ. Χορτάτοι άνθρωποι που πίνουν σαμπάνια και ακούν κλασική μουσική, γιαυτό και δεν γκρινιάζουν.

• Super Moderators
1 hour ago, Plapoutas said:

The truth is out there! :)

5 minutes ago, Nikosmile said:

Το macOS απευθύνεται σε ένα ανώτερο κοινωνικό επίπεδο, στην ελίτ. Χορτάτοι άνθρωποι που πίνουν σαμπάνια και ακούν κλασική μουσική, γιαυτό και δεν γκρινιάζουν.

Εγώ ενίοτε τρώω ενώ ακούω (και βλεπω) την Πάολα σε κάνα Παπαδόπουλο! 

• Like 1

6 λεπτά πριν, billdanos είπε

Αρχικά, γιατί ακούς/βλέπεις Πάολα; :P 

Δεν είναι τυχαίο το "ΣΚΛΙ" ε; 

• Thanks 1

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, billdanos είπε

Κακός ...μη ρίχνεις το επίπεδο. Εγώ ούτε καν τους ξέρω, και έχω τρέξει macOS μόνο σε vmware!

Επεξ/σία από Επισκέπτης

• Super Moderators
9 minutes ago, HateMe said:

Αρχικά, γιατί ακούς/βλέπεις Πάολα; :P 

Δεν είναι τυχαίο το "ΣΚΛΙ" ε; 

Την (Μ)Πάολα δεν θα την πιάνεις στο στομα σου ε! 😛

Νομίζω ότι η Project Zero πρέπει να ασχοληθεί λίγο με το PS4 και εκεί υπάρχουν πολλά κενά ασφαλείας που πρέπει να κλείσουν... Βοηθήστε και τη $ony ρε παιδιά ! 

40 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Μπορει ομως και απλουστατα να ειναι ευχαριστημενοι πελατες και ετσι συγχωρουν πιο ευκολα καποια αβλεψια της εταιρειας οταν υπαρξει αραια και που.

Κάποια? Κάθε χρονιά και νέο πρόβλημα, ούτε ένα ούτε δύο. Πληκτρολόγια, οθόνες, σασί, λειτουργικά συστήματα, ηχεία κλπ κλπ κλπ. Απλά δεν έχουν δει πιάσει κάτι καλύτερο γι'αυτό.

• Thanks 1

2 λεπτά πριν, Plapoutas είπε

Κάποια? Κάθε χρονιά και νέο πρόβλημα, ούτε ένα ούτε δύο. Πληκτρολόγια, οθόνες, σασί, λειτουργικά συστήματα, ηχεία κλπ κλπ κλπ. Απλά δεν έχουν δει πιάσει κάτι καλύτερο γι'αυτό.

O καθενας πιάνει κάτι ανάλογα με τις γνωσεις που διαθετει. Κλειστό λειτουργικό και ασφάλεια δεν πάνε ποτέ πακέτο.

8 ώρες πριν, Istros είπε

Έκανα μια βδομάδα και θα συνεχίσω από αύριο.Απο ban δεν έχω παράπονο πρέπει να έχω το ρεκόρ του 6 μηνου 

Νομίζω ότι είναι πολύ πιο εύκολο να φας ban κράζοντας την Apple, από το να βρίσεις τη μάνα κάποιου! 😁

• Like 2
  • Thanks 2

5 Σελιδες σχολια,

5 σελιδες οι ιδιοι κ οι ιδιοι να λενε τα ιδια και τα ιδια για apple vs ........ 

Ουτε ενα ουσιαστικο σχολιο. Σε ολες τις εταιριες τυχαινουν αυτα φανατικοι παρθενοι. 

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...