Dr4In Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας και τις γνώσεις σας ώστε να εισέλθω και εγώ στον κόσμο των προγραμματιστών. Η κύρια αφορμή είναι ότι ήμουν πάντα εξοικειωμένος με την τεχνολογία και κυρίως στο Software κομμάτι, π.χ. ασχολούμαι πολύ με Android συσκευές με mods όπως Root, Custom Roms κλπ. Θα ήθελα αυτές τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου να της αναπτύξω και να ασχοληθώ επαγγελματικά πλέον και όχι μόνο ως χόμπι, ώστε να καταφέρω κάτι και εγώ στην ζωή μου. Στην Ελλάδα δύσκολα βρίσκεις πλέον δουλειά πόσο μάλλον της προκοπής και ιδίως αν δεν έχεις τελειώσει κάτι όπως εγώ, με αφορμή λοιπόν την ψυχική κούραση πού είχα τόσα χρόνια σε δουλειές που έκανα, που δεν μου άρεσαν και δεν μου πρόσφεραν κάτι, θα ήθελα να ανέβω κοινωνικό επίπεδο και να προχωρήσω μπροστά κάνοντας κάτι που να μ αρέσει ακόμα και αν έχει πολλές δυσκολίες ακόμα και εάν δεν αποδώσει καρπούς τουλάχιστον θα ξέρω ότι προσπάθησα! Αυτό που θέλω από εσάς για όποιους έχουν τον χρόνο και την καλοσύνη να με κατευθύνουν στα σωστά σημεία για να μάθω κάποιες γλώσσες όπως π.χ η Java που μου προτείνουν σε πολύ αρχάριο επίπεδο για αρχή γιατί δεν έχω καμία εμπειρία με τον προγραμματισμό και στην συνέχεια να ανέβω επίπεδο κάνοντας κάτι δυσκολότερο. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά και ζητώ συγγνώμη για τις πολλές λεπτομέρειες. 1
MitsarasAth Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 αν θες τζαβα διαβασε το head first το βιβλιο σε συνδιασμο με αυτα τα βιντεο 1
Dr4In Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, MitsarasAth είπε αν θες τζαβα διαβασε το head first το βιβλιο σε συνδιασμο με αυτα τα βιντεο Πολυ ωραια θα το παρακολουθησω, ευχαριστω πολυ!
Bloodskin Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 19 λεπτά πριν, Dr4In είπε Πολυ ωραια θα το παρακολουθησω, ευχαριστω πολυ! Το χω παρακολουθησει κι εγω αυτο. Ε ρε να ταν ολοι οι καθηγητες πληροφορικης ετσι , οχι σαν κατι δημοσιουπαλληλοστραβαδια που σου κοβουν μοναδες επειδη υλοποιησεις σωστα bubblesort με παραλληγη κι οχι με το standart pattern. 1
MitsarasAth Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 17 ώρες πριν, Bloodskin είπε Το χω παρακολουθησει κι εγω αυτο. Ε ρε να ταν ολοι οι καθηγητες πληροφορικης ετσι , οχι σαν κατι δημοσιουπαλληλοστραβαδια που σου κοβουν μοναδες επειδη υλοποιησεις σωστα bubblesort με παραλληγη κι οχι με το standart pattern. ο καθηγητς αυτος πραγματικα ειναι απιστευτος ,οχι μονο τροπος που τα εξηγει,αλλα πως κανει το μαθημα και πως εξεταζει κιολας . Συστηχως πολλοι ακομα ειναι κολλημενα μυαλα και δεν θελουν να εξελιξουν το μαθημα τους.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 θέλετε το νινι στο πιάτο απο τους καθηγητές σας γιατί δέν θέλετε να στρώσετε τον ποπο σας κάτω.. αυτό κατάλαβα εγω
Bloodskin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, ioannis000 είπε θέλετε το νινι στο πιάτο απο τους καθηγητές σας γιατί δέν θέλετε να στρώσετε τον ποπο σας κάτω.. αυτό κατάλαβα εγω Οχι , θελουμε ( εγω προσωπικα ) καθηγητες που να ειναι πραγματικα τρελαμενοι με το αντικειμενικο και με την εκμαθηση του σε αλλους ( σαν αυτον στο βιντεο που παρατεθηκε πιο πανω ) , οχι δημοσιους υπαλληλους αργοκινητους με αρνητικο atitude που πληρωνονται απ το κρατος εξασκοντας τη μετριοτητα , και ακομα χειροτερα , ολο αυτο να το κανουν υπο την ασφαλεια της μονιμοτητας. 1
Fortistis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Και φυσικά το πόσο τρελαμένος είναι κάποιος με το αντιμείμενό του, θα το κρίνει υποκειμενικά ο κάθε φοιτητής. Χωρίς να έχει κανένα αντικειμενικό υπόβαθρο για να το κάνει και χωρίς να γνωρίζει καμία αντικειμενική διαδικασία για να το κάνει. Χώρια που δεν είναι κριτήριο για να γίνει κανείς καθηγητής το πόσο «τρελαμένος» είναι.
