Προς το περιεχόμενο

Lan Implementation HELP NEEDED

Stuck

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hi σε όλους.Θέλω να στησω ενα δικτυάκι Server/Client με 1 server kai 10 clients.

Οι λειτουργίες που με ενδιαφέρουν είναι να υπάρχει κοινοχρηστος Printer,ιντερνετ sharing.Επειδή ο καθε client μπορει να χρησιμοποιηθεί απο πολλους διαφορετικούς χρήστες ,θέλω να έχω τη δυνατοτητα, ο κάθε χρήστης να κανει log on με το δικό του username (να έχει το δικο του account) ,ανεξάρτητα σε ποιο Pc εργάζεται , καθώς να έχει ένα χώρο δικό του στο δίσκο του server για να αποθηκεύει εκεί τα δεδομένα του (κυρίως εγγραφα και παρουσιάσεις).Αυτο πώς μπορεί να επιτευχθεί και συγκεκριμένα να είναι όσο το δυνατον πιο έυκολο απο το χρήστη να απουηκεύει στον προσωπικό του χωρο.???

Εχω μια μικρή εμπειρία πάνω σε δίστυα, το δίκτυο που σας περιέγραψα είναι ήδη στημένο ,αλλα χωρίς server.Οι clients φοράνε WINXP PRO και για τον server υποψιάζομαι ότι θα φορέσει WIN2000, υπάρχουν 2 HUB και ένα Ρουτερακι από πλευράς εξοπλισμού.

Δεκτές όλες οι ιδέες και τα σενάρια, ακόμα και αν μπορειτε να μου υποδείξετε καποιους χώρους όπου μπορώ να βρώ πληροφορίες σχετικα.

Φιλικά

Δημοσ.

Κλασσικό δίκτυο Windows 2000 με roaming profiles... Δηλώνεις domain και υποχρεώνεις τα XP να συνδέονται σ' αυτό... Ίσως να σου είναι πιο εύκολο στην ρύθμιση αν βάλεις 2003 (προσφέρουν κάποιους έτοιμους «ρόλους»)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...