Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Δεν ισχύει αυτό που λες. Είχα παραγγείλει πίσω φανάρι ιμιτασιόν για Citroen Saxo αξίας ούτε 30€ και μου έστειλαν email επειδή δεν είχαν το συγκεκριμένο αν ήθελα κάποιο από τα άλλα ιμιτασιόν.

Μια χαρά ισχύει, επιβεβαιώνω καθώς έχει συμβεί και σε εμένα, χωρίς ενημέρωση μου άλλαξαν τις δισκόπλακες NIPPARTS που είχα παραγγείλει σε STARK.

Στο παρακάτω θέμα θα βρεις αναλυτική περιγραφή της εμπειρίας μου, όπως επίσης παρόμοιες εμπειρίες από πολλούς insomniac:

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ το έχω ακούσει αυτό.Άλλα παραγγέλνεις κai STARK σου στέλνουν.Έχουν ακούσει ότι τα STARK είναι δική τους φίρμα και την προωθούν γιατί σίγουρα θα έχουν μεγαλύτερο κέρδος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/3/2019 στις 9:24 ΠΜ, Kenny McCormick είπε

Καλημέρα σας ποιο είναι το καλύτερο site για ανταλλακτικά αυτοκινήτων; Να ψάξω στο car ?

Αν είσαι Αθήνα δεν αξίζει να ασχοληθείς με τέτοια site,  περιμένεις μέρες, πληρώνεις έξοδα αποστολής, υπάρχει κίνδυνος να σου έρθει λάθος ανταλλακτικό είτε από δικό τους είτε από δικό σου λάθος. Ξανά επιστροφή και περίμενε. Εξάγεις τα χρήματα σου στο εξωτερικό χωρίς λόγο. 

Βρίσκεις ανταλλακτικά Αθήνα σε πολύ καλές τιμές έτσι και αλλιώς. 

Τώρα αν μένεις κάπου επαρχία και σου κάνει κόπο το αφήνω στην κρίση σου. 

Το car.gr είναι κορυφαίο site όσο αφορά την εύρεση μεταχειρισμενου οχήματος αλλά για ανταλλακτικά μακριά. 

Εγώ ας πούμε αγοράζω με 4 ευρώ φίλτρο λαδιού, με 7€ φίλτρο καμπίνας, 5€ σετ υαλοκαθαριστήρες κτλ κτλ πόσο πιο φθηνά θα τα πάρεις απ έξω. Τα έχω μπροστά μου, κουβεντιάζω με τον κάθε έμπορο ανταλλάσσω εμπειρίες περί του θέματος. 

Απλά για αρχή πρέπει να ψαχτεις λίγο και να ξέρεις τι θέλεις να αγοράσεις βάση του manual που έχεις από το αυτοκίνητο σου. 

Επεξ/σία από panoskatos
Δημοσ.
4 ώρες πριν, papoys1 είπε

Για μεταχειρισμένα car.

Για καινούργια άρχισε από onparts και maxparts τα οποία έχουν από τις καλύτερες τιμές και μεγάλη ποικιλία.

Επίσης για μεταχειρισμένα μπορείς σε μάντραδες με ανακύκλωση.

Υπάρχουν πολύ έξυπνοι στο car που δεν ξέρουν τι ζητάνε 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, meletis_m είπε

Επίσης για μεταχειρισμένα μπορείς σε μάντραδες με ανακύκλωση.

Υπάρχουν πολύ έξυπνοι στο car που δεν ξέρουν τι ζητάνε 

Και στα μεταχειρισμένα Μελέτη υπάρχει διατίμηση στην αγορά.Παρακολουθεί ο ένας την αγγελία του άλλου και συγχρονίζονται στην τιμή ειδικά σε δύσκολα ανταλλακτικά.

Διαφορές στην τιμή μικρές όμως θα δεις μόνο Μακεδονία Θεσσαλονίκη Θεσσαλία και άλλες μακρυνές περιοχές.Επίσης κάποιο ανταλλακτικό που το διαθέτουν ένας δύο θα δεις τιμές στο Θεό.Ψάχνω χρόνια ένα μεταχειρισμένο κάθισμα για ένα φορτηγάκι φέρνει μόνο που και πού ένας στην Αθήνα.Δύο φορές έχει φέρει με τιμή στο Θεό και όμως και τις δύο φορές δεν το πρόλαβα.Το είχαν πάρει.

EDIT...........Είχα μήνες να κοιτάξω και τώρα είδα κάπου στο Αγρίνιο στην ίδια τιμή που τα είχα δει και στην Αθήνα.Θα πάρω το πρωί να δω αν τα προλάβω.👍

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...