ant-mi Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Καλημέρα, αγόρασα μια μεχαταχειρισμενη rx580 nitro sp η οποία μετά απο 3-5 λεπτα παιχνιδιού κρασάρει. Κολλάει στιγμιαία η εικόνα και στην συνέχεια μου κλείνει το παιχνίδι. Η εγκατάσταση της εχει γίνει χρησιμοποιώντας τον οδηγό παραπάνω (uninstall-DDU στους παλιούς οδηγους και εγκατάσταση νέων). Αυτο που με προβληματίζει και με κανει να πιστεύω οτι δεν εχει θέμα η κάρτα είναι οτι τα stress test τα τρέχει χωρίς κανένα πρόβλημα.
BabisTs Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Από psu είσαι κομπλέ.....Και από την ώρα που βγάζεις και stress test χωρίς πρόβλημα.........Με τι καλώδιο (dvi-d / displayport / hdmi) είσαι? 1
akoinonitos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 42 λεπτά πριν, ant-mi είπε Καλημέρα, αγόρασα μια μεχαταχειρισμενη rx580 nitro sp η οποία μετά απο 3-5 λεπτα παιχνιδιού κρασάρει. Κολλάει στιγμιαία η εικόνα και στην συνέχεια μου κλείνει το παιχνίδι. Η εγκατάσταση της εχει γίνει χρησιμοποιώντας τον οδηγό παραπάνω (uninstall-DDU στους παλιούς οδηγους και εγκατάσταση νέων). Αυτο που με προβληματίζει και με κανει να πιστεύω οτι δεν εχει θέμα η κάρτα είναι οτι τα stress test τα τρέχει χωρίς κανένα πρόβλημα. Δοκίμασε και έναν παλαιότερο driver από αυτόν που έχεις περάσει. Ποιον έχεις βάλει? 1
ant-mi Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω βαλει την τελευταία προτεινόμενη, οχι την optional. Προς το παρών εχω βαλει το δεύτερο bios της καρτας μπας και... Την θερμοκρασία πως μπορώ να την ελέγχω την ωρα του παιχνιδιου? Για να τσεκάρω οτι δεν ειναι θεμα θερμοκρασίας. Απο steam τα τρέχω. Το απόγευμα δοκιμάζω αλλους drivers Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από ant-mi
ant-mi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Με hdmi είμαι, δοκίμασα παλαιότερη έκδοση drivers πάλι τα ίδια, επίσης έβαλα το pc απευθείας στην πρίζα του τοίχου και παρέκαμψα το ups άλλα δεν ειχε αποτέλεσμα. Η θερμοκρασια ηταν στους 70 βαθμούς πριν μου πεταξει μπλε οθονη. Θα πρέπει να ανοιξω την καρτα μου να την φυσηξω και να αλλαξω πάστα? Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από ant-mi
BabisTs Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Όλα αυτά υπό την έννοια ότι σε gpu stress test έχεις πεί ότι είσαι χωρίς πρόβλημα ...Σωστός εδώ? Σε ρώτησα πιο πάνω για καλώδιο διότι μου έχει τύχει παλαιότερα με display port κακής ποιότητας να μου δημιουργεί αποσυγχρονισμό και να κρασάρει το game ύστερα απο λίγη ώρα......κοινώς όπως το περιέγραψες ( Κολλάει στιγμιαία η εικόνα και στην συνέχεια κλείνει το παιχνίδι )....Με την αντικατάσταση του καλωδίου με ένα καλής ποιότητας displayport απλά έστρωσε και όλα λειτουργούν κομπλέ από τότε.....Τώρα δεν ξέρω αν και σε hdmi μπορεί να παίζει ίδιο ρόλο ένα καλώδιο.......Τσέκαρε πρώτα temps με msi afterburner και σε gpu αλλά και cpu να δείς ότι όλα κυλάνε κομπλέ και δεν φταίει κάτι από εκεί και μετά θα σου έλεγα σαν τελευταία λύση την αντικατάσταση καλωδίου....... Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από BabisTs
ant-mi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Την θερμοκρασία την μέτρησα με τα afrerburn, πιστεύω οτι εκεί ειναι το θέμα γιατί την πρώτη φορά του παίρνει περισσότερη ωρα να κρασάρει, χθες δηλαδη ηταν στο παιχνίδι 45-50 λεπτά αλλά μετα το πρωτο κρασαρισμα τα επομενα οταν το ξαναεβαζα ερχοντουσαν μετα απο 3-5 λεπτα, απο την αλλη όμως οι 70 βαθμοί σεν νομίζω οτι ειναι αρκετοί για να προκαλουν το πρόβλημα. Οπως και να εχει θα δοκιμάσω με αλλο καλωδιο. Υπαρχει περίπτωση να θέλει αλλαγή παστας? Η καρτα ειναι ενος ετους και απ'οτι μου ειπε το παιδί που μου την πούλησε αυτο το διάστημα εκανε mining. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από ant-mi
Azerothakis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, ant-mi είπε Την θερμοκρασία την μέτρησα με τα afrerburn, πιστεύω οτι εκεί ειναι το θέμα γιατί την πρώτη φορά του παίρνει περισσότερη ωρα να κρασάρει, χθες δηλαδη ηταν στο παιχνίδι 45-50 λεπτά αλλά μετα το πρωτο κρασαρισμα τα επομενα οταν το ξαναεβαζα ερχοντουσαν μετα απο 3-5 λεπτα, απο την αλλη όμως οι 70 βαθμοί σεν νομίζω οτι ειναι αρκετοί για να προκαλουν το πρόβλημα. Οπως και να εχει θα δοκιμάσω με αλλο καλωδιο. Υπαρχει περίπτωση να θέλει αλλαγή παστας? Η καρτα ειναι ενος ετους και απ'οτι μου ειπε το παιδί που μου την πούλησε αυτο το διάστημα εκανε mining. Αν εκανε mining σημαινει οτι δουλευε στο 101% 24/7 για αρκετο καιρο. Η χρήση του mining "ξεσκιζει" ολο το pcb απο ρευματα θερμοκρασιες με αποτελεσματα η διαρκεια ζωης να μικραινει επικινδυνα. Μακαρι να μην ειναι ελατωματικη η καρτα παντως απο αυτα που περιγραφεις με μια πρωτη εικονα ειναι θεμα θερμοκρασιας. Αφησε ανοιχτο το κουτι σου ειτε βαλε ενα επιπλεον ανεμιστηρα να φυσαει την καρτα να δουμε αν μενει κατω απο τους 70 και αν δημιουργηθει ξανα το προβλημα.
ant-mi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Με ανοιχτό το κουτι δεν θα χαλασω την ροη αερα μεσα σε αυτο? Θα δοκιμασω να ρυθμισω τους ανεμιστήρες να δουλευουν απο χαμηλα και να τερματιζουν στους 65 βαθμους και βλέπουμε... Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από ant-mi
ilos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Απλά δοκίμασε τη κάρτα σε ένα άλλο pc που είναι λειτουργικό 100%. Αν κάνει τα ίδια επέστρεψέ την.
rofl Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) παντως 70 δεν προβληματιζει. εγω εχω δει και 75 ingame (σε καινουρια 580 nitro) το πιο απλο ειναι να κανεις αυτο που λεει ο ακριβως απο πανου. αν βγαζει stress test υπαρχει περιπτωση να φταιει κατι αλλο. επειδη μαλλον αναφερεσαι σε ενα παιχνιδι δοκιμασε κι αλλα, μπορει να ναι καποια ασυμβατοτητα Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από rofl
Sheogorath Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Στις 8/3/2019 στις 9:14 ΠΜ, Azerothakis είπε Αν εκανε mining σημαινει οτι δουλευε στο 101% 24/7 για αρκετο καιρο. Η χρήση του mining "ξεσκιζει" ολο το pcb απο ρευματα θερμοκρασιες με αποτελεσματα η διαρκεια ζωης να μικραινει επικινδυνα. Μακαρι να μην ειναι ελατωματικη η καρτα παντως απο αυτα που περιγραφεις με μια πρωτη εικονα ειναι θεμα θερμοκρασιας. Αφησε ανοιχτο το κουτι σου ειτε βαλε ενα επιπλεον ανεμιστηρα να φυσαει την καρτα να δουμε αν μενει κατω απο τους 70 και αν δημιουργηθει ξανα το προβλημα. Όχι απαραίτητα. Αν βάζεις power target 60-70% και δουλεύει στους 60 βαθμούς, θα αντέξει πολύ παραπάνω από κάρτα που κάνει gaming με συνεχείς αλλαγές 40-80-40-80 κτλ με 100% power target.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα