wake_me_up Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 καλημερα σας, είμαι φοιτητρια, κ τις περισσότερες φορες, βρισκω audio files, που θα ηθελα να μετατρεψω σε text. υπαρχει καποιος που να εχει χρησιμοποιησει κατι τετοιο; στα ελληνικα παρακαλώ, στα αγγλικα υπαρχουν διαφορα, οχι πως λειτουργουν.. εχει κανεις καμια ιδεα; σας ευχαριστω πολυ
TheDevilMayCare Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Συντομη απαντηση: Ο Χ Ι ! ! 😣 Απο 'κει και περα, Λογογραφοι κλπ, [ισως*] μπορουν να σου γλυτωσουν καποιο χρονο εργασιας. 🎙️ *Στη πραξη ειναι εφικτο να γινει αυτο- αλλα απαιτει χρονο εκπαιδευσης + χρημα να επενδυθει! .. . Περαν του Λογογραφου παντως μπορεις να δοκιμασεις και με αυτα: https://texnologia.net/fonitikos-keimenografos.html https://support.google.com/docs/answer/4492226?hl=en 📣🎛️
jimmy213 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Γίνεται σχετικά εύκολα αυτό που θες. Πρέπει να γίνει reroute η πηγή εξόδου στην πηγή εισόδου (μικρόφωνο) και στη συνέχεια μέσω των google docs να «υπαγορεύεις» (θες τον Chrome όμως). Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να γίνει το reroute. Ένας τρόπος είναι να πας στις ρυθμίσεις ήχου και στο tab Recording. Εκεί θα πατήσεις δεξί κλικ, show disabled devices, θα ενεργοποιήσεις το Stereo Mix (με δεξί κλικ) και θα το βάλεις ως default device* (ξετικάρεις και το show disabled devices). Έπειτα ανοίγεις google docs, το αρχείο ήχου που έχεις και πατάς το μικρόφωνο (στο doc) ώστε να αρχίσει να «ακούει» το αρχείο σου. Ελπίζω να μην ξέχασα κάποιο βήμα, μιας και μία μόνο φορά έχω χρησιμοποιήσει το Stereo Mix (πριν χρόνια). Άλλος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσεις το Virtual Audio Cable ή το Voicemeeter (που χρησιμοποιώ και ξέρω ότι δουλεύει). Τα παραπάνω αφορούν τα Windows. Αν είσαι σε Linux μπορείς να το κάνεις κι εκεί, αλλά δεν θυμάμαι να σου περιγράψω τον τρόπο. Επίσης, εξαρτάται και το πόσο καθαρά ακούγεται η ομιλία. *Όταν τελειώνεις την «υπαγόρευση», θα βάζεις πάλι ως default τη συσκευή που έχεις τώρα. Μην αφήσεις μόνιμα το Stereo Mix. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα