Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογω αναγκων μελων της οικογενειας βρεθηκα ξανα με το παλιο μου pc

Amd Phenom IIx6 1055t

4gb ram 

ssd

Amd 6670hd

H χρηση που κανω ειναι βασικη ,κυριως internet ,περιστασιακο photoshop ,πολυ μουσικη ,ελαχιστα παλια παιχνιδια και λοιπες γενικες εργασιες

οχι οτι το pcακι δεν την παλευει αλλα θα ηθελα να μειωσω τα εμφανη πλεον κολληματακια ακομα κ σε απλες δουλειες

σκεφτομουν για αναβαθμιση κατω απο 300€ (οσο πιο κατω γινεται) για ενα μηχανακι που να με βγαλει οσο το δυνατον μεγαλυτερο χρονικο διαστημα

G.Skill 16GB DDR4-3000MHz

https://www.skroutz.gr/s/9519501/G-Skill-16GB-DDR4-3000MHz-F4-3000C16D-16GISB.html?from=account_favorites

Asrock B450M-Pro4

https://www.skroutz.gr/s/15598886/Asrock-B450M-Pro4.html?from=account_favorites

AMD Ryzen 5 2400G Box

https://www.skroutz.gr/s/14023121/AMD-Ryzen-5-2400G-Box.html?from=account_favorites

ΟΜΩΣ σκεφτομενος οτι το καλοκαιρι παρουσιαζεται η νεα γενια ryzen οπου ακουγεται apu 6 core 12 thread σε τιμη στα επιπεδα του AMD Ryzen 5 2400G, σκεφτομαι μηπως αναβαλω την αγορα μεχρι χριστουγεννα? ωστε να μπορεσω να αναβαθμιστω με κοστος κατω απο 300€

παιζει τετοιο σεναριο η ειμαι πολυ out;

Δημοσ.

μόνο υποθετικά σενάρια μπορούμε να κάνουμε, αφού την παλεύεις περίμενε μέχρι την ανακοίνωση τουλάχιστον.

Παρόλ' αυτά αν έχουν 6/12 μην περιμένεις ~150 τιμή, όταν είχε βγει ο 2400 -110(;) τώρα- , κανα 200ρι πιστεύω θα παίξει, το πολύ πολύ να πέσει ο 2400 στα 100- 

αυτή είναι η υπόθεση μου 😂

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Rhamnusia είπε

μόνο υποθετικά σενάρια μπορούμε να κάνουμε, αφού την παλεύεις περίμενε μέχρι την ανακοίνωση τουλάχιστον.

Παρόλ' αυτά αν έχουν 6/12 μην περιμένεις ~150 τιμή, όταν είχε βγει ο 2400 -110(;) τώρα- , κανα 200ρι πιστεύω θα παίξει, το πολύ πολύ να πέσει ο 2400 στα 100-

αυτή είναι η υπόθεση μου 😂

αν ειναι ετσι παω σημερα για το σετακι που ποσταρα κ ξεμπερδευω

τα parts που εχω ποσταρει οκ?

Δημοσ.

Βάλε του άλλα 4Gb RAM (ή και παραπάνω, ανάλογα με το μπόρντ που έχεις) τώρα που οι τιμές των DDR3 έχουν πέσει στα τάρταρα και κάνε μία φρέσκια εγκατάσταση του λειτουργικού και θα είσαι κομπλέ μέχρι το τέλος του χρόνου, μπορεί και παραπέρα.

Όχι ότι είναι άσχημη μια αναβάθμιση που σκέφτεσαι αλλά για τις δουλειές που κάνεις είσαι μια χαρά με το υπάρχων σύστημα και μπορείς άνετα να περιμένεις την νέα γενιά των AMD χωρίς να χρειαστεί να δώσεις πολλά χρήματα.
Aν είχες τίποτα ποιό απαιτητικά προγράμματα ή παιχνίδια να το βλέπαμε αλλά νομίζω ότι έχεις χρόνο.

• Like 1
Δημοσ.

Αν βαλεις αλλα 4GB ΡΑΜ και βρεις μια καλυτερη καρτα γραφικων στα μεταχειρισμενα, μπορεις να κανεις πολυ καλυτερα την δουλεια σου.   Ειδικα αφου εχεις και 6πυρηνο...! 

αν μπορεις να ανεβασεις και λιγες στροφες (GHZ) στον επεξεργαστη, θα δεις μεγαλη διαφορα..!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...