Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Conan2046 είπε

Πράγματι αυτό το σύστημα είναι από τα ελάχιστα που μπορεί κάποιος να κερδίσει αν έχει σύστημα και αυτοπειθαρχία με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει γκανιότα. 

Από την στιγμή που τα ανταλλακτήρια είναι παράνομα η γκανιότα θα σου φάει τα κέρδη.

Προσωπικά δεν παίζω με σύστημα ή οτιδήποτε άλλο, έχω 20-30 ευρώ στο λογαριασμό μου και όποτε βλέπω κανα ματς που ξεφεύγει έτσι, παίζω πάντα ανάποδα 

Προφανώς δεν κερδίζω πάντα αλλά ειδικά αν κανεις cash out δύσκολα να χάσεις από τέτοιο στοίχημα, στα περισσότερα ματς στο μπάσκετ μεταξύ ισοδύναμων ομάδων συνήθως κάποια στιγμή η μια πλησιάζει την άλλη στο σκορ, όποτε αν θες να παίξεις συντηρητικά την κοπανάς με ένα κέρδος 50-60%, αφού λογικά θα έχεις παίξει στοίχημα περίπου στο 1.9

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Loinen είπε

Θα γινω πιο σαφης. Εχω σκοπο να δινω 30 ευρω τον μηνα σε στοιχηματικη σελιδα. Εχω αποφασισει οτι θα παιζω το πολυ μεχρι δυο αγωνες την φορα. Ολα καλα ως εδω, οι παρασκευαδες ποιοι ειναι;

Φιλική συμβουλή καλύτερα βάλτα στην τράπεζα και ειδικά eurobank.. Σε βάθος χρόνου 10-15 χρόνια θα χεις κάποια λεφτουδάκια που ίσως τα χρειαστείς σε ώρα ανάγκης και μη....  και τώρα δικά σου είναι και λές την άποψή σου και καλά κάνεις εδώ είμαστε κι εμείς να σου πούμε τα δικά μας τα καλά και τα κακά σαν φόρουμ μια παρέα που μαζευόμαστε καθημερινά και συζητάμε.

• Like 2
Δημοσ.

Θα πέσετε να με φάτε λογικά, αλλά το 99% εδώ πέρα μιλάει με μηδενική εμπειρία περι στοιχήματος και με μόνα πρότυπα τους θειους που πάνε στα προποτζίδικα, παίζουν 10δες και κάθε φορά που χάνουν κάποιο ματς είτε αυτό είναι η Ρεάλ, είτε η Παναχαική αναλύουν θεωρίες συνωμοσιών για στημένα. Μπορούν να βγουν χρήματα από το στοίχημα, πιο εύκολα όμως μπορούν να χαθούν. Όπως είπε και ένα παιδί πιο πίσω, δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων, αλλά και χρόνου. Προσωπικά έχω κερδίσει ένα αξιοσέβαστο ποσό στα 2 χρόνια που ασχολούμαι σοβαρά, αλλά δεν ξέρω αν άξιζε για το χρόνο που αφιέρωσα. Όχι τόσο σε θέμα διαβάσματος κλπ, αλλά θυμάμαι χαρακτηριστικές φορές που μπορεί να ήμουν με παρέα και να ήμουν κολλημένος στην οθόνη του κινητού μου πάνω από ματς τα οποία είχαν ενδιαφέρον και πιθανά πονταρίσματα. Τώρα που έχω ελαττώσει την ενασχόληση μου, βλέπω πόσο άσχημο είναι αυτό που περιγράφω. 

Αν κάποιος θέλει να βγάλει λεφτά από το στοίχημα θα πρέπει να ακολουθεί ευλαβικά κάποιους κανόνες:

1)Μπάνκα. Είναι αυτονόητο οτι ποτέ μα ποτέ δεν ρισκάρουμε λεφτά τα οποία θα μας αναστατώσουν αν τα χάσουμε και τα έχουμε ανάγκη. Αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για ένα Χ ποσό, αυτό το Χ ποσό θα πρέπει να οριστεί ως μπάνκα και τα πονταρίσματα να κυμαίνονται από το 1 ως το 10% αυτής της μπάνκας. Πολλοί παίζουν μικροποσά τα οποία αν αθροίσουμε σε βάθος ενός ημερολογιακού έτους, μπορούν να βγάλουν μια αξιοπρεπέστατη μπάνκα. Οι περισσότεροι θα ξινίσουν τα μούτρα τους όμως αν τους πει κάποιος να βάλουν ένα ποσο της ταξεως των 500 ευρώ στην ακρη για παράδειγμα, ποσό που μπορεί να έχουν χάσει εύκολα σε ένα χρόνο με τα 5ευρα απο δω κι απο κει. 

2)Μονά αποδεκτά και αξία στις αποδόσεις. Πάντα μα πάντα, και κάθε σοβαρός παίχτης που σέβεται τον εαυτό του, πρέπει να παίζει μόνο αποδεκτά. Τόσο λόγω γκανιότας, όσο και λόγω πιθανοτήτων. Επίσης πρέπει να υπάρχει αξία στην απόδοση που ποντάρει. 

3)Διάβασμα. Αυτό είναι μεγάλο κεφάλαιο. Κι εδώ μπαίνουν στην εξίσωση οι συνδρομητικές υπηρεσίες που κυκλοφορούν. Οι περισσότερες από αυτές ήταν δωρεάν, αλλά σιγά σιγά όλοι οι καλοί παίχτες γίνονται συνδρομητικοί για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Ακόμα υπάρχουν ελεύθεροι παίχτες οι οποίοι είναι πολύ δυνατοίκαι γνωρίζουν καλά συγκεκριμένα αθλήματα ή πρωταθλήματα ή διοργανώσεις. Είναι αρκετά καλό για κάποιον αρχάριο να ακολουθεί συκγκριμένα άτομα που έχουν τις γνώσεις και πάνω απ'όλα παίζουν σωστά (με μπάνκα και συγκεκριμένα πονταρίσματα). Για εμένα το μεγαλύτερο όφελος από τέτοια άτομα ήταν το να μάθω να διαχειρίζομαι την μπάνκα μου. Κάτι που πλεον το θεωρώ πολύ πιο σημαντικό από την ικανότητα ενός παίχτη στο να διαλέγει σωστά σημεία

4)Ψυχολογία  Είναι εύκολο σε μία πολύ καλή στοιχηματική μέρα κάποιος να βγάλει 200 μονάδες (1 μονάδα ισούται με όσα ευρώ έχει επιλέξει ο καθένας). Είναι 10 φορές πιο εύκολο κάποιος να χάσει 200 μονάδες σε μια μέρα όμως. Δεν θέλει και πολύ με ένα κακό σερί να χάσεις την ψυχραιμία σου και να αρχίζεις να σκορπάς λεφτά δεξιά κι αριστερα. 2 χρόνια μετά και ακόμα δεν μπορώ να πω οτι ελέγχω πλήρως τον εαυτό μου σε κακά σερί που έχω. Είτε είμαστε +200 είτε -200, δεν πρέπει να αλλάζει το παραμικρό στον τρόπο που παίζουμε.

Ένα εξαιρετικ'ο άρθρο για να διαβάσει κάποιος είναι αυτό του Δάσκαλου από το BetBlog, ίσως τον πιο γνωστό Έλληνα τίπστερ πριν κάποια χρόνια. Εξηγεί πολύ καλύτερα αυτά που προσπάθησα εγώ να γράψω συνοπτικά. Παραθέτω και το λινκ

https://betblog.sport24.gr/blog/blog/bet-8ematologia/daskalos-ena-axekhasto-taxidi/

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Όλα μούφες είναι και τζάμπα σπατάλη χρόνου. Αυτοί που βγάζουν προγνωστικά εφαρμόζουν έναν αλγόριθμο που προκύπτει από θεωρία πιθανοτήτων, στατιστική και κάποια προσωπικά κριτήρια με βάση παραμέτρους και από το ιστορικό των ομάδων. Εννοείται οτι απλά αυξάνει την πιθανότητα να κερδίσεις δεν σημαίνει οτι θα κερδίσεις, αλλά αν θες να ασχοληθείς με αυτό θα σπαταλήσεις τόσο χρόνο απ' την καθημερινότητά σου που για μένα δεν αξίζει, εν ολίγοις καλύτερα να δουλεύεις για 400 το μήνα σαν σκυλί παρά να χάνεις τον χρόνο σου με το πως θα κερδίσεις σε στοίχημα.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, archer100 είπε

Καλη αναγνωση:

https://www.infobeto.com/forum/

Τώρα τον "έστειλες" στους ειδικούς .Αυτοί έχουν τα πάντα όλα.:P

3 ώρες πριν, Castiel είπε

Θα πέσετε να με φάτε λογικά, αλλά το 99% εδώ πέρα μιλάει με μηδενική εμπειρία περι στοιχήματος και με μόνα πρότυπα τους θειους που πάνε στα προποτζίδικα, παίζουν 10δες και κάθε φορά που χάνουν κάποιο ματς είτε αυτό είναι η Ρεάλ, είτε η Παναχαική αναλύουν θεωρίες συνωμοσιών για στημένα. Μπορούν να βγουν χρήματα από το στοίχημα, πιο εύκολα όμως μπορούν να χαθούν. Όπως είπε και ένα παιδί πιο πίσω, δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων, αλλά και χρόνου. Προσωπικά έχω κερδίσει ένα αξιοσέβαστο ποσό στα 2 χρόνια που ασχολούμαι σοβαρά, αλλά δεν ξέρω αν άξιζε για το χρόνο που αφιέρωσα. Όχι τόσο σε θέμα διαβάσματος κλπ, αλλά θυμάμαι χαρακτηριστικές φορές που μπορεί να ήμουν με παρέα και να ήμουν κολλημένος στην οθόνη του κινητού μου πάνω από ματς τα οποία είχαν ενδιαφέρον και πιθανά πονταρίσματα. Τώρα που έχω ελαττώσει την ενασχόληση μου, βλέπω πόσο άσχημο είναι αυτό που περιγράφω. 

Αν κάποιος θέλει να βγάλει λεφτά από το στοίχημα θα πρέπει να ακολουθεί ευλαβικά κάποιους κανόνες:

1)Μπάνκα. Είναι αυτονόητο οτι ποτέ μα ποτέ δεν ρισκάρουμε λεφτά τα οποία θα μας αναστατώσουν αν τα χάσουμε και τα έχουμε ανάγκη. Αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για ένα Χ ποσό, αυτό το Χ ποσό θα πρέπει να οριστεί ως μπάνκα και τα πονταρίσματα να κυμαίνονται από το 1 ως το 10% αυτής της μπάνκας. Πολλοί παίζουν μικροποσά τα οποία αν αθροίσουμε σε βάθος ενός ημερολογιακού έτους, μπορούν να βγάλουν μια αξιοπρεπέστατη μπάνκα. Οι περισσότεροι θα ξινίσουν τα μούτρα τους όμως αν τους πει κάποιος να βάλουν ένα ποσο της ταξεως των 500 ευρώ στην ακρη για παράδειγμα, ποσό που μπορεί να έχουν χάσει εύκολα σε ένα χρόνο με τα 5ευρα απο δω κι απο κει. 

2)Μονά αποδεκτά και αξία στις αποδόσεις. Πάντα μα πάντα, και κάθε σοβαρός παίχτης που σέβεται τον εαυτό του, πρέπει να παίζει μόνο αποδεκτά. Τόσο λόγω γκανιότας, όσο και λόγω πιθανοτήτων. Επίσης πρέπει να υπάρχει αξία στην απόδοση που ποντάρει. 

3)Διάβασμα. Αυτό είναι μεγάλο κεφάλαιο. Κι εδώ μπαίνουν στην εξίσωση οι συνδρομητικές υπηρεσίες που κυκλοφορούν. Οι περισσότερες από αυτές ήταν δωρεάν, αλλά σιγά σιγά όλοι οι καλοί παίχτες γίνονται συνδρομητικοί για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Ακόμα υπάρχουν ελεύθεροι παίχτες οι οποίοι είναι πολύ δυνατοίκαι γνωρίζουν καλά συγκεκριμένα αθλήματα ή πρωταθλήματα ή διοργανώσεις. Είναι αρκετά καλό για κάποιον αρχάριο να ακολουθεί συκγκριμένα άτομα που έχουν τις γνώσεις και πάνω απ'όλα παίζουν σωστά (με μπάνκα και συγκεκριμένα πονταρίσματα). Για εμένα το μεγαλύτερο όφελος από τέτοια άτομα ήταν το να μάθω να διαχειρίζομαι την μπάνκα μου. Κάτι που πλεον το θεωρώ πολύ πιο σημαντικό από την ικανότητα ενός παίχτη στο να διαλέγει σωστά σημεία

4)Ψυχολογία  Είναι εύκολο σε μία πολύ καλή στοιχηματική μέρα κάποιος να βγάλει 200 μονάδες (1 μονάδα ισούται με όσα ευρώ έχει επιλέξει ο καθένας). Είναι 10 φορές πιο εύκολο κάποιος να χάσει 200 μονάδες σε μια μέρα όμως. Δεν θέλει και πολύ με ένα κακό σερί να χάσεις την ψυχραιμία σου και να αρχίζεις να σκορπάς λεφτά δεξιά κι αριστερα. 2 χρόνια μετά και ακόμα δεν μπορώ να πω οτι ελέγχω πλήρως τον εαυτό μου σε κακά σερί που έχω. Είτε είμαστε +200 είτε -200, δεν πρέπει να αλλάζει το παραμικρό στον τρόπο που παίζουμε.

Ένα εξαιρετικ'ο άρθρο για να διαβάσει κάποιος είναι αυτό του Δάσκαλου από το BetBlog, ίσως τον πιο γνωστό Έλληνα τίπστερ πριν κάποια χρόνια. Εξηγεί πολύ καλύτερα αυτά που προσπάθησα εγώ να γράψω συνοπτικά. Παραθέτω και το λινκ

https://betblog.sport24.gr/blog/blog/bet-8ematologia/daskalos-ena-axekhasto-taxidi/

Χίμαιρες φίλε μου.Έτσι ξεκινάνε όλοι αλλά στο τέλος του δρόμου σκέφτονται τι πήγε στραβά και βρέθηκαν σε άλλο σημείο από αυτό που περίμεναν ότι θα φτάσουν.

Στην Ελλάδα παίζουν στοίχημα 2-3 εκατομμύρια λέω εγώ.Άντε να είναι 100 - 200 - 300 του στυλ που περιγράφεις.Οι υπόλοιποι είναι όπως όλοι.Στο τέλος του δρόμου μετράνε χασούρα και οφειλές σε εφορία,  Τράπεζες, ΔΕΗ και πάει λέγοντας χαμένοι πίσω από μία οθόνη μακριά και αποκομμένοι από συγγενείς φίλους γνωστούς , και σκέφτονται σαν τον εξαρτημένο πως θα βρουν λεφτά να παίξουν.Όχι να κερδίσουν με τους τρόπους που περιγράφεις αυτό είναι σίγουρο, απλά να παίξουν.

Πόσες πιθανότητες έχεις να είσαι μέσα σε αυτούς τους  100-200-300;;; Όσες πιθανότητες έχει κάποιος να κερδίσει το τζόκερ ή το λαχείο άλλες τόσες έχει να είναι μέσα σε αυτούς.

Θα μπορούσα να γράφω πολλά σαν το διήγημα-μυθιστόρημα του φίλου που παρέθεσες ειδικά για ιστορίες - δράματα  αρκετών γνωστών και φίλων αλλά ποιος ενδιαφέρεται;;;;;

Ο άλλος αν θέλει να παίξει στοίχημα θα παίξει.Σιγά μην κάτσει να ακούσει ιστορίες ενός μεγάλου ανθρώπου.

EDIT. Φυσικά δεν έχω παίξει στοίχημα ποτέ στη ζωή μου και όσα γράφω απηχούν απόψεις μου και εμπειρίες ζωής.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H μεγαλη πλακα ειαι να μην εχεις δει τον αγωνα.Να γινονται ανατροπες, χαμενα πεναλντυ , δοκαρια  και στο τελος να καθεται ισοπαλια.Και εσυ να λες , οτι το ηξερες, οτι το ματς ηταν....καρφωτο .Οτι αμα εχεις μελετησει,  κι εχεις τις σωστες info, αυτα τα ματς τα ''διαβαζεις'' απο μακρια 😆😂

Επεξ/σία από bluesattack
Δημοσ.

ωραία κουβεντα

λοιπόν ο τζόγος είναι ακριβώς σαν το κάπνισμα δεν έχει λιγο ή πολύ, ή το κανεις είτε όχι (γνωστό αυτό)

Η άποψή μου είναι εάν το κάνεις για να βγάλεις χρήματα τότε αξίζει μόνο αν έχει χρήματα αρκετά να ποντάρεις σε μονά αποδεκτά και σε αποδόσεις μέχρι 10% 

Αυτοί που παίζουν μικροποσά με αποδόσεις που θα τους δώσουν μεροκάματο άντε βδομαδιάτικο είναι οι αιμοδότες... 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Όλα μούφες είναι και τζάμπα σπατάλη χρόνου. Αυτοί που βγάζουν προγνωστικά εφαρμόζουν έναν αλγόριθμο που προκύπτει από θεωρία πιθανοτήτων, στατιστική και κάποια προσωπικά κριτήρια με βάση παραμέτρους και από το ιστορικό των ομάδων. Εννοείται οτι απλά αυξάνει την πιθανότητα να κερδίσεις δεν σημαίνει οτι θα κερδίσεις, αλλά αν θες να ασχοληθείς με αυτό θα σπαταλήσεις τόσο χρόνο απ' την καθημερινότητά σου που για μένα δεν αξίζει, εν ολίγοις καλύτερα να δουλεύεις για 400 το μήνα σαν σκυλί παρά να χάνεις τον χρόνο σου με το πως θα κερδίσεις σε στοίχημα.

Συμφωνώ, σπατάλη χρόνου να κάθεσαι να υπολογίζεις πιθανότητες και να ψάχνεις να βρεις ευκαιρίες. Δεν ξέρω πως δουλεύουν αυτοί ή αν χρησιμοποιούν αλγόριθμους ή την διαίσθηση τους. Αλλά το σίγουρο είναι ότι το έχουν κάνει ήδη οι στοιχηματικές εταιρίες και καλύτερα από αυτούς, οι πιθανότητες αντανακλώνται στις αποδόσεις που δίνουν κατά ένα μεγάλο μέρος.

• Like 1
Δημοσ.

Η διαρκεια τρωει τον παικτη, αυτο ειναι ο ενας , μεγαλος και μοναδικος νομος του τζογου.

Τωρα αν παιζεις ενα τεχνικο παιχνιδι συγκεκριμενων πιθανοτητων , παιζεις σε ενα τραπεζι μονος σου, εχεις καποιο ιδιαιτερο ταλεντο η εχεις ξεσκιστει στο διαβασμα, ισως να μπορεις να εχεις κερδισμενη  πορεια  σε βαθους χρονου.

Οι αλλοι στον κουβα .Εκτος αν με ενα μικροποσο πιασουν το  ''λαχειο'' και...αποσυρθουν

• Like 1
Δημοσ.

Oι books υποψη οτι κανουν οτι θελουν με το πελατολογιο τους

Αν πχ κρινουν οτι εσεις κερδιζετε παραπανω απο οσο αντεχουν,σας στελνουν τα λεφτα και σας κλεινουν τον λογαριασμο

Αν κρινουν οτι παιξατε στημενο παιχνιδι και κερδισατε, μπορει να σας ακυρωσουν το πονταρισμα

Εχουν το μαχαιρι και το καρπουζι

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν ακούω για δήθεν πιθανότητες και "πολύ διάβασμα" στον τζόγο, γελάω με δάκρυα 🤣. Από αυτούς τους "διαβασμένους πιθανολόγους" ζουν όλα τα καζίνα και τα τζογ-sites του κόσμου.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Nikosmile είπε

Όταν ακούω για δήθεν πιθανότητες και "πολύ διάβασμα" στον τζόγο, γελάω με δάκρυα 🤣. Από αυτούς τους "διαβασμένους πιθανολόγους" ζουν όλα τα καζίνα και τα τζογ-sites του κόσμου.

Βεβαια ζουν και απο αυτους . Εξαλλου αυτοι που πληρουν τα κριτηρια  της μη χασουρας ειναι ελαχιστοι.  Αλλα αλλο το μπλακτζακ αλλο το ποδοσφαιρο που ...φυσηξε ο αερας και εφυγε η μπαλα 5 εκατοστα απο το δοκαρι .Η που τσακωθηκε ο παικτης με την γκομενα, εβγαλε νευρα στο παιχνιδι, εφαγε κοκκινη και ...αλλαξαν οι αποδοσεις του επομενου αγωνα.Ισως και της κατακτησης του πρωταθληματος :D

Επεξ/σία από bluesattack
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προσωπικη εμπειρια....δεν ειχα ιδεα απο στοιχημα ποτε και ασχολιομουν ελαχιστα με το ποδοσφαιρο...ημουν στον Ε.Σ και πηγαν καμια 10αρια ατομα να παιξουν στοιχημα ηταν αρχη πρωταθληματων στην ιταλια κυριως...μιας και κολοβαραγαμε με μαθανε τα βασικα και πηγα και επαιξα την επομενη μερα 4-5 ματσακια με ενα μικρο ποσο μιας και ημουν μικρος και δεν ειχα ιδιατερα χρηματα αλλα δεν γνωριζα κιολας και εβγαλα 25 ευρω το θυμαμαι σαν χθες με ενα ποσο της ταξης των ειτε 1.5 ειτε 3 ευρω...και πορωθηκα φυσικα! σε σχεση με το πονταρισμα μου το ποσα ηταν πολυ καλο ποσο.
Την επομενη επαιξα παλι 1.5 αλλα πηρα τα @@ μου....αλλες 2 φορες ακομα ηττες και 4η φορα κερδισα ενα μικρο ποσο του στυλ ομως 9 ευρω...ειχα μπει ομως στο τρυπακι...

επαιζα για κανενα χρονο μετα σταματησα γιατι spoiler alert ειχα φυσικα βγει χαμενος....υπηρχαν μερες με πολους "σιγουρους" αγωνες και αλλους λιγο πιο ρισκαδορικους που ομως "αξιζε" το ρισκο....αλλα επειδη παντα ειχα κατασταλλαξει πως ειναι καλυτερο να παιζω max 5 αγωνες σε καθε δελτιο εδινα 4-5 χαρτακια με 4-5 αγωνες ο καθενας τους...και υπηρχαν και μερες με ελχαιστο ενδιαφερον που απλα επαιζα για να παιζω γιατι ειχα εθιστει!
Θυμαμαι 1 φορα ειχε βγει βρωμα παντου για ενα στημενο...οι ομαδες Χιροσιμα και Ναγκασαγκι!!! 1 ημ 2 τλκ.....το εφραξε ο οπαπ και ακομα και ολες οι στοιχηματικες μετα απο μιση ωρα, επαιξα ενα μικρο ποσο γιατι δεν το πιστευα και πραγματι το τρελο ηταν πως πραγματι βγηκε....αλλα ο αγωνας δεν ηταν στημενος μαλλον!
μολοταυτα γενικα οι προτασεις των αλλων και οι προτροπες και το διαβασμα και οι μλκς απο sites οπως το bxpbet εμενα προσωπικα μονο κακο μου εκαναν.... διαβαζα για τα "διαβασματα" που ειχαν κανει αυτοι και πονταρα και εγω μαζι τους και στο τελος αυτοι καπως εβγαιναν κερδισμενοι και εγω χαμενος.

Στο τελος οταν εχανα και στανταρακια αντοιστοιχα με προχθες πχ το ρεαλ αγιαξ πχ ή το MU-psg ε εκει ξενερωσα τη ζωη μου...δεν ειναι οι αγωνες σαν και αυτους που υπαρχουν ξεκαθαρα στνταρακια...ηταν απορροια μια συνεχους ηττας με αποκορυφωμα κατι τετοια "στανταρακια" (ναι ναι τα στανταρακια ειναι για να σπανε και αλλα τετοια) που με οδηγησαν στο να το παρατησω....

Μπορει να μου πεις
1) μονος ησουν ασχετος τι να κατσω να πιστεψω απο σενα....ημουν ασχετος στην αρχη...μετα μπηκα στον κοπο να μαθω να διαβασω καθε αχρηστη info απο εδω και εκει....κτλ κτλ...αλλα να νικησεις τα inside info του booker δεν παιζει....και θειο που ειναι φιλος με τον 3ο ξαδερφο του μπατζανακη του 2ου personal trainer του jordi alba εγω δεν ειχα...θα δεις πολλους να εχουν βεβαια! επισης αν εχεις υποχρεωσεις ε ποσο να διαβασεις και ποσο να ασχοληθεις και με τις υποχρεωσεις σου.

2) μην ακους τους αλλους...σωστο και αυτο αλλα μερικες φορες δεν γινεται...εχουν πολυ ζουμερα θεματα:

http://www.bxpbet.com/lifestyle/article/2551/e-rosida-biki-kolazei

nontheless...τι προτεινει η ιδια σελιδα για το ρεαλ-αγιαξ

50gpaf.jpg

2hnw01x.jpg

Επεξ/σία από panagiotis54
Δημοσ.

Οι μόνοι κερδισμένοι στο στοίχημα είναι οι bookers και οι tipsters που πουλάνε συνδρομητικές υπηρεσίες προβλέψεων.

Ειχα μπει στο τριπάκι παλιότερα αλλά για πολύ λίγο,διαπίστωσα ότι δεν κάνω για στοίχημα αφού αν και πήγαινα καλά δεν ειχα την απαιτούμενη πειθαρχία που χρειάζεται στα πονταρίσματα με αποτέλεσμα αργά η γρήγορα να έχανα πολύ γρήγορα ότι με κόπο ειχα κερδίσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...