Bloodskin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, Fortistis είπε Και φυσικά το πόσο τρελαμένος είναι κάποιος με το αντιμείμενό του, θα το κρίνει υποκειμενικά ο κάθε φοιτητής. Χωρίς να έχει κανένα αντικειμενικό υπόβαθρο για να το κάνει και χωρίς να γνωρίζει καμία αντικειμενική διαδικασία για να το κάνει. Χώρια που δεν είναι κριτήριο για να γίνει κανείς καθηγητής το πόσο «τρελαμένος» είναι. Εδω ειμαι συμφωνος. Μπορω να πω και τα δυο παραπανω post μου υπαγονται στο προσωπικο υποκειμενικο πεσ το soft αν θες κριτηριο μου ( και αλλωνων ) και δεν αποτελουν hard αντικειμενικης εμβελειας διατυπωσεις ( πλην αυτου που ανεφερα περι μονιμοτητας με ελαχιστα κριτηρια αξιολογησης σε πολλες περιπτωσεις το οποιο αντικειμενικα ειναι απαραδεκτο διοτι υπαγεται σε κρισιμα θεματα ( η προβληματα ) του εκπαιδευτικου συστηματος μιας χωρας και οχι σε προσωπικες προτιμησεις/εκτιμησεις/διατυπωσεις)
Dr4In Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Ειδα το πρωτο του βιντεο που ηταν Μια μιση ωρα, απο οτι καταλαβα στα παιδια που παραδιδει το μαθημα εχει ηδη κανει καποια πραγματα, η καποια αλλη γλωσσα προγραμματισμου, οποτε δεν μπαινει σε πολλες λεπτομερεις που εγω που ειμαι εντελως αρχαριος στην παρουσα φαση δεν καταλαβαινω. Νομιζω τα συγκεκριμενα μαθηματα θα με βοηθησουν αφου παρω καποιες βασεις στον προγραμματισμο. 1
MitsarasAth Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 10 ώρες πριν, Dr4In είπε Ειδα το πρωτο του βιντεο που ηταν Μια μιση ωρα, απο οτι καταλαβα στα παιδια που παραδιδει το μαθημα εχει ηδη κανει καποια πραγματα, η καποια αλλη γλωσσα προγραμματισμου, οποτε δεν μπαινει σε πολλες λεπτομερεις που εγω που ειμαι εντελως αρχαριος στην παρουσα φαση δεν καταλαβαινω. Νομιζω τα συγκεκριμενα μαθηματα θα με βοηθησουν αφου παρω καποιες βασεις στον προγραμματισμο. αν εισια εντελως αρχαριος και θες να δεις if for loops κτλ πιο αναλυτικα και οχι quicκ and dirty τοτε δες αυτον . σε περνει απο το 0 καισ ατ εξηγει ολα πολυ αναλυτικα. 1
Bloodskin Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, MitsarasAth είπε αν εισια εντελως αρχαριος και θες να δεις if for loops κτλ πιο αναλυτικα και οχι quicκ and dirty τοτε δες αυτον . σε περνει απο το 0 καισ ατ εξηγει ολα πολυ αναλυτικα. μεγαλη μορφη κι αυτος.. ο Ψουνης 2
PC_MAGAS Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Στις 8/3/2019 στις 10:25 ΜΜ, Dr4In είπε Ειδα το πρωτο του βιντεο που ηταν Μια μιση ωρα, απο οτι καταλαβα στα παιδια που παραδιδει το μαθημα εχει ηδη κανει καποια πραγματα, η καποια αλλη γλωσσα προγραμματισμου, οποτε δεν μπαινει σε πολλες λεπτομερεις που εγω που ειμαι εντελως αρχαριος στην παρουσα φαση δεν καταλαβαινω. Νομιζω τα συγκεκριμενα μαθηματα θα με βοηθησουν αφου παρω καποιες βασεις στον προγραμματισμο. Για android app development άρχισε να ασχολείσε με Java: https://www.codecademy.com/catalog/language/java To code academy ναι μεν πλέον είναι επί πληρωμή αλλά μπορείς να δεις τα βασικά σε java και σε κάθε γλώσσα. 1
sinikos Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Στις 9/3/2019 στις 1:07 ΜΜ, Bloodskin είπε μεγαλη μορφη κι αυτος.. ο Ψουνης Παιδια εχθες ξεκινησα C με τα βιντεο του Ψουνη (καποιος τον προτεινε σε αλλο νημα), και ειλικρινα ειναι οτι καλυτερο εχω δει. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!! υ.γ. Καπου διαβασα σε σχολιο εδω οτι η σειρα του για μαθηματα c δεν ολοκληρωθηκε. Αν ειναι αληθεια, ειναι κριμα, αλλα φυσικα μεχρι οπου και να γτανουν τα μαθηματα, ειναι πολυτιμα.
dolph Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Στις 4/5/2019 στις 1:00 ΠΜ, PC_MAGAS είπε To code academy ναι μεν πλέον είναι επί πληρωμή Αξίζει τα λεφτά του το Code Academy; Έχει κάποιος να μας πει 2-3 λογάκια για τα μαθήματά του σε σχέση με διάφορα free βιντεάκια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα