Dimitris f86 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα σε όλους είμαι κάτοχος της LG 60 SJ810V εδώ και έναν χρόνο περίπου , τις τελευταίες 3-4 μέρες παρατηρώ ότι έχει χαλάσει η ποιότητα της εικόνας ειδικά όταν βλέπει πρόσωπα σε κανάλια (hd) κανει σαν έχει κακό contrast και βλεπεις το ανθρωπινο δερμα ειδικα πολυ αλιωμένο.επισης τα ίδια μου κάνει και στο Netflix και στο YouTube από τις ρυθμίσεις που αλλαξα από τα προκαθορισμένα όπως "ζωηρο" "προτυπο" "παιχνίδι" "cinema" κλπ το πρόβλημα παραμένει, επίσης δοκίμασα να αλλάξω τις ρυθμίσεις εντός του μενού των παραπάνω και μόνο προς το χειρότερο πήγε το πράγμα.Δοκιμασα και τον αυτοέλεγχο που κάνει η τηλεόραση και μου γράφει δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην οθόνη ελέγξτε τις εισόδους της τηλεοράσεις.Αν γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει σας παρακαλώ να με ενημερώσει πάει και το μυαλό μου μήπως φταίει κάποιος επεξεργαστής αλλά γενικότερα η τηλεόραση παραμένει γρήγορη σε όλο της τον χειρισμό Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.
postfire Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) γιατι δεν επικοινωνεις με την lg να τους πεις το προβλημα και αν ειναι να ερθουν να την δουνε εχεις εγγυηση Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από postfire
Dimitris f86 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Ναι υπάρχει εγγύηση είχα κανει 5ετη στον κωτσοβολο απλα ελεγα μήπως υπάρχει κάτι στις ρυθμίσεις που δεν έχω σκεφτεί και δώσει κανεις καμια ιδεα γιατί μεταφορά 60αρας δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.
manoskost Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Dimitris f86 είπε Ναι υπάρχει εγγύηση είχα κανει 5ετη στον κωτσοβολο απλα ελεγα μήπως υπάρχει κάτι στις ρυθμίσεις που δεν έχω σκεφτεί και δώσει κανεις καμια ιδεα γιατί μεταφορά 60αρας δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. οταν εχεις 5ετη εγγυηση, αν υπαρξει προβλημα, ερχονται την παιρνουν, σου φερνουν αλλη αντικατασταση, για αυτο την πληρωσες. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από manoskost
Dimitris f86 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Ελπίζω παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα