Προς το περιεχόμενο

Προβλημα επαναφορας Ιphone 6

Evoliasmenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα εχω ενα Iphone 6 το οποιο η αδερφη μου εσπασε την οθονη,δεν καταλαβε οτι δεν πατουσε 100% την αφη και μπλοκαρε το apple id...Εντελει το ξεκλειδωσαμε το id αλλα οταν ανοιγεις το κινητο βγαζει το μνμ ''Το Iphone απενεργοποιηθηκε συνδεση με itunes'' μπαινω σε recovery mode συνδεδεμενος πλεον στο λαπτοπ αλλα η θυρα usb βγαζει σφαλμα οτι δεν αναγνωριζει την συσκευη...εννοειται οτι εχω δοκιμασει οτι οδηγο υπαρχει σε youtube-google κτλ πχ γραμμη εντολων-διαχειριση συσκευων,το εχω κουμπωσει σε Windows 10 αλλα και σε 7αρια και βγαζει τα ιδια...απο οτι αναζητησα παρατηρησα οτι και αλλοι εχουν ιδια θεματα...

Επεξ/σία από Evoliasmenos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, Evoliasmenos είπε

Καλησπερα εχω ενα Iphone 6 το οποιο η αδερφη μου εσπασε την οθονη,δεν καταλαβε οτι δεν πατουσε 100% την αφη και μπλοκαρε το apple id...Εντελει το ξεκλειδωσαμε το id αλλα οταν ανοιγεις το κινητο βγαζει το μνμ ''Το Iphone απενεργοποιηθηκε συνδεση με itunes'' μπαινω σε recovery mode συνδεδεμενος πλεον στο λαπτοπ αλλα η θυρα usb βγαζει σφαλμα οτι δεν αναγνωριζει την συσκευη...εννοειται οτι εχω δοκιμασει οτι οδηγο υπαρχει σε youtube-google κτλ πχ γραμμη εντολων-διαχειριση συσκευων,το εχω κουμπωσει σε Windows 10 αλλα και σε 7αρια και βγαζει τα ιδια...απο οτι αναζητησα παρατηρησα οτι και αλλοι εχουν ιδια θεματα...

Δεν βρίσκει τους drivers? Δοκίμασες να απ εγκαταστησεις και εγκαταστησεις ξανά το iTunes? Δοκίμασες άλλο καλωδιο?

13 ώρες πριν, Evoliasmenos είπε

Έχεις την τελευταία έκδοση iTunes? Διαφορετική θύρα usb δοκίμασες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...