Manoleros95 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Καλησπερα συμφορουμιτες. Μια απορια εχω σχετικα με τις αναβαθμισεις καφαο. Εχω διαβασει πολλες φορες τις εντυπωσιακες λιστες που αναρτα η ΕΕΤΤ στο site της. Αυτα ισχυουν οντως η απλα για να τρολαρουν τον κοσμο??? Για την ακριβεια εγω ειμαι στο περιβολακι Θεσσαλονικης. Στο Site της εεττ οι καμπινες της περιοχης ειναι προγραμματισμενες απο τον ΟΤΕ για Q4 του 2018. Εχουμε Μαρτη του 2019 και ακομα δεν εχει γινει τιποτα. Στις διαφορες ανακοινωσεις που ανεβαινουν σχετικα με καθυστερησεις σε προγραμματισμενες αναβαθμισεις δεν βλεπω πουθενα τις καμπινες της περιοχης. Μπορει να εξηγησει λιγο καποιος την διαδικασια?? Οταν λεει q4 2018 τι εννοει? Οτι μεχρι τελος του 2018 θα εχει ενεργοποιηθει η καμπινα και θα ξεκινησει η παροχη των νεων υπηρεσιων η ειναι σε φαση παρτε μια ημερομηνια να εχετε και αμα γουσταρουμε σε κανα χρονο δινουμε και μια καθυστερηση ετσι να σας τρολαρουμε και λιγο??? Εξω απο το σπιτι περνανε οπτικες ινες, κυριολεκτικα ομως βγαινω στον δρομο και στην αλλη πλευρα του ειναι οι ινες ( της οποιες της περασε η vodafone Btw).
alkis13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 q4 2018 4ο 3μηνο 2018, μεχρι και δεκεμβρη 2018. Ειρωνικά σου λένε ότι μέχρι τότε θα δίνεται η υπηρεσια σε καταναλωτες. Υπομονη, ισως φιλοτιμηθούν. 1
skiabox Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Οι λίστες φίλε δεν ισχύουν πάντα στο 100%. Η δικιά μου καμπίνα για παράδειγμα δεν ήταν σε καμία λίστα αλλά προφανώς επειδή έγινε ανακαίνιση όλος ο δρόμος μαζί με τα πεζοδρόμια από τον Δήμο την αλλάξανε με καινούρια. Η καμπίνα πρωτομπήκε Μάρτιο 2018 και τέλη 2018 πέρασαν οπτικές ίνες και ρεύμα. Είμαι ήδη στον 3ο μήνα που βλέπω την καμπίνα να λειτουργεί κανονικά αλλά vdsl δεν δίνουν ακόμα. Όπως λέει και ένα παλικάρι του forum αφού μπει σε λειτουργία υπολογίζεις και άλλους 3-4 μήνες που την δίνουν προσφορά σε άλλους ενδιαφερόμενους providers. 1
takoulou Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημερα...Ολοι οι παροχοι Οτε, Wind, Vodafone εδιναν τυπικα μια ημερομηνια...Αλλα αυτη δεν ισχυει στην πραξη ομως... Υπαρχουν μεγαλες καθυστερησεις στην ολοκληρωση τους..Λογω πολλων προβληματων και θεματων ... Συνηθως βγαζει η ΕΕΤΤ νεες ημερομηνιες που αυτοι οι παροχοι ζητανε μετα... Συνηθως γινεται αργοτερα εως και 6-9 μηνες αργοτερα απο την αρχικη ημερομηνια... Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από takoulou 1
masteripper Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτές οι λίστες που είναι να ρίξουμε μια ματιά ...μήπως υπάρχει φως στο τουνελ...μάλλον άκυρο ...το βρήκα. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από masteripper
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα