Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το έχετε παρατηρήσει και εσείς αυτό;

Είχε χρέωση 4 ευρώ και πλέον σε εισερχόμενο έμβασμα 50 ευρώ από το stoiximan.gr δεν χρέωσε τίποτα. Μπήκαν και τα 50 που κέρδισα ατόφια. 😛

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, whoose είπε

Το έχετε παρατηρήσει και εσείς αυτό;

Είχε χρέωση 4 ευρώ και πλέον σε εισερχόμενο έμβασμα 50 ευρώ από το stoiximan.gr δεν χρέωσε τίποτα. Μπήκαν και τα 50 που κέρδισα ατόφια. 😛

Στην Stoiximan στην ΕΤΕ, έχω αν θυμάμαι καλά 9 αναλήψεις τον μήνα δωρεάν από "πάντα"

Λογικά θα έχει κάνει συμφωνία η εταιρία με τις τράπεζες να πληρώνει αυτή το κόστος του εμβάσματος (προφανώς βέβαια όχι 4€) 

Δημοσ.

Εχω την εντύπωση οτι χρεώνει τα 4 ευρω μόνο όταν τσεκάρεις την επιλογή για άμεση κατάθεση. 

Δημοσ.

Απλά πληρώνουν πια απο Πειραίως όσους θέλουν ανάληψη σε λογαριασμό Πειραιώς, απο Εθνική όσους ζητούν ανάληψη σε Εθνική κτλ κτλ

• Like 1
Δημοσ.

Εγω βλέπω στα τιμολόγια της Τράπεζας με ημερομηνία ενημέρωσης τον 2/2019 οτι το εισερχόμενο έμβασμα χρεώνεται κανονικά με 4 ευρω

Screenshot_2019-03-06-11-43-30-600_com.google.android.apps.docs.png

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Εγω βλέπω στα τιμολόγια της Τράπεζας με ημερομηνία ενημέρωσης τον 2/2019 οτι το εισερχόμενο έμβασμα χρεώνεται κανονικά με 4 ευρω

Σας είπα, το πιθανότερο είναι ότι έχει η εταιρία σύμβαση με τις τράπεζες και αναλαμβάνει αυτή το κόστους του εισερχομένου εμβάσματος 

Δημοσ.

κι εγω απο στοιχημαν, αναληψη λιγο κατω απο 2000 και δεν ειχε τη γνωστη κρατηση των 4€.

Δημοσ.
Just now, AristidisZ said:

Σας είπα, το πιθανότερο είναι ότι έχει η εταιρία σύμβαση με τις τράπεζες και αναλαμβάνει αυτή το κόστους του εισερχομένου εμβάσματος 

Σύμβαση δεν έχει, είτε τα στέλνουν από ίδιο δίκτυο - εθνική σε εθνική, πειραιώς σε πειραιώς. Είτε επιλέγουν τα έξοδα να τα επιβαρυνθούν εξ ολοκλήρου εκείνοι.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Hapatingo είπε

Σύμβαση δεν έχει, είτε τα στέλνουν από ίδιο δίκτυο - εθνική σε εθνική, πειραιώς σε πειραιώς. Είτε επιλέγουν τα έξοδα να τα επιβαρυνθούν εξ ολοκλήρου εκείνοι.

Οk, το ίδιο λέμε 

Η έδρα της είναι Μάλτα πάντως, δε νομίζω να στέλνουν από ελληνικές τράπεζες

Δημοσ.
Just now, AristidisZ said:

Οk, το ίδιο λέμε 

Η έδρα της είναι Μάλτα πάντως, δε νομίζω να στέλνουν από ελληνικές τράπεζες

To εισερχόμενο έμβασμα τι στοιχεία δίνει? iban Μάλτας?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Αλλαξε τον τιτλο του θέματος σου ομως γιατί είναι παραπλανητικός

Γραψε δεν υπάρχει χρέωση σχετικά με την εταιρεία στην οποία αναφέρεσαι

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Όχι, από Ελλάδα γίνεται, στη δική μου περίπτωση από λογαριασμό ΕΤΕ 

Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε

Αλλαξε τον τιτλο του θέματος σου ομως γιατί είναι παραπλανητικός

Γραψε δεν υπάρχει χρέωση σχετικά με την εταιρεία στην οποία αναφέρεσαι

ποιο θέμα μου ; 

στο μήνυμά μου γράφω η εταιρία... 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

iban δεν παίζει να δεις σε εισερχόμενο έμβασμα  .... μόνο από ποια τράπεζα είναι

Δημοσ.
1 minute ago, ziaba said:

iban δεν παίζει να δεις σε εισερχόμενο έμβασμα  .... μόνο από ποια τράπεζα είναι

Τι λέτε βρε παιδιά? Εγώ γιατί τα βλέπω?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ziaba είπε

Mην επιμένεις...

Capture.JPG.3a436fbb9bc43f6ba16b1d0b1082ab0a.JPG

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...