stafaf Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, james01gr είπε τώρα εσύ πιστεύεις πως εάν οι θέσεις ήταν διαφορετικές, η apple δεν θα έκανε το ίδιο. και τις έδωσε παραπάνω από 90 ημέρες Δεν ασχολούμαστε με λειτουργικά που οι τρύπες είναι περισσότερες από τα μπαλώματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, billdanos είπε Όπου γάμος και γιορτή... Και είσαι και ψεύτης γιατί η "αποτοξίνωση" ήταν απλά ένα τρικ που έκανες για να μη σε "πιάσει" κάνα ban! 😛 Έκανα μια βδομάδα και θα συνεχίσω από αύριο.Απο ban δεν έχω παράπονο πρέπει να έχω το ρεκόρ του 6 μηνου 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν ήταν σε Linux ή BSD θα είχαν κλείσει το πρόβλημα το πολύ σε μία εβδομάδα αλλά εταιρίες σαν την Apple και την Microsoft πάνε ανάλογα με τα "κέφια". Edit Αν και άσχετο με το θέμα έχει γέλιο "Tim Apple" 😂 Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από coffeex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Ο Τάκης από Κολωνό μου είπε οτι τα Μακ δε κολλάνε τίποτα αφού.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 90 μερες χωρις λυση. Μαλλον χρειαζονται σοβαρες αλλαγες στο core. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yiannis87 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, TasMan είπε Αυτό που το MacOS θεωρείται "απόρθητο φρούριο" με ξεπερνάει. Κι εγώ Mac έχω στο γραφείο αλλά δε μπαίνω σε ότι σελίδα βρω μπροστά μου ούτε ανοίγω ότι αρχείο μου στείλουν σε spam. Είναι μεν πολύ ασφαλέστερο των Windows (που τα θεωρώ εντελώς "τρύπια") αλλά όχι να θεωρούμε ότι επειδή έχουμε Mac έχουμε λύσει μια για πάντα το πρόβλημα της ασφάλειας. Έχεις δουλέψει Windows 10? Έχεις άποψη για αυτά? Είναι τα Windows 10 "τρύπια"? Mac δουλέυω και εγώ αλλά η Apple έχει καταντήσει εκνευριστική πλέον για αυτό ρωτάω για την ασφάλεια των 10 που μου φαίνονται δελεαστικά. 1 ώρα πριν, Drunkard είπε Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι αυτή η εταιρεία και τα προϊόντα της σε αρκετές περιπτώσεις είναι όλο φανφάρες χωρίς πραγματικά να ανταποκρίνονται στον ΄΄μύθο΄΄ που έχουν χτίσει περί ασφάλειας και ποιότητας και ας ζητάνε εάν σκασμό λεφτά. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα λειτουργικά έχουν τρύπες . Εύλογα κάποιος αναρωτιέται εάν το mac os και τo ios είχαν το μερίδιο αγοράς των windows και του android και ασχολούταν μαζί τους άνθρωποι που κάνουν αυτή την δουλειά τι ‘’τρύπες ‘’ επιπλέον θα έβρισκαν . Αυτό που λες δεν ξέρω κάτα πόσο ισχύει, γιατί σημασία έχει και το target/χρήστης του os/θύμα του attacker. πχ μπορεί να μην έχει ιδιαίτερα νόημα να χτυπήσουν εσένα που τρέχεις windows, αλλά αξίζει για τον attacker να χακάρει το macbook του Zuckerberg. Δεν έχει σημασία το μερίδιο αγοράς, αλλά ποιοι βρίσκονται σε αυτό κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yianom Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, TasMan είπε Αυτό που το MacOS θεωρείται "απόρθητο φρούριο" με ξεπερνάει. Κι εγώ Mac έχω στο γραφείο αλλά δε μπαίνω σε ότι σελίδα βρω μπροστά μου ούτε ανοίγω ότι αρχείο μου στείλουν σε spam. Είναι μεν πολύ ασφαλέστερο των Windows (που τα θεωρώ εντελώς "τρύπια") αλλά όχι να θεωρούμε ότι επειδή έχουμε Mac έχουμε λύσει μια για πάντα το πρόβλημα της ασφάλειας. Το Mac OS απόρθητο φρούριο...χμμμ...δεν θα το λεγα...!!! 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yiannis87 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Nikosmile είπε Αστείο, ποιος μιλάει... η Google που διαδίδει την ανασφάλεια και τους ιούς με την ταχύτητα του φωτός! Το ότι εδώ και 90 μέρες η Apple ασχολείται με τη μετοχή της και ο παπάτζας ο Kουκ λέει πως στους μετόχους "we will release products that will blow your mind" δεν σε απασχολεί εσένα. H apple στο βωμό του κέρδους ασχολείται με μάρκετινγκ και μπιχλιμπίδια αντί να λύσει το πρόβλημα μας. Πάει και αγοράζει "PrivacyIsImportant.com" domains, όταν έχει πρόβλημα στο privacy. Και έχει και κάτι φερέφονα και κόλακες σαν εσένα που τους έχει αποχαυνώσει με τα μαρκετίστικα τεχνάσματά της. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plapoutas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ότι πληρώνεις παίρνεις, αγοράζουμε Apple προϊόντα μόνο και μόνο για το λειτουργικό σύστημα γιατί προσφέρει ασφάλεια και ποιότητα. Χαλάλι τα 3 χιλιάρικα. Γελάνε και τα πλακάκια με την κατάντια αυτής της εταιρίας. Μ'αρέσει που κάνουν και διαφήμιση για το πόσο ασφαλές είναι ως λειτουργικό σύστημα. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από Plapoutas 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yiannis87 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, Plapoutas είπε Ότι πληρώνεις παίρνεις, αγοράζουμε Apple προϊόντα μόνο και μόνο για το λειτουργικό σύστημα γιατί προσφέρει ασφάλεια και ποιότητα. Χαλάλι τα 3 χιλιάρκα. Γελάνε και τα πλακάκια με την κατάντια αυτής της εταιρίας. Μ'αρέσει που κάνουν και διαφήμιση για το πόσο ασφαλές είναι ως λειτουργικό σύστημα. Πήραν και domain προσφατα PrivacyIsImportant.com Έκαναν ένα διάλειμμα όσο έλυναν το bug 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PillShovel Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Istros είπε Έκανα μια βδομάδα και θα συνεχίσω από αύριο.Απο ban δεν έχω παράπονο πρέπει να έχω το ρεκόρ του 6 μηνου Αστα, σε προλαβαν άλλοι μαν μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 55 λεπτά πριν, yianom είπε Το Mac OS απόρθητο φρούριο...χμμμ...δεν θα το λεγα...!!! Το 2015 πρέπει να είχαν πάρει και βραβειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crossmo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, billdanos είπε Όπου γάμος και γιορτή... Και είσαι και ψεύτης γιατί η "αποτοξίνωση" ήταν απλά ένα τρικ που έκανες για να μη σε "πιάσει" κάνα ban! 😛 Όχι που δεν θα ήταν ο πρώτος που θα σχολίαζε σε θέμα με Apple!!! 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_th Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 ε δεν αντεξα 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NotAliki177 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, TasMan said: Αυτό που το MacOS θεωρείται "απόρθητο φρούριο" με ξεπερνάει. Κι εγώ Mac έχω στο γραφείο αλλά δε μπαίνω σε ότι σελίδα βρω μπροστά μου ούτε ανοίγω ότι αρχείο μου στείλουν σε spam. Είναι μεν πολύ ασφαλέστερο των Windows (που τα θεωρώ εντελώς "τρύπια") αλλά όχι να θεωρούμε ότι επειδή έχουμε Mac έχουμε λύσει μια για πάντα το πρόβλημα της ασφάλειας. Για ποια Windows μιλάς; Τα 2000; ή τα xp? Τεσπα άποψη σου. Απλά έχει διάφορα το 'ειναι ασφαλέστερα γιατί κανείς δεν ασχολείται μαζί του' με το 'ασχολούνται μαζί του και δεν μπορούν να βρουν bugs'. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από NotAliki177 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα