zoranb Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ποιά κατά τη γνώμη σας είναι η πιό εύκολη -επαγγελματική- στολή μελισσοκόμου στο ντύσιμο-ξεντύσιμο που θα μπορούσε να αγοράσει ένας αρχάριος μελισσοκόμος; Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από zoranb
Geocheats2 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Εγώ έχω μια ολόσωμη βαφτικη νάιλον, το καλοκαίρι είναι θάνατος λόγο ζέστης αλλά σαν αρχάριος στις 3 κυψέλες που έχω και που την φοράω 20 λεπτά παλεύετε, εννοείτε το καπελάκι με το τούλι απαραίτητο. 1
zoranb Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δεν με πειράζει να πάρω μια κανονική, σωστή στολή, βαρέθηκα τις πατέντες πιά! Ότι πληρώνεις παίρνεις, ας είναι κάτι πιό ακριβό κ καλό, χαλάλι! Θέλω όμως μια άνετη, να την βάζω και να την βγάζω χωρίς δυσκολίες. Εάν είχε κ φερμουάρ, ακόμα καλύτερα!
Geocheats2 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 πηγαινε παρε μια τοτε που σου αρεσει και πηγαινε σε μια μοδιστρα να σου περασει ενα φερμουαρ για να ειναι ευκολοφορετη, ακομα δεν εχω φαει μέλι για να δικαιολογώ τέτοια έξοδα
LabrakisG1992 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 https://www.emmanouil.com/φόρμες-φόρμα-εργασίας-em209 Κατι τετειο ισως?η συγκεκριμενη εχει και φερμουαρ μπροστα απλα δεν ξερω αν κανει για την δουλεια που θες...
zoranb Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 10 λεπτά πριν, Geocheats2 είπε πηγαινε παρε μια τοτε που σου αρεσει και πηγαινε σε μια μοδιστρα να σου περασει ενα φερμουαρ για να ειναι ευκολοφορετη, ακομα δεν εχω φαει μέλι για να δικαιολογώ τέτοια έξοδα Έξοδα? Πόσο ακριβές να είναι βρε φίλε;
Geocheats2 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δεν είναι θέμα ποσού είναι το γαμώτο, έχω τα μελίσσια 8 μήνες όταν φάω μελί (σε κάνα δίμηνο υποθέτω) θα πάω να πάρω γτ μέχρι τώρα μόνο ρίχνω , btw με αυτό το κοκκινακι που πρότεινε ο labrakis δεν θα πήγαινα ούτε με τανκ 😋 δεν ξέρω για εσένα αλλά εγώ τις πρώτες φόρες που πήγα ευχαριστήθηκα τσίμπημα 1
opcorsa Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 αξιζει τον κοπο να βαλω 2-3 κυψελες να τρωγω μελι σε ενα χωραφι με οποροφωρα που εχω? ή θα με κεντρωσουν και θα τα πληρωσω σε αμμωνιες οτι παω να γλυτωσω απο το μελι?
zoranb Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, opcorsa είπε αξιζει τον κοπο να βαλω 2-3 κυψελες να τρωγω μελι σε ενα χωραφι με οποροφωρα που εχω? ή θα με κεντρωσουν και θα τα πληρωσω σε αμμωνιες οτι παω να γλυτωσω απο το μελι? Δεν έχει να κάνει το τι έχει το χωράφι, οι μέλλισες τρυγυρνάνε παντού... βάλε να τρως το μελάκι σου, τι έχεις να χάσεις; 1
opcorsa Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 18 λεπτά πριν, zoranb είπε Δεν έχει να κάνει το τι έχει το χωράφι, οι μέλλισες τρυγυρνάνε παντού... βάλε να τρως το μελάκι σου, τι έχεις να χάσεις; νομιζω ειναι ψιλο ακριβο σπορ... μια φορα που συζητουσα με εναν εμπορο που πουλαει κουτια /μελισσοκομικα ειδη μου ελεγε οτι πρεπει να παρω πολλα.... τροφη ειδικη για αυτες, την ξυλινη κασελα, κερυθρα κλπ... και νομιζω θα νμου εβγαινε ακριβα... αν μπορεις να με κατατοπισεις τι θελει, το ποσο για να ξεκινησω με 2-3 κουτια και ποτε ειναι καλυτερα να βαλω το μελισσι, θα ημουν υποχρεος... αν θες πμ, αλλιως εδω να το δουν και αλλοι μυστες
Geocheats2 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Με ενα 100-150 έκανες σουπερ αρχή μετά κάθε φορά που κόβεις θα σου κοστίζει κάνα 40-50 το κουτί με τα συμπράγκαλα του, το μόνο σημαντικό κόστος είναι ο χρόνος σου γτ στην αρχή θα πρέπει να ρωτήσεις να διαβάσει και να πειραματιστής για να δεις τι δουλεύει και πως. Πιστεύω πάντως ότι θα σε βοηθήσουν σημαντικά και στην παραγωγή σου στα δέντρα 1
zoranb Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 31 λεπτά πριν, opcorsa είπε νομιζω ειναι ψιλο ακριβο σπορ... μια φορα που συζητουσα με εναν εμπορο που πουλαει κουτια /μελισσοκομικα ειδη μου ελεγε οτι πρεπει να παρω πολλα.... τροφη ειδικη για αυτες, την ξυλινη κασελα, κερυθρα κλπ... και νομιζω θα νμου εβγαινε ακριβα... αν μπορεις να με κατατοπισεις τι θελει, το ποσο για να ξεκινησω με 2-3 κουτια και ποτε ειναι καλυτερα να βαλω το μελισσι, θα ημουν υποχρεος... αν θες πμ, αλλιως εδω να το δουν και αλλοι μυστες Φίλε μη νομίζεις ότι ξέρω, μια στολή θέλω να πάρω για να πάω να βλέπω τι κάνει ένας γνωστός στο χωριό!
opcorsa Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 56 λεπτά πριν, Geocheats2 είπε Με ενα 100-150 έκανες σουπερ αρχή μετά κάθε φορά που κόβεις θα σου κοστίζει κάνα 40-50 το κουτί με τα συμπράγκαλα του, το μόνο σημαντικό κόστος είναι ο χρόνος σου γτ στην αρχή θα πρέπει να ρωτήσεις να διαβάσει και να πειραματιστής για να δεις τι δουλεύει και πως. Πιστεύω πάντως ότι θα σε βοηθήσουν σημαντικά και στην παραγωγή σου στα δέντρα ναι το σκεφτηκα κι εγω αυτο οτι ισως γονιμοποιησουν παραπανω ανθη γενικα.. το ζητημα ειναι με 100-150 ποσες κυψελες περνω και ποσο μελι θεωρητικα μπορει να βγαλω.. δεν με νοιαζει τοσο ο κοπος μου, χαλαλι...το ζητημα ειναι μην μου βγει 40 ευρω το κιλο τοτε πχ ποιο το νοημα ας πουμε..
zoranb Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Φίλε όλα αυτά δεν τα κάνεις για τα λεφτά, είναι "μυσταγωγία" και "ψυχοθεραπεία" η επαφή με τη φύση, εάν δεν το καταλαβαίνεις αυτό άστο καλύτερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα