Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, ειμαι νεος σε οτι αφορα λαπτοπ κλπ. Εχω σκοπο να αγορασω ενα λαπτοπ απο το skroutz, με σκοπο να το εχω χρονια. Το θεμα μου ειναι ενα. Πριν μερικους μηνες εκανα το λαθος να αγορασω λαπτοπ χωρις να δω πολυ τα specs του, και ειλικρινα εκλαιγα τα λεφτα μου, καθως σερνοταν πιο πολυ και απο χελωνα. 

Λοιπον, εχω σκοπο να αγορασω ενα λαπτοπ απο 700 ευρω εως και 930 ευρω ακατεβατα.

Το θεμα μου ειναι οτι δεν θελω να την ξαναπαθω, και βλεπω οτι μερικα λαπτοπ χωρις OS ειναι πιο φτηνα ειδικα εκεινα που εχουν 1TB HDD αλλα καθολου SSD

Αξιζει παιδια να αγορασω κατι τετοιο? Προτεινετε εσεις καποιο μοντελο που αφηνει σκονη στα υπολοιπα μεσα στο οικονομικο πλαισιο 700-930 ευρω?

Δημοσ.

Το ssd αξίζει, ακόμα και σε αυτό που πήρες, αν ο επεξεργαστής δεν ήταν πολύ αργός ή δεν είχε κάτω από 4 GB μνήμη, θα έβλεπες διαφορά με ένα ssd, ακόμα και των 30 ευρώ που μπορείς να βάλεις και μετά την αγορά. 

Δεν αναφέρεσαι αν θέλεις κάτι πολύ φορητό και τις διαστάσεις της οθόνης, αν σε ενδιαφέρει η μπαταρία, να απλά κάποια αποτελέσματα για gaming laptops (αφού αναφέρεσαι στις επιδόσεις) στα λεφτά που λες. 

Δημοσ.

Θελω κατι απλα να μην κολλαει σε τιποτε. Απο αποψη gaming δεν ειμαι και πολυ φαν, αρκει μονο να εχω τα απαραιτητα να τρεχω απλα προγραμματα κλπ. και να εχει αριστη εικονα resolution κλπ. Εχω βρει τα συγκεκριμενα 2 https://www.skroutz.gr/s/17529761/Lenovo-IdeaPad-330-17ICH-i5-8300H-8GB-256GB-GeForce-GTX-1050-FHD-W10.html

οπου ειναι στα 881 ευρω με αριστο επεξεργαστη, και με 17,3 ιντσες + 256GB SSD (δεν εχει hdd και δεν ξερω εαν παιζει καποιο ρολο) 

και το ιδιο μοντελο πιο φτηνο στα 829 ευρω https://www.skroutz.gr/s/16494284/Lenovo-IdeaPad-330-17ICH-i5-8300H-8GB-1TB-GeForce-GTX-1050-FHD-No-OS.html

και αυτο εδω https://www.skroutz.gr/s/15829195/MSI-GL72M-7REX-i5-7300HQ-8GB-1TB-128GB-GeForce-GTX-1050-Ti-FHD-W10.html με χαμηλοτερο επεξεργαστη 15.6 ιντες + 128 GB SSD+1TB HDD  στα 909 ειναι 

Αξιζει να διαλεξω το φτηνοτερο χωρις ssd? H θα εχω θεματακια με εκκινηση λαπτοπ, ανοιγμα προγραμματων κλπ? 

Η να παρω το ιδιο μοντελο με ssd χωρις hdd ? Απλα δεν ξερω αν παιζει ρολο να μην εχει hdd

Διαφορετικα παιρνω το msi που νομιζω τα εχει ολα 

Δημοσ.

Εγω να κανω μια ερωτηση. το IdeaPad 330 ιδιο σασι, τρεχει και N4000 πως θα τρεξει i5-8300 χωρις να ψηνεται και να βραζεις αυγα;

Για ποιότητα κοιτα lenovo legion και για χαμηλες θερμοκρασιες κοιτα legion 17".

Επισης ψαχνε οποιον μοντελο σου αρεσει στο google με τις λεξεις throttling, known issues, temperatures για να δεις γνωστα και μη προβληματα.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, d_gkal είπε

Ποιο έχεις τώρα;

Έχεις σκεφτεί απλά να αναβαθμίσεις τον σκληρό και την ραμ;

Τωρα εχω μια πατατα για λαπτοπ, τοσιμπα με i3 παλιο μοντελο που δεν φθουραει καθολου. Θεωρω ματαιο να κανω αναβαθμιση

10 ώρες πριν, alkis13 είπε

Εγω να κανω μια ερωτηση. το IdeaPad 330 ιδιο σασι, τρεχει και N4000 πως θα τρεξει i5-8300 χωρις να ψηνεται και να βραζεις αυγα;

Για ποιότητα κοιτα lenovo legion και για χαμηλες θερμοκρασιες κοιτα legion 17".

Επισης ψαχνε οποιον μοντελο σου αρεσει στο google με τις λεξεις throttling, known issues, temperatures για να δεις γνωστα και μη προβληματα.

Ευχαριστω φιλε. Να ρωτησω μονο, αυτα τα απο μαρκα και αξιοπιστια και χαμηλες θερμοκρασιες ποιο εχει πρωτια msi η τα lenovo legion?

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, profe1 είπε

Τωρα εχω μια πατατα για λαπτοπ, τοσιμπα με i3 παλιο μοντελο που δεν φθουραει καθολου. Θεωρω ματαιο να κανω αναβαθμιση

Αφού το πήρες πριν από λίγους μήνες, πότε πρόλαβε και πάλιωσε ;;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, profe1 είπε

Ευχαριστω φιλε. Να ρωτησω μονο, αυτα τα απο μαρκα και αξιοπιστια και χαμηλες θερμοκρασιες ποιο εχει πρωτια msi η τα lenovo legion?

Δε θεωρω, η αναζητηση στο google λεει πως το 17αρι ειναι καλο μοντελο.

Δημοσ.

Άμα το Budget σου είναι τόσο υψηλό, τσέκαρε και το Huawei Matebook 13 256GB (Αναβαθμίσιμη M2 SSD). Δεν ξέρω βέβαια αν το πουλάνε ήδη στην Ελλάδα γιατί πρόσφατα κυκλοφόρησε.

Δημοσ.

Ποιο toshiba εχεις, θες να μας πεις;

Και επίσης τι χρήση θες να κάνεις; 

Ο i3 σε συνδιασμό με ssd+ram αρκεί για απλή χρήση, χωρίς βαριά παιχνίδια.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, d_gkal είπε

Ποιο toshiba εχεις, θες να μας πεις;

Και επίσης τι χρήση θες να κάνεις; 

Ο i3 σε συνδιασμό με ssd+ram αρκεί για απλή χρήση, χωρίς βαριά παιχνίδια.

satellite l50 1mq. Δεν το θελω φιλε γτ η μπαταρια του κραταει λιγο για τα δικα μου δεδομενα και θελω να κανω μια ισχυρη αναβαθμιση. Σκεψου πως οτι και να παρω πλεον το θεωρω αναβαθμιση. Απλα θελω κατι να το εχω χρονια. Να δωσω λεφτα, αλλα να μην το δωσω μεσα σε 2ετια

8 ώρες πριν, Plapoutas είπε

Άμα το Budget σου είναι τόσο υψηλό, τσέκαρε και το Huawei Matebook 13 256GB (Αναβαθμίσιμη M2 SSD). Δεν ξέρω βέβαια αν το πουλάνε ήδη στην Ελλάδα γιατί πρόσφατα κυκλοφόρησε.

δεν νομιζω να εχει κυκολοφορησει φιλε μου. Ελλαδα ειμαστε :)

Εσεις για εναν ανθρωπο σαν εμενα ο οποιος θελει κατι αξιοπιστο που να μην χρειαστει να αγορασω 1000 plus ευρω μηχανημα, τι προτεινετε? Θεωρω οτι με 700-900 κατοσταρικα παιρνεις κατι καλο που να τρεχει σαν σκυλι και ουτε να καιγεται στα ποδια σου ουτε τπτ

Δημοσ.
16 ώρες πριν, profe1 είπε

satellite l50 1mq. Δεν το θελω φιλε γτ η μπαταρια του κραταει λιγο για τα δικα μου δεδομενα

εαν σε καλυπτει το ηδη υπαρχον σε επιδοσεις κοιτας για νεα μπαταρια και θα συνεχιζει να βγαζει τα λεφτα του. Εξαλλου σαν συνδυασμός cpu+gpu δεν υπαρχουν πολλα θεματα με καμμένες μητρικές και υψηλές θερμοκρασίες.
Και λαπτοπ των 2k € να παρεις, αν δεν τον χρησιμοποιείς δε θα καταλαβεις ιδιαιτερη διαφορα.

Επισης να εχεις στο μυαλο σου, οτι πιο δυνατο και γρηγορο τοσο περισσότερο ρεύμα τραβάει. Το περισσότερο ρεύμα σημαίνει μεγαλύτερη θερμοκρασία. και αυτο σαν συνεπεια μειωμενο χρονο ζωης.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 7/3/2019 στις 2:09 ΜΜ, alkis13 είπε

εαν σε καλυπτει το ηδη υπαρχον σε επιδοσεις κοιτας για νεα μπαταρια και θα συνεχιζει να βγαζει τα λεφτα του. Εξαλλου σαν συνδυασμός cpu+gpu δεν υπαρχουν πολλα θεματα με καμμένες μητρικές και υψηλές θερμοκρασίες.
Και λαπτοπ των 2k € να παρεις, αν δεν τον χρησιμοποιείς δε θα καταλαβεις ιδιαιτερη διαφορα.

Επισης να εχεις στο μυαλο σου, οτι πιο δυνατο και γρηγορο τοσο περισσότερο ρεύμα τραβάει. Το περισσότερο ρεύμα σημαίνει μεγαλύτερη θερμοκρασία. και αυτο σαν συνεπεια μειωμενο χρονο ζωης.

Ευχαριστω φιλε, δεν το ηξερα αυτο. ;)

Δημοσ.

Υπερκοστολογουν κάπως τους φορητούς με ήδη ssd.

Πρόσφατα αγόρασε γνωστός το dell 3567 με ssd . Το είχαν σε προσφορά με ssd.

Ωστόσο του εκανα και μια καθαρή εγκατάσταση λειτουργικού γιατί ως συνήθως είχε τα προεγκατεστημένα προγράμματα της εταιρείας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...