ExTaCy1337 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια, να τονισω οτι το προβλημα το ειχα και με αλλες καρτες γραφικων και μονο στο HDMI (Παλια ειχα VGA (MONITOR) σε DVI (PC) και δεν ειχα θεμα). Η οθονη/tv μου ειναι η Samsung Syncmaster T23B350. Οταν καποιος αναβει φωτα τα οποια στο σπιτι ειναι με Ballast, παλιας κοπης, T9 λαμπες φθοριου στρογγυλες, η οθονη μου ειτε κανει artifacts, ειτε σβηνει και ξανα αναβει μετα απο λιγο μονη της. Σημερα λοιπον η μητερα μου αναψε τον διαδρομο στο διπλα δωματιο, και μου αναψε/εσβησε η οθονη κοντα στις 10 φορες σερι, μετα απο αυτο δεν ειχα κανενα θεμα. Μαλλον καποια παρασιτα RFI ή EMI ουτε γνωριζω. Το καλωδιο HDMI ειναι 1 μετρο, αγορασα προσφατα απο E-shop αυτο https://www.e-shop.gr/savio-cl-37-hdmi-cable-v14-ethernet-3d-dolby-truehd-24k-gold-plated-1m-p-PER.771150 Πλήρως θωρακισμένα καλώδια σήματος - ανθεκτικά στις εξωτερικές παρεμβολές. ναι παραλιγο. ενω παλια ειχα ενα china απο ebay με το ιδιο ακριβως θεμα. Ακομα και στην αλλη ακρη του σπιτιου μου κανει artifacts αν αναψει λαμπα φθοριου, σε αλλη ασφαλεια στον πινακα. Το σπιτι εχει γειωση, απ'οτι λεει το πολυπριζο. Γνωριζει καποιος τιποτα? Εχω μια RX 570 Nitro+ 4gb, αυτη την στιγμη. Το θεμα ειναι οτι η οθονη εχει μονο VGA και HDMI. και ο ανταπτορας που ειχα DVI σε VGA δεν ταιριαζει στο DVI της 570. Θα γινει δουλεια με αλλο Hdmi καλωδιο; εχω γυρισει μερικα φωτιστικα σε LED αλλα απο τα 32 και 40 watt του φθοριου θελω κοντα στα 20W λαμπες, το καθε δωματιο εχει ενα φωτιστικο στο κεντρο, ακριβες οι λαμπες, ισως γυρισω και αλλες, αλλα το μεγαλυτερο προβλημα ειναι ο διαδρομος, θα με τρελανει. Ευχαριστω. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από ExTaCy1337
Sheogorath Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, ExTaCy1337 είπε Μονο εγω εχω τετοια τρελα θεματα? 😜 Θες να δοκιμάσεις με φίλτρο πρίζας (ίσως APC surge protector), ή κάποιο μεγάλο balast στην οθόνη; Με UPS σχεδόν σίγουρα θα φτιάξει.
ExTaCy1337 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 17 ώρες πριν, Sheogorath είπε Θες να δοκιμάσεις με φίλτρο πρίζας (ίσως APC surge protector), ή κάποιο μεγάλο balast στην οθόνη; Με UPS σχεδόν σίγουρα θα φτιάξει. https://www.e-shop.gr/energenie-spg5-c-5-5-sockets-surge-protector-15m-black-me-diakopti-p-PER.701554 Εγω 2 τετοια στην σειρα, για pc/ηχεια/εκτυπωτη/οθονη/ρουτερ και φορτιστες (οχι μεγαλο φορτιο αλλα δεν φτανουν οι πριζες για το 1). Ballast οθονης; για δωσε τα φωτα σου. Παμε στα περι UPS, Επειδη το εψαξα, πως θα βαλω την οθονη; ειναι TV και το βυσμα της δεν ειναι σαν του υπολογιστη, ειναι αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα