Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας guys, εχω ενα λαπτοπ HP ProBook G2 450 το αγορασα απο το e-shop.gr πριν 3 χρονια, και πριν λιγες μερες ραγισα επιφανειακά τη οθονη του με αποτέλεσμα να μη παιζει 100% οπως πριν. Αυτη τη στιγμη ειμαι εκτος εγγύησης (2χρονη) και το e-shop ζηταει μια 120αρα ευρω να τη αλλαξει. Ψάχνοντας λιγο, βρηκα οτι το Public αλλαζει οθονες με 85 ευρω, πραγμα που δε το περιμενα ποτε. Πιστεύετε οτι υπαρχουν καλυτερες επιλογες απο αυτες τις δυο, σχετικα με το κοστος/ποιότητα δουλειας, και σε αλλα μαγαζια, πχ skroutzoμαγαζα? Και αν ναι, εχετε κανενα τεσταρισμενο να μου προτείνετε?  Ή μηπως γινεται να αγορασω μονο τη οθονη και να κανω τη αλλαγη μονος? Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων!

Επεξ/σία από berryinu
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει οθόνες στις αγγελίες 

Η οθόνη που θες είναι :15,6_ slim _30 pin

Επεξ/σία από CharalampisCrete
Δημοσ.

Εψαξα αλλα δε βρηκα κατι στο ινσομια, αντιθετα βρηκα αυτο στο σκρουτζ: https://www.itsys.gr/othones-laptop-panels/15-6/othoni-laptop-hp-compaq-probook-450-g2-15-6-1366x768-wxga-hd-led-30pin-r-slim-kod-2473.html?search=hp probook g2 450

Φαινεται οκ, αλλα δε ξερω κατα ποσο ειναι legit η σελιδα γτ λεει απο κατω:

Αναφορά σε κείμενο

Υπάρχει ενδεχόμενο η οθόνη που θα σας σταλεί, να μην είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο με αυτό που έχετε παραγγείλει, σε κάθε περίπτωση θα έχει ίδια χαρακτηριστικά.

που δεν ειναι και το πιο καθησυχαστικο για το πελατη. Γνωριζει κανεις αν ειναι "σωστο" απο προσωπικη εμπειρια/αγορα το μαγαζι? Αν οχι, εχει κανεις να προτεινει καποιο μαγαζι που να εχει μεινει ευχαριστημενος?

Ευχαριστώ για την απαντηση! @CharalampisCrete

Επισκέπτης
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, berryinu είπε

Εψαξα αλλα δε βρηκα κατι στο ινσομια, αντιθετα βρηκα αυτο στο σκρουτζ: https://www.itsys.gr/othones-laptop-panels/15-6/othoni-laptop-hp-compaq-probook-450-g2-15-6-1366x768-wxga-hd-led-30pin-r-slim-kod-2473.html?search=hp probook g2 450

Φαινεται οκ, αλλα δε ξερω κατα ποσο ειναι legit η σελιδα γτ λεει απο κατω:

που δεν ειναι και το πιο καθησυχαστικο για το πελατη. Γνωριζει κανεις αν ειναι "σωστο" απο προσωπικη εμπειρια/αγορα το μαγαζι? Αν οχι, εχει κανεις να προτεινει καποιο μαγαζι που να εχει μεινει ευχαριστημενος?

Ευχαριστώ για την απαντηση! @CharalampisCrete

Απλά σε ενημερώνουν ότι δεν είναι ακριβός ίδια με αυτή του λαπτοπ σε θέμα εταιρίας - μάρκας...

Αλλά αντίστοιχη τις δικιάς σου

Δημοσ.

Κατά πάσα πιθανότητα και το public δεν θα χρησιμοποιεί την original οθόνη.

Το public με 85 ευρώ θα σου την τοποθετήσει. Το itsys με 60 ευρώ θα σου την δώσει να την βάλεις εσύ ενώ με 85 θα σου την τοποθετήσει.

Εγώ για 25 ευρώ, δεν θα ξεπερνά το ρισκο να την βάλω μόνος μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιλησα με το public και μου παν οτι βαζουν την ιδια με αυτη που ειχα, κατασκευασμενη απο την LG, και οτι κανουν την αλλαγη σε 10' μπροστα μου. Το θεμα ειναι οτι εψαξα ονλαην για οθονες της LG αλλα δε βρηκα καμια, μονο τησ AUO, μηπως και την αγοραζα και τη αλλαζα μονος.

@smpt Ευχαριστω για την απαντηση!

Επεξ/σία από berryinu

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...