Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. 

Πριν μερικές μέρες συναρμολόγησα το νέο μου PC με τα παρακάτω βασικά χαρακτηριστικά :

CPU:AMD Ryzen 5 2600
MoBo: Gigabyte B450 Aorus elite rev1

GPU: GTX 1060 6gb - Gigabyte Aorus 

Μετά από τρις μέρες Download είμαι πλέον έτοιμος να παίξω κανένα παιχνιδάκι. Δυστυχώς όποιο παιχνίδι και να ανοίξω μου κρασάρει.. (APEX - Fortnite) Όταν ανοίγω το APEX σε τυχαίο χρόνο μου κρασάρει και γίνονται 2 πράγματα, πετάει error και λέει οτι εβγαλα την καρτα γραφικών η δεν εχω εγκαταστησει καποιο driver και αλλες φορες κρασάρει τελείως και δεν μπορώ ουτε να το κλείσω. Όταν παίζω fortnite σε τυχαίο παλι χρόνο μου κρασάρει και μου ανοίγει το σύστημα για τα error της Epic...

Προσπάθησα να βρω μήπως λείπει κάποιο driver αλλα το μόνο που κατάφερα ήταν να γίνει χειρότερο γιατι εκανα κάποιο λαθος κλικ.... Έτσι έκανα φορματ και όλα απο την αρχη αλλα αυτη την φορά έβαλα το Driver Booster να κανει τα driver updates. ξανα κατεβάζω τα δύο αυτά παιχνίδια και τρέχω πρώτα το fortnite. Παίζω ένα παιχνίδι και μπαπ παρ`το error της Epic. λέω κάτσε να δω το Apex. Το ίδιο παίζω εκεί κάμποση ωρίτσα και μπαπ παρ`το error...

Κατέβασα το Speccy και μου έδειχνε 90 βαθμούς στον επεξεργαστή κάτι που μου φαίνεται παράλογο. με το hwMonitor έλεγε 40...

Παίδες δεν ξερω τι να κάνω και το κακό είναι οτι δεν έχω συνεχή πρόσβαση στον υπολογιστή λόγω απομακρυνσμένης δουλείας.. Καμιά ιδέα για το τι παίζει??????

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Δημοσ.

Το APEX βέβαια είχε θέμα με συγκεκριμένους nvidia drivers και κράσαρε (λύθηκε με τους νέους 419.35). Παρόλα αυτά σε σένα σίγουρα κάτι είναι unstable στο σύστημά σου. Επίσης driver booster και λοιπά snake oils είναι για πέταμα. Τώρα για το τι φταίει και είσαι unstable θα χρειαστεί να τρέξεις stress tests και να δανειστείς hardware για να βρεθεί η ρίζα του προβλήματος.

Δημοσ.

Κανένα τέτοιο πρόγραμμα έχετε να μου προτείνεται ? Και για να καταλάβω λίγο. Τι πρέπει δηλαδή να τεστάρω πιο θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα σε μια παραδειγματική περίπτωση?

Δημοσ.

Driver booster κτλ.  ειναι οντως για πεταμα... 

Εχεις αυθεντικα windows 10? Συνηθως τα windows κατεβαζουν πια τους drivers αυτοματα και κανουν πολυ καλη δουλεια οποτε δυσκολο να εχεις καποιο θεμα με τους drivers οχι οτι αποκλειεται. 

Η καλυτερη λυση ειναι αυτη που ειπε το παιδι πιο πανω. Κατεβασε το FurMark (εγω αυτο χρησιμοποιω,  μπορει να υπαρχει και καλυτερο δεν ξερω)  και τρεξε ενα τεστ να δεις αν η καρτα σου λειτουργει κανονικα ή αν θα κρασαρει. Επισης μπορεις να βαλεις καποιο αλλο παιχνιδι να τεσταρεις την καρτα να δεις αν κρασαρει (κατα προτιμηση να ειναι αυθεντικο). 

Παιζει να εχει γινει και καποιο λαθος κατα την διαρκεια της συναρμολογησης. 

Γραψε ολα τα specs αναλυτικα του pc σου αν μπορεις ram,  σκληρους,  τροφοδοτικο κτλ. 

Δημοσ.

ram, mobo, psu οι συνήθεις ύποπτοι...

πιθανόν να χρειαστείς να δανειστείς υλικά και να δοκιμάσεις μέχρι αν βρεις τι φταίει...

Δημοσ.

Παίδες μάλλον βρήκα το πρόβλημα.. επειδή το μαγαζί που τα πήρα μου έφερε λάθος ραμ , χρησιμοποιούσα τις ραμ του κολλητού μου. Ήρθε όμως και τις πήρε γιατί τις χρειαζόταν και πήγα χτες το βράδυ σε ένα φίλο που ξέρει πολλά από pc και βάλαμε μια 4 δικιά του και το ΠΣ έπαιξε και απεξ και Φορτ χωρίς κανένα θέμα... Υπολογίζω πως έφταιγαν οι ραμ.... Ρε Την Δευτέρα έρχονται οι ραμ μου (hyperx fury 2*8gb 3200mhz)

Αν χρειαστεί θα ξανά γράψω από Δευτέρα .. σας ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, fiotogr06 είπε

Παίδες μάλλον βρήκα το πρόβλημα.. επειδή το μαγαζί που τα πήρα μου έφερε λάθος ραμ , χρησιμοποιούσα τις ραμ του κολλητού μου. Ήρθε όμως και τις πήρε γιατί τις χρειαζόταν και πήγα χτες το βράδυ σε ένα φίλο που ξέρει πολλά από pc και βάλαμε μια 4 δικιά του και το ΠΣ έπαιξε και απεξ και Φορτ χωρίς κανένα θέμα... Υπολογίζω πως έφταιγαν οι ραμ.... Ρε Την Δευτέρα έρχονται οι ραμ μου (hyperx fury 2*8gb 3200mhz)

Αν χρειαστεί θα ξανά γράψω από Δευτέρα .. σας ευχαριστώ πολύ

τρέξε ένα prime95 όταν τις βάλεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...