Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν πας με αεροπλάνο, λογικα θα εχεις και περισσοτερο χρονο να γυρισεις αλλά για μπάνιο κλπ μη το σκεφτεις καν. ταλαιπωρία θα ειναι.

Δημοσ.
  Στις 7/3/2019 στις 8:34 ΠΜ, zanskou είπε

ουτε hostel ουτε camping παίζει στη Μύκονο. το νησί έχει ένα brand και δυστυχώς ή ευτυχώς αυτά δεν περιλαμβάνονται σε αυτό.

Δεν μας ειπες πως σκοπεύεις να πας. Ακτοπλοϊκώς ή με αεροπλάνο ;

Και κάμπινγκ παίζει οργανωμένο και χοστελ

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 7/3/2019 στις 8:30 ΠΜ, margaritagr είπε

Hostel στη Μυκονο; τι είναι, το Αμστερνταμ;;

Αυτό ήθελα να γράψω και εγώ, με πρόλαβες. 😄

Δημοσ.
  Στις 6/3/2019 στις 10:50 ΜΜ, stevengreeceGR είπε

Καλησπέρα! Επειδή βρήκα πολύ φθηνά εισιτήρια για Μύκονο αξίζει να την επισκεφτεί κανεις για 5-6 ώρες για κάνα μπάνιο και να περιηγηθεί λίγο στο νησί? Ευχαριστώ

Κρίμα και άδικα θεωρώ θα πάτε, εγώ πριν χρόνια πήγα Σύρο να βρω την παρεά λόγο δουλειάς έφτασα παρασκευή πρωί με το γρήγορο και σαββάτο είμουν πίσω. Σύνολο να χάλασα 70-80€ τότε είχα πληρώσει μισό εισιτήριο  κιόλας.  Κι εκεί το βράδυ έλεγε περισσότερο, αλλά για να γυρίσεις το συγκεκριμένο νησί 1 βδομάδα δεν σου έφτανε όπως μου είπαν, σίγουρα θα βρείτε κάτι καλύτερο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πας με καράβι απο Ραφήνα κάθε μέρα κατά τις 8. Στις 12.30 φθάνει. Θα πληρώσεις 20€ το άτομο και άλλα τόσα η επιστροφή. Θα μείνεις Paradise Camping που είναι υπερ οργανωμένο .

Στο Camping πας τσάμπα με λεωφορείο που περιμένει παντα στο λιμάνι.

Στο Camping έχει κλαμπς όλη μέρα - δεν πληρώνεις αν δεν πάρεις κάτι , παραλία, εστιατόρια , super market και 24ωρο λεωφορείο για τη χώρα για να κατεβαίνεις το βράδυ. Μετακινήσεις πανφθηνα δηλαδή, όπως και φαί.

Οι πιο φθηνές διακοπές που μπορείς να κάνεις σε νησί είναι στη Μύκονο. Αρκεί να θες να κάνεις φθηνές διακοπές και να μην έχεις πολλές καταναλωτικές απαιτήσεις

Με αεροπλάνο για λίγες ώρες δεν αξίζει. Θα πληρώσεις ένα σκασμό λεφτά να πας και να φύγεις απο τα αεροδρόμια και τελικά δεν θα δεις τίποτα.

Αν ενδιαφέρεται κάποιος να δει το πιο πάνω πρόγραμμα που έγραψα. Για ατελείωτα χρόνια το κάναμε επι εβδομάδες και δεν υπάρχει δικαιολογία δεν πάω διακοπές γιατί δεν έχω λεφτα.

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 2
Δημοσ.

Με συγχωρείτε αλλά ο νηματοθέτης ρωτάει αν αξίζει μια ολιγόωρη επίσκεψη στη Μύκονο για... μπάνιο;;;;;;; Τόσα ξέρει για τη Μύκονο;

Και του απαντάτε στα σοβαρά, έλεος.

Δημοσ.

Ζητάς αντικειμενικές απαντήσεις σε ένα καθαρά υποκειμενικό ερώτημα. Ο καθένας σου απαντά με βάση τα δικά του κριτήρια και βιώματα. Ο καθένας έχει διαφορετικούς τρόπους για να "περνάει καλά"... τί ψάχνεις να βρεις τώρα στο forum...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...