WannaCry Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα, έχω την παρακάτω γραφικών, GB GTX1050 Ti 4GB OC. Φεύγοντας το απόγευμα από το σπίτι, είπα να κλείσω το υπολογιστή. Το βραδυ που γύρισα, πάω να τον ανάψω αλλα δεν είχα εικόνα. Πίστευα ότι θα ήταν καμια ram, τις έβγαλα τις έβαλα με κανένα αποτέλεσμα. Για να μην σας τα πολυλογώ, έβαλα vga on board και έδωσε εικόνα κανονικά. Η κάρτα δεν φαίνεται πουθενά (ήταν κουμπωμένη ακόμα στην μητρική). Την δοκίμασα και σε άλλο pc αλλα το ίδιο αποτέλεσμα. Τα fan δεν κουνιούνται ούτε στο start.
CsIns Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα. Εγγύηση έχεις, δεν βλέπω λόγω ανησυχίας. Απλά πήγαινε την πίσω. 1
WannaCry Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 14 λεπτά πριν, CsIns είπε Καλησπέρα. Εγγύηση έχεις, δεν βλέπω λόγω ανησυχίας. Απλά πήγαινε την πίσω. Η κάρτα αγοράστηκε μεταχειρισμένη. Με εγγυηση έως τον Αύγουστο. Αλλα είχε ανοιχτεί για να βαφτεί το κάτω καπάκι. Ο "φίλος" λέει ότι από την στιγμή που ανοίχτηκε δεν περνάει η εγγύηση.
CsIns Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Αν που δεν νομίζω είχε αυτοκόλλητο στις βίδες για την εγγύηση, ναι. Αλλιώς αν δεν την έχει γδάρει στο άνοιγμα και η μπογιά φεύγει, μπορείς να δοκιμάσεις και ότι γίνει.
WannaCry Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 17 λεπτά πριν, CsIns είπε Αν που δεν νομίζω είχε αυτοκόλλητο στις βίδες για την εγγύηση, ναι. Αλλιώς αν δεν την έχει γδάρει στο άνοιγμα και η μπογιά φεύγει, μπορείς να δοκιμάσεις και ότι γίνει. Θα πάρω και εγώ ένα τηλέφωνο, για να σιγουρευτώ. Ότι δεν μου λέει ασυναρτησίες. Σε περίπτωση που δεν περνάει. Τι κάνουμε ?! Είμαι σίγουρος ότι από θερμοκρασία δεν παίζει να έπαθε ότι έπαθε.
CsIns Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δες αν μπορείς να την κάνεις όπως ήταν και αν δεν δέχεται να την στείλει το μαγαζί που αγοράστηκε, δοκιμάζεις απ' ευθείας με την ευρωπαϊκή αντιπροσωπία αλλά εκεί θα πεις ότι απλά έβγαλες το cooler για βάψιμο μόνο για να μην μπαίνεις τσάμπα στην διαδικασία αποστολής (εκεί πάλι βέβαια μπορεί να γκρινιάξουν στο ότι δεν είσαι ο αγοραστής ο πρώτος αλλά δεν είναι και σίγουρο).
WannaCry Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Στο πλαίσιο που ρώτησε (από εκεί έγινε η αγορά της κάρτας) είπε ότι δεν θα γίνει δεκτη. Ότι θα πρέπει να την στείλουν να την δει ο αντιπρόσωπος και καλά και ότι το κόστος θα είναι μεγάλο 6 λεπτά πριν, CsIns είπε Δες αν μπορείς να την κάνεις όπως ήταν και αν δεν δέχεται να την στείλει το μαγαζί που αγοράστηκε, δοκιμάζεις απ' ευθείας με την ευρωπαϊκή αντιπροσωπία αλλά εκεί θα πεις ότι απλά έβγαλες το cooler για βάψιμο μόνο για να μην μπαίνεις τσάμπα στην διαδικασία αποστολής (εκεί πάλι βέβαια μπορεί να γκρινιάξουν στο ότι δεν είσαι ο αγοραστής ο πρώτος αλλά δεν είναι και σίγουρο).
Fulgore Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Αγορασες καρτα εκτος εγγυησης και σου χαλασε,απλα τα πραγματα. Περαν τουτου εσυ το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να περιμενεις να σου πουν το κοστος επισκευης. Αν ειναι πολυ μεγαλο πανω απο 80ευρω ξερω ξω αγοραζεις καινουργια. Ειναι καλη περιοδος μιας και εχουν πεσει οι τιμες στις rx 570 και 1060. 5
WannaCry Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 13 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αγορασες καρτα εκτος εγγυησης και σου χαλασε,απλα τα πραγματα. Περαν τουτου εσυ το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να περιμενεις να σου πουν το κοστος επισκευης. Αν ειναι πολυ μεγαλο πανω απο 80ευρω ξερω ξω αγοραζεις καινουργια. Ειναι καλη περιοδος μιας και εχουν πεσει οι τιμες στις rx 570 και 1060. Ok σεβαστό για την εγγυηση. Όπως λες είναι εκτος. Στο ότι χάλασε όμως, στα ξαφνικά εμενα δεν μου κάθεται ωραία. Δεν είχε σημάδια στο να πλησιάζει τον θάνατο. Υπάρχει κάποιο μέρος όπου μπορώ να "επεφθινθω" για να δούμε αν γίνετε να φτιαχτεί και να δούμε και το κόστος ? Η κάτι που να μπορώ να δοκιμάσω ώστε να την επαναφέρω ? Πχ κάρτα που όταν ζεσταινόταν έκανε κόλπα την έφτιαξα με reflow
alkis13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 13 ώρες πριν, EmmanouilT είπε Στο ότι χάλασε όμως, στα ξαφνικά εμενα δεν μου κάθεται ωραία. Δεν είχε σημάδια στο να πλησιάζει τον θάνατο. Οτι εχει ηλεκτρονικο κυκλωμα ετσι ειναι. Δεν ειναι αυτοκινητο να κανει μπερδεματα και μετα να χαλαει. Δοκιμασε με την εγγυηση, αλλα για επισκευη καρτας γραφικων δεν εχω ακουσει κατι αξιόπιστο.
7nisiotis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν έχεις και πολλές επιλογές πάντως. Δυστυχώς. Gigabyte η κάρτα; Δεν δέχεται γενικά να ανοίγεις τα cooler ούτε για απλή αλλαγή παστας νομίζω. Να ήταν καμια EVGA που σου επιτρέπει να την ξεβρακωσεις αρκει να μην έχει σημάδια φθοράς στο pcb ή κάτι άλλο να λέγαμε έχει ελπίδα. Τώρα απλά στέλνεις mail μπας και. Τι ακριβώς βάψιμο έχει κάνει; μήπως είχε ξεχάσει να τοποθετήσει τίποτα thermal pads ; Τη δοκίμασες σε 2ο σύστημα φίλου/γνωστού κλπ; Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από 7nisiotis
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μπορει να εγινε τιποτα με την ταση του χωρου και να καηκε? Ρωτα αν υπηρχε άλλος στον χωρο μηπως εγινε καμια διακοπη κτλπ. Αν και δυσκολο, α φαινοταν στο τροφοδοτικο.
WannaCry Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Δεν έχεις και πολλές επιλογές πάντως. Δυστυχώς. Gigabyte η κάρτα; Δεν δέχεται γενικά να ανοίγεις τα cooler ούτε για απλή αλλαγή παστας νομίζω. Να ήταν καμια EVGA που σου επιτρέπει να την ξεβρακωσεις αρκει να μην έχει σημάδια φθοράς στο pcb ή κάτι άλλο να λέγαμε έχει ελπίδα. Τώρα απλά στέλνεις mail μπας και. Τι ακριβώς βάψιμο έχει κάνει; μήπως είχε ξεχάσει να τοποθετήσει τίποτα thermal pads ; Τη δοκίμασες σε 2ο σύστημα φίλου/γνωστού κλπ; Ναι την δοκίμασα και σε αλλα 2 pc. Ειπα μήπως ήταν το pci μου, αλλα κανένα αποτέλεσμα. 57 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Μπορει να εγινε τιποτα με την ταση του χωρου και να καηκε? Ρωτα αν υπηρχε άλλος στον χωρο μηπως εγινε καμια διακοπη κτλπ. Αν και δυσκολο, α φαινοταν στο τροφοδοτικο. Το παράξενο είναι ότι το είχα κλειστό το pc. Οποτε και διακοπή να έγινε, είχε να περάσει τροφοδοτικό και mob Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από EmmanouilT
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα