tasoskio Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) παιδια , παιζει να εχουν κοπει καλωδια απο τον σωληνα που ειναι μεταξυ πορτας και αυτοκινητου. ο μονος τροπος για να ανοιξει ειναι ριχνεις πισω καθισματα και με φακο , φωτιζεις την κλειδαρια. τα περισσοτερα αυτοκινητα εχουν μια τρυπα που βαζεις κατσαβιδι και τραβας την γλωσσα. την εχω παθει 2 φορες με καινουργιο corsa Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από tasoskio 1
Nancyyy Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Στις 6/3/2019 στις 9:49 ΜΜ, paylidis είπε Bmw Ξαναλέω. Στο manual δε λέει τίποτα;;;; δεν έγραφε κάτι. Ρίξαμε τα καθίσματα βγάλαμε την κλειδαριά και την ξαναβάλαμε!. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τον χρόνο σας.
Antonio457 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Γειά σας και εγω έχω ένα θέμα με το πορτ μπαγκαζ του audi a4 2004 αρχικά είχε χαλάσει ο μηχανισμός μετά άνοιξα όλα τα πλαστικά και το λαδωσα όλο και το έκλεισα για να δω αν άνοιξη από το κουμπί που έχει και τελικά έμεινα χωρίς πορτ μπαγκαζ μήπως ξέρετε τι μπορώ να κάνω το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να μπω στην καμπίνα γιατί τα πίσω καθίσματα δεν βγαίνουν. Ευχαριστώ αν κάποιος ξέρει κάτι ας με βοηθήσει παρακαλώ!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν ανοίγει χειροκίνητα,να γυρίσεις με το κλειδί την κλειδαρια; Η μπαταρία του κλειδιού είναι ενταξει; Τον μηχανισμό τον ακούς όταν πας να το ξεκλειδώσεις; Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από jmmys
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα