Kenny McCormick Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Καλημέρα σας ποιο είναι το καλύτερο site για ανταλλακτικά αυτοκινήτων; Να ψάξω στο car ?
meletis_m Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Τι ακριβώς θές να αγοράσεις ? Αναλώσιμα - Φίλτρα - Μπουζί κ.λ.π Το πιο σωστό είναι να γνωρίζεις τον αριθμό ανταλλακτικού Εγώ ψωνίζω π.χ. https://www.onparts.gr/ Υπάρχουν και άλλα καταστήματα κάνε έρευνα και απο άποψης τιμής 1
Haldol Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 "Απλά" ανταλλακτικά (λάδια, φίλτρα, μπουζί, κλπ) βρίσκεις παντού. Σχεδόν όλα τα μαγαζιά έχουν συμβατούς κωδικούς. Τώρα αν ψάχνεις κάτι πιο εξειδικευμένο, (π.χ. είδη φανοποιείας, κάνα ειδικό-περίεργο λάδι, κλπ) θα ψάξεις αρκετά. Θα σε βοηθήσει το Google εκεί, μη ψάχνεις σε συγκεκριμένα μαγαζιά! Εγώ π.χ που ήθελα να πάρω Mobil1 ESP x2 0W-20 έφαγα τον τόπο... τελικά τα πήρα από Autodoc, ενώ δεν είναι κι από τα πιο καλά μαγαζιά, γιατί απλά μόνο εκεί τα βρήκα. 1
Doubt Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 https://www.antallaktikaonline.gr/ Αutodoc πρέπει να είναι κι αυτό. Αγορά 2 αμορτισέρ πίσω πόρτας και αποστολή από Γερμανία μου ήρθε λίγο πιο φθηνά από τα αντίστοιχα ελληνικά π.χ. onparts.gr Βέβαια έκανε περίπου 2 βδομάδες να φτάσει το πακέτο (οδικώς μου είπαν) οπότε αν είναι κάτι που το βιάζεσαι δεν εξυπηρετεί. 1
Kenny McCormick Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 9 ώρες πριν, meletis_m είπε Τι ακριβώς θές να αγοράσεις ? Αναλώσιμα - Φίλτρα - Μπουζί κ.λ.π Το πιο σωστό είναι να γνωρίζεις τον αριθμό ανταλλακτικού Εγώ ψωνίζω π.χ. https://www.onparts.gr/ Υπάρχουν και άλλα καταστήματα κάνε έρευνα και απο άποψης τιμής Διάφορα ανταλλακτικά γενικά ότι αβαρία βγάζουν τα εταιρικά αυτοκίνητα που δουλεύουμε. Τον αριθμό ανταλλακτικού πως τον μαθαίνεις π.χ. πας σε μάστορα και τον ζητάς; 8 ώρες πριν, Haldol είπε "Απλά" ανταλλακτικά (λάδια, φίλτρα, μπουζί, κλπ) βρίσκεις παντού. Σχεδόν όλα τα μαγαζιά έχουν συμβατούς κωδικούς. Τώρα αν ψάχνεις κάτι πιο εξειδικευμένο, (π.χ. είδη φανοποιείας, κάνα ειδικό-περίεργο λάδι, κλπ) θα ψάξεις αρκετά. Θα σε βοηθήσει το Google εκεί, μη ψάχνεις σε συγκεκριμένα μαγαζιά! Εγώ π.χ που ήθελα να πάρω Mobil1 ESP x2 0W-20 έφαγα τον τόπο... τελικά τα πήρα από Autodoc, ενώ δεν είναι κι από τα πιο καλά μαγαζιά, γιατί απλά μόνο εκεί τα βρήκα. Επειδή το βλέπω παντού σε διαφημίσεις το Autodoc γιατί δεν θεωρείς ότι είναι καλό μαγαζί; 1 ώρα πριν, Doubt είπε https://www.antallaktikaonline.gr/ Αutodoc πρέπει να είναι κι αυτό. Αγορά 2 αμορτισέρ πίσω πόρτας και αποστολή από Γερμανία μου ήρθε λίγο πιο φθηνά από τα αντίστοιχα ελληνικά π.χ. onparts.gr Βέβαια έκανε περίπου 2 βδομάδες να φτάσει το πακέτο (οδικώς μου είπαν) οπότε αν είναι κάτι που το βιάζεσαι δεν εξυπηρετεί. Ναι είναι ίδιο και τα site τους και οι εφαρμογές τους από ότι είδα Όταν λες λίγο πιο φθηνά πάνω από 20 ευρώ πχ;
meletis_m Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Για παράδειγμα τους κωδικούς για φίλτρα ή ιμάντες χρονισμού μπορείς να τους βρεις σε online καταλόγους των επισήμων εταιριών .( Ngk, mann filter , skf) Συμπληρώνεις τη μάρκα / μοντέλο/ Αρ κινητήρα και σου βγάζει τα προιόντα η εκάστοτε εταιρεία που διαθέτει κ 1
Haldol Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 41 λεπτά πριν, Kenny McCormick είπε Επειδή το βλέπω παντού σε διαφημίσεις το Autodoc γιατί δεν θεωρείς ότι είναι καλό μαγαζί; Κάνε μία αναζήτηση στο site, θα βρεις πολλά posts. Η Autodoc συνηθίζει να στέλνει άλλα προϊόντα από αυτά που παρήγγειλες. Πληρώνεις π.χ για Brembo και σου στέλνουν STARK (δικά τους, χειρότερης ποιότητας). Η δικαιολογία τους είναι ότι δεν είχαν απόθεμα απ' αυτά που παρήγγειλες, ενώ αυτά που στείλανε είναι "καλύτερα και πιο ακριβά" (κάτι που δεν ισχύει). 1
Kenny McCormick Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 40 λεπτά πριν, meletis_m είπε Για παράδειγμα τους κωδικούς για φίλτρα ή ιμάντες χρονισμού μπορείς να τους βρεις σε online καταλόγους των επισήμων εταιριών .( Ngk, mann filter , skf) Συμπληρώνεις τη μάρκα / μοντέλο/ Αρ κινητήρα και σου βγάζει τα προιόντα η εκάστοτε εταιρεία που διαθέτει κ Κατάλαβα ευχαριστώ! 18 λεπτά πριν, Haldol είπε Κάνε μία αναζήτηση στο site, θα βρεις πολλά posts. Η Autodoc συνηθίζει να στέλνει άλλα προϊόντα από αυτά που παρήγγειλες. Πληρώνεις π.χ για Brembo και σου στέλνουν STARK (δικά τους, χειρότερης ποιότητας). Η δικαιολογία τους είναι ότι δεν είχαν απόθεμα απ' αυτά που παρήγγειλες, ενώ αυτά που στείλανε είναι "καλύτερα και πιο ακριβά" (κάτι που δεν ισχύει). Αυτό που γράφεις είναι τραγικό ξεκάθαρη κοροϊδία, φαντάζομαι τι θα γίνεται με τις επιστροφές, αν ξέρεις βέβαια αν δεν ξέρεις τρως και τον παπά και λες και ευχαριστώ...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 12 hours ago, Haldol said: Κάνε μία αναζήτηση στο site, θα βρεις πολλά posts. Η Autodoc συνηθίζει να στέλνει άλλα προϊόντα από αυτά που παρήγγειλες. Πληρώνεις π.χ για Brembo και σου στέλνουν STARK (δικά τους, χειρότερης ποιότητας). Η δικαιολογία τους είναι ότι δεν είχαν απόθεμα απ' αυτά που παρήγγειλες, ενώ αυτά που στείλανε είναι "καλύτερα και πιο ακριβά" (κάτι που δεν ισχύει). Δεν ισχύει αυτό που λες. Είχα παραγγείλει πίσω φανάρι ιμιτασιόν για Citroen Saxo αξίας ούτε 30€ και μου έστειλαν email επειδή δεν είχαν το συγκεκριμένο αν ήθελα κάποιο από τα άλλα ιμιτασιόν.
Haldol Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 42 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Δεν ισχύει αυτό που λες. Είχα παραγγείλει πίσω φανάρι ιμιτασιόν για Citroen Saxo αξίας ούτε 30€ και μου έστειλαν email επειδή δεν είχαν το συγκεκριμένο αν ήθελα κάποιο από τα άλλα ιμιτασιόν. Δε το κάνουν σε όλους. Ούτε σε 'μένα το έκαναν. Τα Mobil1 ESP x2 0W-20 ήθελα, αυτά ήρθαν, στην ώρα τους και χωρίς προβλήματα. Αλλά οι δικές μας καλές εμπειρίες δεν ακυρώνουν τις υπόλοιπες! Έχουν ακουστεί διάφορα, και στο Insomnia έχουν γραφτεί πολλά. Με ένα search για "Autodoc" θα διαβάσεις τέρατα. Οπότε, λίγη επιφυλακτικότητα μαζί τους είναι καλή (και ιδανικά, πληρωμή με PayPal, ως ένα εξτρά μέτρο προστασίας). 1
Doubt Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 16 ώρες πριν, Kenny McCormick είπε Όταν λες λίγο πιο φθηνά πάνω από 20 ευρώ πχ; Ανάλογα τι θα αγοράσεις εσύ, εγώ γλίτωσα 9 ευρώ περίπου. Με Paypal η πληρωμή, εννοείται.
teddy71 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Δεν ισχύει αυτό που λες. Είχα παραγγείλει πίσω φανάρι ιμιτασιόν για Citroen Saxo αξίας ούτε 30€ και μου έστειλαν email επειδή δεν είχαν το συγκεκριμένο αν ήθελα κάποιο από τα άλλα ιμιτασιόν. Ισχύει και παραισχυει , επειδη δεν συνεβη σε εσένα δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνει. Σε παραγγελία που είχα κάνει είχα βάλει και τακάκια ferodo και χωρίς να με ενημερώσουν αυτοί μου έστειλαν τα δικά τους τα stark. Του παίρνω τηλέφωνο και μου αρχίζουν τις ίδιες πίπες ότι αυτά που μου έστειλαν ήταν πιο ακριβά και πιο καλά, φυσικά δεν το δέχθηκα τους τα έστειλα πισω και ζήτησα τα χρήματα πίσω. Όλη η δουλειά από την στιγμή που έβαλα παραγγελία μέχρι να ξεκαθαρίσει πήρε 1,5 μήνα. Οπότε άκυρο από μένα αυτό το κwλομαγαζο και τους κλώνους του. Παραγγελία μόνο από Ελλάδα, σε όσους έτυχε να παραγγείλω τυπικοί και ότι ζήτησα έστειλαν. Κατά τα άλλα οι Γερμανοί είναι οι σωστοί και έντιμοι ενώ οι Μεσογείοι και Βαλκάνιοι ειναι λαμόγια, κλέφτες και τεμπελιδες, βρε ουστ ναζιδοσποροι. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από teddy71 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 1 hour ago, teddy71 said: Ισχύει και παραισχυει , επειδη δεν συνεβη σε εσένα δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνει. Σε παραγγελία που είχα κάνει είχα βάλει και τακάκια ferodo και χωρίς να με ενημερώσουν αυτοί μου έστειλαν τα δικά τους τα stark. Του παίρνω τηλέφωνο και μου αρχίζουν τις ίδιες πίπες ότι αυτά που μου έστειλαν ήταν πιο ακριβά και πιο καλά, φυσικά δεν το δέχθηκα τους τα έστειλα πισω και ζήτησα τα χρήματα πίσω. Όλη η δουλειά από την στιγμή που έβαλα παραγγελία μέχρι να ξεκαθαρίσει πήρε 1,5 μήνα. Οπότε άκυρο από μένα αυτό το κwλομαγαζο και τους κλώνους του. Παραγγελία μόνο από Ελλάδα, σε όσους έτυχε να παραγγείλω τυπικοί και ότι ζήτησα έστειλαν. Κατά τα άλλα οι Γερμανοί είναι οι σωστοί και έντιμοι ενώ οι Μεσογείοι και Βαλκάνιοι ειναι λαμόγια, κλέφτες και τεμπελιδες, βρε ουστ ναζιδοσποροι. Την προσωπική εμπειρία έγραψα χωρίς να έχω μετοχές. Φαίνεται από το πως κλείνεις το ποστ σου ότι γράφεις εν βρασμώ ή ο,τι είναι προκατειλημμένος εναντίον τους. Αν είχαν τα @@ ας το έκαναν Έλληνες αυτό να αγοράζαμε φθηνά ανταλλακτικά από εκεί.
teddy71 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δεν είμαι έν βρασμό και ούτε είπα ότι έχεις μετοχές στην συγκεκριμένη εταιρεία...εσύ όπως με το μύνημα σου επιχειρείς να διαψεύσεις τα γραφόμενα του συμφορουμιτη και γράφεις ότι δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό που γράφει.
papoys1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Στις 7/3/2019 στις 9:24 ΠΜ, Kenny McCormick είπε Καλημέρα σας ποιο είναι το καλύτερο site για ανταλλακτικά αυτοκινήτων; Να ψάξω στο car ? Για μεταχειρισμένα car. Για καινούργια άρχισε από onparts και maxparts τα οποία έχουν από τις καλύτερες τιμές και μεγάλη ποικιλία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα