Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φορμα (στατιστικά) ειδησεις και το κυριότερο απόδοση.Αν έπαιζε Μπαρτσελονα-εργοτελης και μου δίναν απόδοση 1. 10 κυριολεκτικά θα επαιζα ότι είχα και δεν είχα στον άσσο. 

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πολλοί άσχετοι μιλάνε και παρασύρουν και άλλους άσχετους.Δυστυχως την αλήθεια μόνο εγω την ξέρω κι άντε άλλοι δέκα άνθρωποι στην Ελλάδα...Μην με προκαλείτε γιατί βαρέθηκα να διαβάζω ανοησίες απο ανθρώπους που δεν ξέρουν ούτε τι ειναι το στοίχημα!Το στοίχημα ειναι επιστήμη και καμία δεκαριά άνθρωποι στην Ελλάδα είμαστε σοβαροί επαγγελματίες και ζούμε απο αυτο.Τελος!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ntguitar είπε

Πολλοί άσχετοι μιλάνε και παρασύρουν και άλλους άσχετους.Δυστυχως την αλήθεια μόνο εγω την ξέρω κι άντε άλλοι δέκα άνθρωποι στην Ελλάδα...Μην με προκαλείτε γιατί βαρέθηκα να διαβάζω ανοησίες απο ανθρώπους που δεν ξέρουν ούτε τι ειναι το στοίχημα!Το στοίχημα ειναι επιστήμη και καμία δεκαριά άνθρωποι στην Ελλάδα είμαστε σοβαροί επαγγελματίες και ζούμε απο αυτο.Τελος!

Σοβαρός επαγγελματίας και τζόγος δεν πάνε μαζί. 

Μπορεί να έχεις κέρδος για κάποιο διάστημα αλλά μακροπρόθεσμα θα σε φάει η μαρμάγκα :D

Επεξ/σία από bilakos10_v2.0
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 4saken είπε

Φορμα (στατιστικά) ειδησεις και το κυριότερο απόδοση.Αν έπαιζε Μπαρτσελονα-εργοτελης και μου δίναν απόδοση 1. 10 κυριολεκτικά θα επαιζα ότι είχα και δεν είχα στον άσσο. 

και να ακους το ενστικτο σου..εξαλλου δικα σου λεφτα τζογαρεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω από αθλητικό στοίχημα και το πως διαμορφώνονται οι αποδόσεις από τους bookmakers αλλά...

Πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση ένας ιδιώτης που θα επικεντρωθεί σε πολύ περιορισμένο αριθμό ομάδων να αποκτήσει "εξειδίκευση" σε αυτές, τους παίχτες, τις θέσεις στο γήπεδο, να βλέπει in-game τα λάθη του προπονητή ή την διάθεση των παιχτών, και να ποντάρει εκμεταλλευόμενος τις διαφορές των δικών του αποδόσεων σε σχέση με αυτές που δίνει η εταιρία στην οποία παίζει.

Πάντως, αν έχει τέτοιες γνώσεις, θα του πρότεινα να τις αναπτύξει σε άλλο κλάδο με πιο εγγυημένα αποτελέσματα, αλλά ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Κάποιοι τρέφονται με την έξαψη που προκαλεί ο τζόγος.

Όσον αφορά το διπλασιασμό, πρέπει να αναλογιστεί κάποιος ότι η πιθανότητα να ΜΗΝ έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα μετά από πολλά στοιχήματα -και να μας τελειώσει το κεφάλαιο- είναι υπαρκτή. Επίσης πολλαπλασιάζεται με τον αριθμό των επανεκκινήσεων του παιχνιδιού! Επίσης πρέπει να βάλεις και το "σε πόσο χρόνο βγάζω και πόσα; και με τι ρίσκο;"
Αν παίξεις χίλιες φορές το "σύστημα" δεν είναι χίλιες φορές πιθανότερο να προκύψει το ενδεχόμενο να τελειώσουν τα λεφτά;

Κάποτε είχα φτιάξει μια απλή εφαρμογή σε javascript για ένα φίλο που επέμενε, καθώς είχε διαβάσει για τη μέθοδο σε ένα site κάποιου μαθηματικού. Με κορώνα-γράμματα και διπλασιασμό, επιλογή αρχικού ποσού εκκίνησης, επιλογή συνολικού διαθέσιμου ποσού, ορίου πονταρίσματος, αριθμό επιθυμητών επανεκκινήσεων, ποσό που μόλις το χάσουμε σταματάμε, ποσό που θα επιλέξουμε να διαθέσουμε για την κάθε σειρά παιξίματος κτλ.
Σε κάθε περίπτωση, η μακρόχρονη εφαρμογή της μεθόδου κατέληγε στην ανάλωση του κεφαλαίου, με κάποιον τρόπο. Το πως και πότε ήτα και πάλι εξίσου τυχαίο, σχεδόν ανεξάρτητο της μεθόδου παιξίματος. 

Τελικώς πείστηκε, ευτυχώς γι αυτόν. 

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, larathabal είπε

Καλησπερα

Οντως τα στατιστικα παιζουν ρολο οπως προανεφερε αυτος που ξεκινησε το νημα; ή χρειαζεται καποια αλλη μεθοδο περα απο την στατιστικη; 

Σε αθλήματα πλην ποδοσφαίρου φυσικά και παίζει ρόλο. Πχ στατιστικά παιχτών. 

Επίσης μην περιμένει καμιά αλεπουδιάρα να έχει γίνει κάποιο λάθος σε αποδόσεις σε δημοφιλή αθλήματα και ομάδες, αλλά σε άλλα πιο ειδικά και άκυρα. 

Το να μπει πχ νοσοκομείο ο βασικός άσσος μιας μη δημοφιλούς ομάδας μπάσκετ και να ξεχαστεί κάποια στοιχηματική εταιρεία και να προλάβεις την μείωση της απόδοσης είναι κάτι που έχει γίνει άπειρες φορές. Αλλά όπως είπα πρέπει να είσαι επαγγελματίας και να ασχολείσαι μισή μέρα με αυτό, ΄ώστε να το προλάβεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, dimitris_st13 είπε

Ι

Το να μπει πχ νοσοκομείο ο βασικός άσσος μιας μη δημοφιλούς ομάδας μπάσκετ και να ξεχαστεί κάποια στοιχηματική εταιρεία και να προλάβεις την μείωση της απόδοσης είναι κάτι που έχει γίνει άπειρες φορές. Αλλά όπως είπα πρέπει να είσαι επαγγελματίας και να ασχολείσαι μισή μέρα με αυτό, ΄ώστε να το προλάβεις.

Συνηθως δεν έχει καμια σημασια. Και γενικά σε μια ομάδα πάντα υπάρχουν και βρίσκονται οι τρόποι να καλυφθούν κενά  

Καλύτερα να παίξεις στις αποδόσεις που αυξάνονται 

Επεξ/σία από vagos789
Δημοσ.

To X στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός ήταν δώρο σήμερα, όλα τ' άλλα είναι νά 'χαμε να λέγαμε

:ph34r:

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Συνηθως δεν έχει καμια σημασια. Και γενικά σε μια ομάδα πάντα υπάρχουν και βρίσκονται οι τρόποι να καλυφθούν κενά  

Καλύτερα να παίξεις στις αποδόσεις που αυξάνονται 

Δεν ισχύει αυτό σε όλες τις ομάδες. Ειδικά σε μικρότερες. Εδώ τον παναθηναικό να δεις χωρίς και με τον καλάθη ειναι η μέρα με την νύχτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν χρειάζεσαι γνώσεις παρά μόνο βασικά μαθηματικά για να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να κερδίσεις την τύχη. Έχεις πάντα <50% πιθ. υπερ σου  γιατί έτσι είναι φτιαγμένα αυτά  επομένως μακροπρόθεσμα θα βγεις χαμένος.

Γενικά να θυμάστε At the end of the day, the house always wins 🎲

Ο τζόγος είναι μόνο για διασκέδαση και σε καμία περίπτωση μέσο για να βγάλεις χρήματα.

Επεξ/σία από user2163
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, user2163 είπε

Δεν χρειάζεσαι γνώσεις παρά μόνο βασικά μαθηματικά για να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να κερδίσεις την τύχη. Έχεις πάντα <50% πιθ. υπερ σου  γιατί έτσι είναι φτιαγμένα αυτά  επομένως μακροπρόθεσμα θα βγεις χαμένος.

Γενικά να θυμάστε At the end of the day, the house always wins 🎲

Ο τζόγος είναι μόνο για διασκέδαση και σε καμία περίπτωση μέσο για να βγάλεις χρήματα.

Συμφωνώ και επαυξάνω, για αυτό και δε πατάω σε καζίνο,  αλλά το στοίχημα όταν πραγματικά μελετάς και ξέρεις τι παίζεις, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΖΟΓΟΣ
Και στις στοιχηματικές εταιρείες ισχύει ότι στο τέλος θα βγουν κερδισμένες, γιατί υπαρχουν παίκτες που παίζουν ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ στοίχημα, καθώς και έχουν και καζίνο για τους καμένους, όπου και με αυτά βγαίνουν κερδισμένες. 
Άσε που στους πολύ καλούς επαγγελματίες τους κλείνουν κιόλας, έτσι γιατί μπορούν. 
Οπότε πως να μην βγουν και αυτές κερδισμένες?

Επεξ/σία από dimitris_st13
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, dimitris_st13 είπε

Συμφωνώ και επαυξάνω, για αυτό και δε πατάω σε καζίνο,  αλλά το στοίχημα όταν πραγματικά μελετάς και ξέρεις τι παίζεις, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΖΟΓΟΣ
Και στις στοιχηματικές εταιρείες ισχύει ότι στο τέλος θα βγουν κερδισμένες, γιατί υπαρχουν παίκτες που παίζουν ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ στοίχημα, καθώς και έχουν και καζίνο για τους καμένους, όπου και με αυτά βγαίνουν κερδισμένες. 
Άσε που στους πολύ καλούς επαγγελματίες τους κλείνουν κιόλας, έτσι γιατί μπορούν. 
Οπότε πως να μην βγουν και αυτές κερδισμένες?

Συμφωνώ απόλυτα!

Δημοσ.

Και όπως έχει πει κάποιος, "Πώς γίνεσαι εκατομμυριούχος στο τζόγο; Απλό. Πρέπει να είσαι δισεκατομμυριούχος..."

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, ntguitar είπε

Γελάνε και οι πέτρες μαζί σας..

• Like 3
Δημοσ.
16 ώρες πριν, SakafliaC είπε

Γελάνε και οι πέτρες μαζί σας..

Ζηλεύεις σακαφλια μου; Οταν φτάσεις στο επίπεδο μου,έλα να τα ξαναπούμε...μικρός εισαι ακόμα!

Η επιτυχία έχει μυστικά και δεν έχω όρεξη να τα μοιραστώ με αχάριστους ανθρώπους!

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...