Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, fg9000 είπε

Κλασσικα, σε καθε ποστ κινεζικου κινητου θα δουμε 5-10 αναφορες για την χιαομαρα, χαχαχαχα

Τους πονάει η Xiaomi και βρίσκουν πλέον ατοπήματα και σε άλλες εταιρείες να της φορτώσουν! 

• Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αγοράζει ακόμη κανείς κινητό με mediatek chipset?

Επισκέπτης
Δημοσ.
8 ώρες πριν, giannis808 είπε

Τους πονάει η Xiaomi και βρίσκουν πλέον ατοπήματα και σε άλλες εταιρείες να της φορτώσουν! 

Ναι,ναι. Που να δεις πόνο που κάνει όταν έχεις σκάσει 250Ε για κινητό που "κοντράρει" ναυαρχίδες και τελικά μετά από δυο μέρες χρήσης πετάς την xiaoμαρα από το παράθυρο 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, fg9000 είπε

Ναι,ναι. Που να δεις πόνο που κάνει όταν έχεις σκάσει 250Ε για κινητό που "κοντράρει" ναυαρχίδες και τελικά μετά από δυο μέρες χρήσης πετάς την xiaoμαρα από το παράθυρο 

Σου έχει τύχει ή από ζήλεια τα λες που σε πιάσανε κώτσο στο χιλιάρικο? 

Δημοσ.

Δεν ξέρω για την ορpο και τον λόγο της "θυγατρικής" σίγουρα είναι και οικονομικός όμως η xiaomi έχει λόγο που για τα και Pocophone τα Redmi.

Ο λόγος είναι ότι επειδή υπάρχουν επενδυτες μπήκε στο χρηματιστήριο η xiaomi όλοι αυτοί θέλουν κέρδος και πιέζουν της εταρία να βγάζει μεγαλύτερο κέρδος από τα κινητά της. Eτσι όσα κινητά θα έχουν το brand xiaomi θα είναι premium και θα αυξηθούν οι τιμές στα επόμενα κινητά από το MI9. Το ποσο θα αυξηθούν θα μάθουμε τους επόμενους μήνες.

Mε τα brand Pocophone και Redmi θα συνεχίσει η xiaomi να μας προσφέρει ποιοτικά και σε λογικές τιμές κινητά με MIUI.

Επισκέπτης
Δημοσ.
8 ώρες πριν, possiz είπε

Σου έχει τύχει ή από ζήλεια τα λες που σε πιάσανε κώτσο στο χιλιάρικο? 

Στο χιλιάρικο δεν έχω χάσει κλήση, αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι σε κάνει έξυπνο με την κινεζια του 200ικου. Οταν θα μπορέσεις οικονομικά

να φτάσεις τηλέφωνα των 400 - 600 - 800Ε και δεις τι είναι τα ξανά λέμε.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, fg9000 είπε

Στο χιλιάρικο δεν έχω χάσει κλήση, αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι σε κάνει έξυπνο με την κινεζια του 200ικου. Οταν θα μπορέσεις οικονομικά

να φτάσεις τηλέφωνα των 400 - 600 - 800Ε και δεις τι είναι τα ξανά λέμε.

Ξέρεις και τα οικονομικά μου ε? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...