vasillis17 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Γεια σας θα ήθελα μια μικρή βοήθεια προσπάθησα να περάσω τα 10αρια σε ένα φίλο μου αφού έχω κάνει έτοιμο το usb μπαίνω bios και από κι bios priority πρώτη επιλογή το στικάκι μετά βγαίνω και βάζω first boot usb hdd πατάω save kai exit και περιμένω να κάνει επανακηνισει και να ξεκινήσει εγκατάσταση και αυτό τίποτα τι μπορεί να πάει λάθος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Αν έχει επιλογή για boot device όταν μπουτάρει πάτα το ανάλογο F πλήκτρο και επέλεξε το στικάκι από εκεί. Δεν είναι usb hdd τα usb stick. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Οντως, και εγω σε πολλες μητρικες το στικακι το βρισκω στη λιστα των κανονικων hdd. Μια φορα να εχει χρειαστει να χρησιμοποιησω την επιλογη usb-hdd για στικακι δεν θυμαμαι, παροτι συνηθως υπαρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasillis17 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 αφου δεν καταφερα να βγαλω ακρη περαστηκανε με dvd και ολα καλα η αληθεια ειναι πως στην επιλογη hdd δεν το σκεφτηκα να κοιταξω καν θεωρισα αδυνατων να ειναι εκει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Εγώ συνήθως το βλέπω στα removable devices όταν πατήσω το ανάλογο F πλήκτρο για boot sele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasillis17 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 δεν την ειχε καθολου αυτη την επιλογη ενταξει αφου εγινε ομως ολα καλα ευχαριστω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα