Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας και τις γνώσεις σας ώστε να εισέλθω και εγώ στον κόσμο των προγραμματιστών.

Η κύρια αφορμή είναι ότι ήμουν πάντα εξοικειωμένος με την τεχνολογία και κυρίως στο Software κομμάτι, π.χ. ασχολούμαι πολύ με Android συσκευές με mods όπως Root, Custom Roms κλπ. Θα ήθελα αυτές τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου να της αναπτύξω και να ασχοληθώ επαγγελματικά πλέον και όχι μόνο ως χόμπι, ώστε να καταφέρω κάτι και εγώ στην ζωή μου. Στην Ελλάδα δύσκολα βρίσκεις πλέον δουλειά πόσο μάλλον της προκοπής και ιδίως αν δεν έχεις τελειώσει κάτι όπως εγώ, με αφορμή λοιπόν την ψυχική κούραση πού είχα τόσα χρόνια σε δουλειές που έκανα, που δεν μου άρεσαν και δεν μου πρόσφεραν κάτι, θα ήθελα να ανέβω κοινωνικό επίπεδο και να προχωρήσω μπροστά κάνοντας κάτι που να μ αρέσει ακόμα και αν έχει πολλές δυσκολίες ακόμα και εάν δεν αποδώσει καρπούς τουλάχιστον θα ξέρω ότι προσπάθησα! 

Αυτό που θέλω από εσάς για όποιους έχουν τον χρόνο και την καλοσύνη να με κατευθύνουν στα σωστά σημεία για να μάθω κάποιες γλώσσες όπως π.χ η Java που μου προτείνουν σε πολύ αρχάριο επίπεδο για αρχή γιατί δεν έχω καμία εμπειρία με τον προγραμματισμό και στην συνέχεια να ανέβω επίπεδο κάνοντας κάτι δυσκολότερο.

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά και ζητώ συγγνώμη για τις πολλές λεπτομέρειες.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, MitsarasAth είπε

αν θες τζαβα διαβασε το head first το βιβλιο σε συνδιασμο με αυτα τα βιντεο 

Πολυ ωραια θα το παρακολουθησω, ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Dr4In είπε

Πολυ ωραια θα το παρακολουθησω, ευχαριστω πολυ!

Το χω παρακολουθησει κι εγω αυτο. Ε ρε να ταν ολοι οι καθηγητες πληροφορικης ετσι , οχι σαν κατι δημοσιουπαλληλοστραβαδια που σου κοβουν μοναδες επειδη υλοποιησεις σωστα bubblesort με παραλληγη κι οχι με το standart pattern.

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Bloodskin είπε

Το χω παρακολουθησει κι εγω αυτο. Ε ρε να ταν ολοι οι καθηγητες πληροφορικης ετσι , οχι σαν κατι δημοσιουπαλληλοστραβαδια που σου κοβουν μοναδες επειδη υλοποιησεις σωστα bubblesort με παραλληγη κι οχι με το standart pattern.

ο καθηγητς αυτος πραγματικα ειναι  απιστευτος ,οχι μονο τροπος που τα εξηγει,αλλα πως κανει το μαθημα και πως εξεταζει κιολας . Συστηχως  πολλοι ακομα ειναι κολλημενα μυαλα και δεν θελουν να εξελιξουν το μαθημα τους.

Επισκέπτης
Δημοσ.

θέλετε το νινι στο πιάτο απο τους καθηγητές σας γιατί δέν θέλετε να στρώσετε τον ποπο σας κάτω.. αυτό κατάλαβα εγω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ioannis000 είπε

θέλετε το νινι στο πιάτο απο τους καθηγητές σας γιατί δέν θέλετε να στρώσετε τον ποπο σας κάτω.. αυτό κατάλαβα εγω

Οχι , θελουμε ( εγω προσωπικα ) καθηγητες που να ειναι πραγματικα τρελαμενοι με το αντικειμενικο και με την εκμαθηση του σε αλλους ( σαν αυτον στο βιντεο που παρατεθηκε πιο πανω ) , οχι δημοσιους υπαλληλους αργοκινητους με αρνητικο atitude που πληρωνονται απ το κρατος εξασκοντας τη μετριοτητα , και ακομα χειροτερα , ολο αυτο να το κανουν υπο την ασφαλεια της μονιμοτητας.

• Like 1
Δημοσ.

Και φυσικά το πόσο τρελαμένος είναι κάποιος με το αντιμείμενό του, θα το κρίνει υποκειμενικά ο κάθε φοιτητής. Χωρίς να έχει κανένα αντικειμενικό υπόβαθρο για να το κάνει και χωρίς να γνωρίζει καμία αντικειμενική διαδικασία για να το κάνει. 

Χώρια που δεν είναι κριτήριο για να γίνει κανείς καθηγητής το πόσο «τρελαμένος» είναι. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Fortistis είπε

Και φυσικά το πόσο τρελαμένος είναι κάποιος με το αντιμείμενό του, θα το κρίνει υποκειμενικά ο κάθε φοιτητής. Χωρίς να έχει κανένα αντικειμενικό υπόβαθρο για να το κάνει και χωρίς να γνωρίζει καμία αντικειμενική διαδικασία για να το κάνει. 

Χώρια που δεν είναι κριτήριο για να γίνει κανείς καθηγητής το πόσο «τρελαμένος» είναι. 

Εδω ειμαι συμφωνος.

Μπορω να πω και τα δυο παραπανω post μου υπαγονται στο προσωπικο υποκειμενικο πεσ το soft αν θες κριτηριο μου ( και αλλωνων ) και δεν αποτελουν hard αντικειμενικης εμβελειας διατυπωσεις ( πλην αυτου που ανεφερα περι μονιμοτητας με ελαχιστα κριτηρια αξιολογησης σε πολλες περιπτωσεις το οποιο αντικειμενικα ειναι απαραδεκτο διοτι υπαγεται σε κρισιμα θεματα ( η προβληματα ) του εκπαιδευτικου συστηματος μιας χωρας και οχι σε προσωπικες προτιμησεις/εκτιμησεις/διατυπωσεις)

Δημοσ.

Ειδα το πρωτο του βιντεο που ηταν Μια μιση ωρα, απο οτι καταλαβα στα παιδια που παραδιδει το μαθημα εχει ηδη κανει καποια πραγματα, η καποια αλλη γλωσσα προγραμματισμου, οποτε δεν μπαινει σε πολλες λεπτομερεις που εγω που ειμαι εντελως αρχαριος στην παρουσα φαση δεν καταλαβαινω. Νομιζω τα συγκεκριμενα μαθηματα θα με βοηθησουν αφου παρω καποιες βασεις στον προγραμματισμο.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Dr4In είπε

Ειδα το πρωτο του βιντεο που ηταν Μια μιση ωρα, απο οτι καταλαβα στα παιδια που παραδιδει το μαθημα εχει ηδη κανει καποια πραγματα, η καποια αλλη γλωσσα προγραμματισμου, οποτε δεν μπαινει σε πολλες λεπτομερεις που εγω που ειμαι εντελως αρχαριος στην παρουσα φαση δεν καταλαβαινω. Νομιζω τα συγκεκριμενα μαθηματα θα με βοηθησουν αφου παρω καποιες βασεις στον προγραμματισμο.

αν εισια εντελως αρχαριος  και θες να δεις if for loops κτλ πιο αναλυτικα και οχι quicκ and dirty  τοτε  δες αυτον . σε περνει απο το 0 καισ ατ εξηγει ολα πολυ αναλυτικα.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, MitsarasAth είπε

αν εισια εντελως αρχαριος  και θες να δεις if for loops κτλ πιο αναλυτικα και οχι quicκ and dirty  τοτε  δες αυτον . σε περνει απο το 0 καισ ατ εξηγει ολα πολυ αναλυτικα.

μεγαλη μορφη κι αυτος..

ο Ψουνης

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 8/3/2019 στις 10:25 ΜΜ, Dr4In είπε

Για android app development άρχισε να ασχολείσε με Java: https://www.codecademy.com/catalog/language/java

To code academy ναι μεν πλέον είναι επί πληρωμή αλλά μπορείς να δεις τα βασικά σε java και σε κάθε γλώσσα.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 9/3/2019 στις 1:07 ΜΜ, Bloodskin είπε

μεγαλη μορφη κι αυτος..

ο Ψουνης

Παιδια εχθες ξεκινησα C με τα βιντεο του Ψουνη (καποιος τον προτεινε σε αλλο νημα), και ειλικρινα ειναι οτι καλυτερο εχω δει. 

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!

υ.γ. Καπου διαβασα σε σχολιο εδω οτι η σειρα του για μαθηματα c δεν ολοκληρωθηκε. Αν ειναι αληθεια, ειναι κριμα, αλλα φυσικα μεχρι οπου και να γτανουν τα μαθηματα, ειναι πολυτιμα.

Δημοσ.
Στις 4/5/2019 στις 1:00 ΠΜ, PC_MAGAS είπε

To code academy ναι μεν πλέον είναι επί πληρωμή

Αξίζει τα λεφτά του το Code Academy;

Έχει κάποιος να μας πει 2-3 λογάκια για τα μαθήματά του σε σχέση με διάφορα free βιντεάκια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...