KilliK Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 14 λεπτά πριν, czarjuly είπε Αν δεν είναι κακός εφιάλτης η κατάργηση των οπτικών δίσκων ελπίζω να είναι άλλο ένα αποτυχημένο project της microsoft άλλωστε μας έχει συνηθίσει σε τέτοια και η ΣΟΝΥ το σπρωχνει, αλλα περιμενει να δει πρωτα τι θα κανει η ΜΣ και πως θα αντιδρασει ο κοσμος. γιαυτο και δεν θελει να κατεβει στην Ε3. υποψιν, οτι αυτο το κανουν διοτι τους το ζητανε οι μεγαλοι game publishers. θελουν να σκοτωσουν την αγορα των μεταχειρισμενων και να απαλλαγουν απο τους μεσαζοντες retailers . αυτο το ζηταγανε απο την περασμενη γενια, αλλα κλωτσησε ο κοσμος με το XBX1. τωρα προσπαθουν να το ξαναφερουν, θεωροντας οτι η αγορα ειναι πιο ωριμη για αυτη την μεταβαση. απλως το always online, το μαρκεταρουν ως diskless συστημα για την επομενη γενια. και στην μεθεπομενη γενια, θα προωθουν το game streaming service. 3 1
zaratustra Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν πρέπει να γκρινιάξουμε για κάτι, είναι ότι δεν έχουμε όλοι φτηνό fiber στα σπίτια μας. Τεχνολογικό site είναι γαμώτο. Δεν είμαστε στο 2004 που γκρινιάζαμε οι pc αδες για το steam. To φυσικό μέσο θα εξαφανιστεί σίγουρα τα επόμενα χρόνια - σίγουρα όμως. Κι εγώ συλλέγω κάποια παιχνίδια και μ' αρέσει η πλαστικίλα - καινουργίλα της συσκευασίας, αλλά τι να κάνουμε. what is done is done. Σε επίπεδο hardware έχει και μεγάλο πλεονέκτημα. Αποσύρεται ένα ογκώδες, άχρηστο υποσύστημα από το κουτί. Καλύτερο airflow, ωφέλιμος χώρος για πραγματικό hardware. Το ζουμί και πάλι είναι το fiber to home - 100/100 για όλο τον κόσμο. (μας ξεζούμισαν και μας τα έπρηξαν τόσα χρόνια με τις ψευτο 24 αρες) Και για να συνεχίσω τους προβληματισμούς. Άλλα πράγματα πρέπει να μας απασχολούν. Μονοπώλια, αριθμός ψηφιακών μεταπωλητών, region pricing, δυνατότητα μεταπώλησης key από τον χρήστη κλπ. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από zaratustra 2
Misokatsu64 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Φυσικά ξεχνάς ότι ο ανταγωνισμός είναι ανελέητος στις κονσόλες. Με την εξάλειψη το μεσαζόντων, γιατί να μην πέσουν οι τιμές λόγω ανταγωνισμού; Ήδη οι προσφορές είναι στο digital είναι τρελές. Ναι το ξερω οτι υπαρχει ανταγωνισμος αλλα αυτο που λες περι μεσαζοντα δεν βλεπω παλι να πεφτουν οι τιμες συντομα σε καθε παιχνιδι. Οσον αγορα τα μαγαζια θα παραμεινουν παλι αλλα θα βλεπεις μονο κονσολες, περιφερειακα και χιλιαδες καρτελακια στα ραφια οπου θα αγοραζεις το παιχνιδι της αρεσκειας σου Μετα ερχεται και το streaming οπου ειμαι περιεργος πως θα εξελιχθει..
Retromaniac Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, zaratustra είπε Αν πρέπει να γκρινιάξουμε για κάτι, είναι ότι δεν έχουμε όλοι φτηνό fiber στα σπίτια μας. Τεχνολογικό site είναι γαμώτο. Δεν είμαστε στο 2004 που γκρινιάζαμε οι pc αδες για το steam. To φυσικό μέσο θα εξαφανιστεί σίγουρα τα επόμενα χρόνια - σίγουρα όμως. Κι εγώ συλλέγω κάποια παιχνίδια και μ' αρέσει η πλαστικίλα - καινουργίλα της συσκευασίας, αλλά τι να κάνουμε. what is done is done. Σε επίπεδο hardware έχει και μεγάλο πλεονέκτημα. Αποσύρεται ένα ογκώδες, άχρηστο υποσύστημα από το κουτί. Καλύτερο airflow, ωφέλιμος χώρος για πραγματικό hardware. Το ζουμί και πάλι είναι το fiber to home - 100/100 για όλο τον κόσμο. (μας ξεζούμισαν και μας τα έπρηξαν τόσα χρόνια με τις ψευτο 24 αρες) Edit: sorry άλλον ηθελα να κάνω παράθεση. Η κατάργηση των μεσαζόντων δεν βλέπω γιατί είναι κακη; Ειδικά αν λόγω του ανταγωνισμού επωμιστουμε ή έστω μοιραστούμε το κέρδος. Επίσης το ψηφιακό σημαίνει εξαφάνιση της πειρατείας, το οποίο το θεωρώ και αυτό καλό και ηθικά αλλά και για την τσέπη μας. Όσον αφορά τα μεταχειρισμένα, θα δεις ότι στο digital θα βρεις σε προσφορές πολύ πιο συμφέρουσα πράγματα. 9 λεπτά πριν, Misokatsu64 είπε Ναι το ξερω οτι υπαρχει ανταγωνισμος αλλα αυτο που λες περι μεσαζοντα δεν βλεπω παλι να πεφτουν οι τιμες συντομα σε καθε παιχνιδι. Οσον αγορα τα μαγαζια θα παραμεινουν παλι αλλα θα βλεπεις μονο κονσολες, περιφερειακα και χιλιαδες καρτελακια στα ραφια οπου θα αγοραζεις το παιχνιδι της αρεσκειας σου Μετα ερχεται και το streaming οπου ειμαι περιεργος πως θα εξελιχθει.. Καρτελακια δεν θα υπάρχουν. Gifts cards ίσως. Αλλά καμία σχέση το ποσοστό που θα κρατάει ο μεσάζοντας από μια gift card σε σχέση με τα παιχνίδια. Αλλά αυτό που λεω γίνεται ήδη. Το digital έχει ΗΔΗ τρελό value for money. Δες λίγο τα subscriptions και τις προσφορές για αγορές που βγάζουν και θα καταλάβεις. 22 λεπτά πριν, KilliK είπε και η ΣΟΝΥ το σπρωχνει, αλλα περιμενει να δει πρωτα τι θα κανει η ΜΣ και πως θα αντιδρασει ο κοσμος. γιαυτο και δεν θελει να κατεβει στην Ε3. υποψιν, οτι αυτο το κανουν διοτι τους το ζητανε οι μεγαλοι game publishers. θελουν να σκοτωσουν την αγορα των μεταχειρισμενων και να απαλλαγουν απο τους μεσαζοντες retailers . αυτο το ζηταγανε απο την περασμενη γενια, αλλα κλωτσησε ο κοσμος με το XBX1. τωρα προσπαθουν να το ξαναφερουν, θεωροντας οτι η αγορα ειναι πιο ωριμη για αυτη την μεταβαση. απλως το always online, το μαρκεταρουν ως diskless συστημα για την επομενη γενια. και στην μεθεπομενη γενια, θα προωθουν το game streaming service. Η κατάργηση των μεσαζόντων δεν βλέπω γιατί είναι κακη; Ειδικά αν λόγω του ανταγωνισμού επωμιστουμε ή έστω μοιραστούμε το κέρδος. Επίσης το ψηφιακό σημαίνει εξαφάνιση της πειρατείας, το οποίο το θεωρώ και αυτό καλό και ηθικά αλλά και για την τσέπη μας. Όσον αφορά τα μεταχειρισμένα, θα δεις ότι στο digital θα βρεις σε προσφορές πολύ πιο συμφέρουσα πράγματα. Και νομίζω στο τελευταίο που θα πω θα συμφωνήσεις. Οι εταιρείες κοιτάνε να πουλάνε πιο πολλά και όχι σε υψηλότερη τιμή. Είτε αυτό είναι μουσική (Spotify), είτε τηλεοπτικό πρόγραμμα (Netflix), είτε παιχνίδια. Το να παίρνεις λίγα από τον καθένα με σταθερή ροή είναι από τα πιο σωστά business models. Πολλοί πάνε σε αυτό. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από Retromaniac 1
Misokatsu64 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Η κατάργηση των μεσαζόντων δεν βλέπω γιατί είναι κακη; Ειδικά αν λόγω του ανταγωνισμού επωμιστουμε ή έστω μοιραστούμε το κέρδος. Επίσης το ψηφιακό σημαίνει εξαφάνιση της πειρατείας, το οποίο το θεωρώ και αυτό καλό και ηθικά αλλά και για την τσέπη μας. Όσον αφορά τα μεταχειρισμένα, θα δεις ότι στο digital θα βρεις σε προσφορές πολύ πιο συμφέρουσα πράγματα. Καρτελακια δεν θα υπάρχουν. Gifts cards ίσως. Αλλά καμία σχέση το ποσοστό που θα κρατάει ο μεσάζοντας από μια gift card σε σχέση με τα παιχνίδια. Αλλά αυτό που λεω γίνεται ήδη. Το digital έχει ΗΔΗ τρελό value for money. Δες λίγο τα subscriptions και τις προσφορές για αγορές που βγάζουν και θα καταλάβεις. Τα βλέπω φιλε μου Αγοραζω και εγω digital αλλα οσο μπορω κάποια παιχνίδια μου αρέσει να τα αγοράζω σε retail. Επισης για κονσολα σαν το Dreamcast που βγαζουν ακομα παιχνιδια ειναι μεγαλη απολαυση να παιρνεις το καινουργιο κουτακι στα χερια σου 1
Tokyo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Έχω 1 CD στο Xbox Και 140 Xbox one games online στο account μου (χωρίς του 360 και του OG φαντάσου με αυτά πόσα) Όσοι κλαίνε δεν έχουν καν xbox η Xbox pass . Ευτυχώς που θα βγαίνουν τέτοιες κονσόλες να μην ξανά αγοράσω με DVD πλέον ποτέ 2 1 1
SPANK Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Προσωπικά μιας και δεν έχω xbox και με ενδιαφέρει το game pass θα ήθελα ενα φθηνότερο κιόλας xbox να μπορώ να παίζω τα παιχνίδια μου σε digital μορφή οπότε έρχεται κουτί για αυτό που θέλω να το ταιριάξω με το game pass. Όσο για physical τα τελευταία χρόνια είναι μετρημένα τα παιχνίδια που προτιμώ σε φυσική μορφή και είναι πάντα collector ή limited εκδόσεις 1
tsilitheo1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 10 λεπτά πριν, Tokyo είπε Έχω 1 CD στο Xbox Και 140 Xbox one games online στο account μου (χωρίς του 360 και του OG φαντάσου με αυτά πόσα) Όσοι κλαίνε δεν έχουν καν xbox η Xbox pass . Ευτυχώς που θα βγαίνουν τέτοιες κονσόλες να μην ξανά αγοράσω με DVD πλέον ποτέ Και εγω στην library του psn,αγορασμενα και ps plus games,μπορει να εχω περισσοτερα.... Τι θες να πεις;;;;
Retromaniac Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, tsilitheo1 είπε Και εγω στην library του psn,αγορασμενα και ps plus games,μπορει να εχω περισσοτερα.... Τι θες να πεις;;;; Θέλει να πει ότι του είναι άχρηστο το drive. 1
Tokyo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε Και εγω στην library του psn,αγορασμενα και ps plus games,μπορει να εχω περισσοτερα.... Τι θες να πεις;;;; Και να έχεις δε μπορείς να τα παίξεις γτ δεν έχεις backward compatibility αλλά αυτό είναι άλλο θεμα. Θέλω να πω πως θα προτιμήσω πάντα να αγοράζω ονλαιν (δε πιάνουν χώρο, δεν χαλάνε και θα τα έχω σε κάθε γενιά Xbox ) όποτε το drive μου είναι αδιάφορο. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από Tokyo
KilliK Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Αναφορά σε κείμενο Η κατάργηση των μεσαζόντων δεν βλέπω γιατί είναι κακη; Ειδικά αν λόγω του ανταγωνισμού επωμιστουμε ή έστω μοιραστούμε το κέρδος. Επίσης το ψηφιακό σημαίνει εξαφάνιση της πειρατείας, το οποίο το θεωρώ και αυτό καλό και ηθικά αλλά και για την τσέπη μας. Όσον αφορά τα μεταχειρισμένα, θα δεις ότι στο digital θα βρεις σε προσφορές πολύ πιο συμφέρουσα πράγματα. Και νομίζω στο τελευταίο που θα πω θα συμφωνήσεις. Οι εταιρείες κοιτάνε να πουλάνε πιο πολλά και όχι σε υψηλότερη τιμή. Είτε αυτό είναι μουσική (Spotify), είτε τηλεοπτικό πρόγραμμα (Netflix), είτε παιχνίδια. Το να παίρνεις λίγα από τον καθένα με σταθερή ροή είναι από τα πιο σωστά business models. Πολλοί πάνε σε αυτό. ποιος ανταγωνισμος; την πλεοψηφια των τιμων της αγορας, την οριζει το λομπυ των μεγαλων game publishers. και η τιμη εχει λοκαρει εδω και χρονια στα 60ε. τωρα θελουν να την πανε στα 70ε. νομιζεις οτι θα δουμε φτηνοτερους ΑΑΑ τιτλους στην επομενη γενια, επειδη φυγανε οι μεσαζοντες; το αντιθετο θα συμβει, θα ειναι πιο ακριβοι. 1 4
tsilitheo1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Tokyo είπε Και να έχεις δε μπορείς να τα παίξεις γτ δεν έχεις backward compatibility αλλά αυτό είναι άλλο θεμα. Θέλω να πω πως θα προτιμήσω πάντα να αγοράζω ονλαιν (δε πιάνουν χώρο, δεν χαλάνε και θα τα έχω σε κάθε γενιά Xbox ) Πως το λες αυτο την στιγμη που εχω 2 ps3;;.
Tokyo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, KilliK είπε ποιος ανταγωνισμος; την πλεοψηφια των τιμων της αγορας, την οριζει το λομπυ των μεγαλων game publishers. και η τιμη εχει λοκαρει εδω και χρονια στα 60ε. τωρα θελουν να την πανε στα 70ε. νομιζεις οτι θα δουμε φτηνοτερους ΑΑΑ τιτλους στην επομενη γενια, επειδη φυγανε οι μεσαζοντες; το αντιθετο θα συμβει, θα ειναι πιο ακριβοι. Ας τους πάνε και στα 800€ δεν αγοράζω πλέον κανένα σιντι με το που βγει εκτός από το Halo. Να ναι καλά το Pass που έχει τόσες παιχνιδαρες που δεν έχω παίξει και το live για τα δώρα και τις εκπτώσεις του. 1
Tokyo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε Πως το λες αυτο την στιγμη που εχω 2 ps3;;. Αν είχες PS4 θα έπρεπε να αγοράσεις remastered εγώ παίζω τα περισσότερα από του 360 στο one χωρίς να ξοδέψω ευρώ. Αυτό εννοώ. Αλλά μη βγαίνουμε οφτοπικ
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, KilliK είπε ποιος ανταγωνισμος; την πλεοψηφια των τιμων της αγορας, την οριζει το λομπυ των μεγαλων game publishers. και η τιμη εχει λοκαρει εδω και χρονια στα 60ε. τωρα θελουν να την πανε στα 70ε. νομιζεις οτι θα δουμε φτηνοτερους ΑΑΑ τιτλους στην επομενη γενια, επειδη φυγανε οι μεσαζοντες; το αντιθετο θα συμβει, θα ειναι πιο ακριβοι. Oι τιμές όσο και να υποστηρίζουν μερικοί ,ούτε εταιροι να ήταν ,δεν προκειται να πεσουν μολις αποκτησουν τον απολυτο ελεγχο. Αυτες οι αλλαγες μονο αυτους εξυπηρετουν δηλαδή έλεος.Τιμες στα 60e με deluxe στα 90.Mια περιουσια. Αφου πληρώνεις τα πάντα.Gold για να παιζεις online το οποιο το περασαν σαν κατι φυσιολογικό.Με συγχωρείτε εγώ δεν το βρίσκω. Και το καταλωτικό κοινό ελάχιστη επίδραση έχει ...αν θέλει να περάσει κάτι μια εταιρία ,θα επωμιστεί το όποιο κόστος(ίσως παρουσιάζοντας το σαν μονόδρομο λύση στον καταναλωτη) για να δικαιολογήσει την κινηση της.Αυτα τα ολιγα.Εγώ δε θα υποστηρίξω πρακτικές που βασίζονται σε μια δηθεν φυσικη εξελιξη. edit.Με ελάχιστους φρέσκους τιτλους ειδικα απο την ms.Remastered φουλ και τα κοστολογουν όσο θέλουν. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα