Dreamcatcher Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Πριν απο 4-5 μέρες με κάλεσαν απο το 13888 για προσφορά VDSL 50Mbs +2 ώρες κινητά +κάποια άλλα προνόμια (1000λπτ σε καρτοκινητη αν θυμάμαι καλά) με τελική τιμη 32,2. Εκείνη την στιγμή απέρριψα την προσφορά αλλά κάλεσα χθες εγω στο 13888 να πω πως ενδιαφέρομαι και πλεον η τιμη που μου δίνουν για 50ρα με 2 ωρες κινητα ειναι 34.5. Υπάρχει τρόπος να ξαναπάρω κάπως την προσφορά της προωθητικής ενέργειας; απο οτι κατάλαβα απο εκει δεν εχουν την αρμοδιότητα να ρίξουν άλλο την τιμη. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από Dreamcatcher
alkis13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μπορεις να μιλησεις μαζι τους, και να τους πεις με ειχατε παρει τοτε για την προσφορα στα 32,2€ και με ενδιαφερει, μπορειτε να με συνδέσετε με καποιον υπευθυνο για να το συζητησω; Φανταζομαι οτι θα σου πουν ναι και θα σου δωθουν το πακετο. Βεβαια το τηλεφωνο που γραφεις ειναι ο τηλεφωνικός κατάλογος της cosmote, οποτε θα μπορουσες να καλεσεις και το 13888. Δε νομιζω οτι ειναι μεγαλη η μειωση της τιμης για να στο αρνηθουν. Αμα ηταν 25€ θα το καταλαβαινα καθως θα ειχαν γεμισει το πελατολογιο αμεσα.
Dreamcatcher Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, alkis13 είπε Μπορεις να μιλησεις μαζι τους, και να τους πεις με ειχατε παρει τοτε για την προσφορα στα 32,2€ και με ενδιαφερει, μπορειτε να με συνδέσετε με καποιον υπευθυνο για να το συζητησω; Φανταζομαι οτι θα σου πουν ναι και θα σου δωθουν το πακετο. Βεβαια το τηλεφωνο που γραφεις ειναι ο τηλεφωνικός κατάλογος της cosmote, οποτε θα μπορουσες να καλεσεις και το 13888. Δε νομιζω οτι ειναι μεγαλη η μειωση της τιμης για να στο αρνηθουν. Αμα ηταν 25€ θα το καταλαβαινα καθως θα ειχαν γεμισει το πελατολογιο αμεσα. Εχεις δικιο 13888 ειναι το σωστο. Θα το δοκιμασω αν και χθες που το ανέφερα μου ειπαν άπλα οτι κατα καιρους γίνονται προωθητικες ενέργειες με άλλες τιμές.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δυσκολακι να γινει. Βεβαια δεν είναι και καμια τρελη προσφορα στα 32,2 τον μηνα. Με 30 εχω 50αρα γραμμη, απεριόριστα αστικα υπεραστικα, 5 ωρες κινητα, αρκετες ωρες εξωτερικο (το χρειαζομουν οποτε μου το προσθεσαν όταν μου καναν την προσφορα.) 10 της εκατο μειωση παγιου σε συνδεση(ιδιο αφμ με το σταθερο) και δωρο 1gb κάθε μηνα. 1000 λεπτα από το σταθερο σε 3 κινητα και αντιστροφα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα