Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eχω εγω ενα μαθηματικο τυπο.Παιζεις ενα αγωνα και καθε φορα που χανεις διπλασιαζεις το ποσο.Ειναι μαθηματικως βεβαιο οτι καποια στιγμη θα κερδιζεις ,Μπορει βεβαια να χρειαστει να παιξεις καποια στιγμη 8.745.336 ε πονταρισμα.:D

3 ώρες πριν, Loinen είπε

Θα γινω πιο σαφης. Εχω σκοπο να δινω 30 ευρω 

Ακου να δεις τι θα κανεις .Θα παιξεις ενα 15 αρι σε δυο αγωνες Χ .Κανα ντερμπι, κανα ιταλικο παλτο που απο το πολυ κατενατσιο εχει ξεχασει πως γραφεται το γκολ.:D Δυο φορες το μηνα για χαβαλε.

Επεξ/σία από bluesattack
  • Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, unforgiven είπε

Σε αυτά τα θέματα δεν θα αναρωτιέσαι αν θα κερδίσεις εσύ, αλλά ποιος πρέπει να χάσει τα λεφτά που θα βγάλες. Και για να κερδίζεις στο στοίχημα θα πρέπει να χάνουν:

- Άλλοι άσχετοι σαν και εσένα. Γιατί εσύ είσαι καλύτερος από αυτούς;

-Άλλοι που ενημερώνονται από τις ίδιες πηγές. Αν ήταν αξιόπιστες, θα είχαν κλείσει οι στοιχηματικές.
-Οι στοιχηματικές. Δες το πιο πάνω.

-Η μαφία που στήνει παιχνίδια, παίζει ποσά, ξέρει τα μέσα και τα έξω. Χρειάζεται να το αναλύσω;

Τα λεφτα που θα κερδισεις εσυ θα τα παρεις απο την εταιρια ειτε λεγεται μπετ ειτε στοιχιμαν η οτιδηποτε.Δεν παιζεις σε ανταλλακτηριο και επισης δεν παιζεις ποκερ για να τα παρεις απο αλλον παιχτη.Σου φαινεται απιθανο να κερδισεις την εταιρια εστω και βραχυπροθεσμα?Αυτο πες το σε οσους με το που κερδισαν μεγαλο δελτιο τους εβαλαν οριο 1 ευρω σε τσαμπιονς λιγκ και 0.10 ευρω σε σουπερ λιγκ.

1 ώρα πριν, bluesattack είπε

Eχω εγω ενα μαθηματικο τυπο.Παιζεις ενα αγωνα και καθε φορα που χανεις διπλασιαζεις το ποσο.Ειναι μαθηματικως βεβαιο οτι καποια στιγμη θα κερδιζεις ,Μπορει βεβαια να χρειαστει να παιξεις καποια στιγμη 8.745.336 ε πονταρισμα.:D

Ακου να δεις τι θα κανεις .Θα παιξεις ενα 15 αρι σε δυο αγωνες Χ .Κανα ντερμπι, κανα ιταλικο παλτο που απο το πολυ κατενατσιο εχει ξεχασει πως γραφεται το γκολ.:D Δυο φορες το μηνα για χαβαλε.

Το μονο μαθηματικως βεβαιο που προκυπτει απο το συστημα σου ειναι οτι καποτε θα μπεις φυλακη εφαρμοζοντας τον γιατι οπως εχουμε πει σε αλλο θεμα το ζαρι για παραδειγμα δεν εχει μνημη.Πλανη του τζογαδορου στο γκουγκλ.Στο δευτερο μερος του σχολιου συμφωνω.

2 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Πολύ σωστή η παρατήρησή σου, στο μπάσκετ με live στοίχημα μπορείς να πας αρκετά καλά 

Γενικά μεταξύ ισοδύναμων ομάδων γίνονται κάποια μεγάλα σερί, στα οποία είναι ιδανική περίπτωση το ανάποδο ποντάρισμα 

Π.χ. για να το πω πιο κατανοητά, παίζει ΟΣΦΠ - ΠΑΟ στο ΣΕΦ (αν και δε τους βλέπω να παίζουν φέτος :P ) και στην πρώτη περίοδο μπαίνει με τα μπούνια ο Ολυμπιακός και πάει το σκόρ π.χ. 25 - 10.

Εκείνη τη στιγμή παίζεις ΠΑΟ με handicap, και 99% έχεις κερδίσει 

Ισχυει 1000%,αν καπου μπορεις να κερδισεις στο στοιχημα,αυτο ειναι σιγουρα σε ματς μπασκετ.

1 ώρα πριν, Ison_ είπε

Δώσε μου 1€ και ρίξε ένα ζάρι. Αν φέρεις άσσο, σου δίνω 5€. Αν όχι, δεν παίρνεις τίποτα. Και παίξε όσες φορές θέλεις ...

"Μα στο στοίχημα έχεις πληροφορίες για κατάσταση ομάδων, τραυματισμούς κ.τ.λ. και δεν είναι εντελώς τύχη"

Τις οποίες πληροφορίες τις έχει πριν από σένα  ο booker και σου δίνει μια πειραγμένη απόδοση. Που δε δίνει αυτό που θα έπρεπε να σου δώσει στη νίκη (δες το παράδειγμα πιο πάνω).

Σωστο αυτο,οταν οι αποδοσεις ομως δεν βγαζουν γκανιοτα τοτε το παραδειγμα σου δεν ισχυει.Για παραδειγμα στον στοιχημαν καθε βδομαδα νομιζω δινει ενα ματς με 0% γκανιοτα,δηλαδη αν μοιρασεις αντιστοιχα ποσα στις αποδοσεις του 1χ2 τοτε θα παρεις τα λεφτα σου πισω οτι και να βγει.

Στο διαταυτα,το μονο σιγουρο μπετ στο στοιχημα ειναι το στημενο(προσωπικα επειδη εχω ακουσει για πολλα ματς και ελαχιστα επαληθευτηκαν ακομα και ο αδερφος μου να ηταν gk και να μου λεγε θα χασουμε με πεντε γκολ θα ημουν επιφυλακτικος γιατι μπορει οι αλλοι 10 να επαιζαν σαν τα σκυλια),και το sure bet(γκουγκλαρε το).Σε ολα τα υπολοιπα πονταρεις στην ικανοτητα του παιχτη που θα βγει τετ α τετ να το βαλει η να το χασει.Η αλλιως δοκαρι και μεσα ταμειο δοκαρι και εξω ταμειο οαεδ.Για αυτο παρτο χαλαρα,παιξε για την πλακα σου,και παιξε μονο λεφτα που δεν εχεις αναγκη.Αν απο την αλλη θες να ελαχιστοποιησεις τον παραγοντα τυχη και να εξαρταται το κερδος σου σε μεγαλο ποσοστο απο τις ικανοτητες σου ξεκινα ποκερ που ειναι πιο τεχνικο παιχνιδι,αλλα και εκει θελει γερο στομαχι.

Επεξ/σία από fastnq2
  • Like 1
Δημοσ.

Η φάση με το στοίχημα είναι ότι σου δίνει την ψευδαίσθηση ότι δεν είναι τζόγος και ότι μπορείς να κάνεις υπολογισμούς. Τζόγος συγκαλυμμένος είναι. ΑΝ μπορείς να τιθασεύσεις τον εαυτό σου να παίζει με συγκεκριμένο και απαράβατο όριο, ΑΝ δεν ξεφεύγεις, ΑΝ δεν γίνει ψυχοφθόρα διαδικασία, παίξε. Αλλά μαζεύτηκαν πολλά ΑΝ.

Στην τελική, όλοι χαλάμε βλακωδώς λεφτά που μας περισσεύουν κάπου. Άλλος σε ρούχα, άλλος σε προϊόντα τεχνολογίας, κτλ. Δεν βρίσκω κακό να γουστάρει κάποιος να λέει θα σπρώχνω 50 ευρά το μήνα στο στοίχημα. Το πρόβλημα ξεκινάει από την στιγμή που θα ξεφύγεις (και είναι στατιστικά βέβαιο ότι θα ξεφύγεις).

Πάμε στοίχημα ότι δεν κάνω λάθος; 😛 

• Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tzelen είπε

Η φάση με το στοίχημα είναι ότι σου δίνει την ψευδαίσθηση ότι δεν είναι τζόγος και ότι μπορείς να κάνεις υπολογισμούς. Τζόγος συγκαλυμμένος είναι. ΑΝ μπορείς να τιθασεύσεις τον εαυτό σου να παίζει με συγκεκριμένο και απαράβατο όριο, ΑΝ δεν ξεφεύγεις, ΑΝ δεν γίνει ψυχοφθόρα διαδικασία, παίξε. Αλλά μαζεύτηκαν πολλά ΑΝ.

Στην τελική, όλοι χαλάμε βλακωδώς λεφτά που μας περισσεύουν κάπου. Άλλος σε ρούχα, άλλος σε προϊόντα τεχνολογίας, κτλ. Δεν βρίσκω κακό να γουστάρει κάποιος να λέει θα σπρώχνω 50 ευρά το μήνα στο στοίχημα. Το πρόβλημα ξεκινάει από την στιγμή που θα ξεφύγεις (και είναι στατιστικά βέβαιο ότι θα ξεφύγεις).

Πάμε στοίχημα ότι δεν κάνω λάθος; 😛 

Πολυ σωστο σχολιο,και θα συμπληρωσω οτι ειναι εγωιστικο τυπου γνωριζω απο ποδοσφαιρο και κατα συνεπεια θα παω και καλα στο στοιχημα.Ετσι εχει χαθει πολυ χρημα.Φοβερο σχολιο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Έχω γνωρίσει δεκάδες άτομα που παίζουν στοίχημα πάρα πολλά χρόνια.Καποιοι παρακολουθούν μπάλα κάθε μέρα ξένα πρωταθλήματα κλπ.

Ένας μάλιστα έχει γνώσεις στη Μπουντεσλίγκα που ούτε Γερμανοί δεν έχουνε.

Κανένας από όλους αυτούς δεν έχει κέρδος μακροπρόθεσμα.

Συμφωνώ ότι με το μπάσκετ έχεις καλύτερες πιθανότητες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Πολύ σωστή η παρατήρησή σου, στο μπάσκετ με live στοίχημα μπορείς να πας αρκετά καλά 

Γενικά μεταξύ ισοδύναμων ομάδων γίνονται κάποια μεγάλα σερί, στα οποία είναι ιδανική περίπτωση το ανάποδο ποντάρισμα 

Π.χ. για να το πω πιο κατανοητά, παίζει ΟΣΦΠ - ΠΑΟ στο ΣΕΦ (αν και δε τους βλέπω να παίζουν φέτος :P ) και στην πρώτη περίοδο μπαίνει με τα μπούνια ο Ολυμπιακός και πάει το σκόρ π.χ. 25 - 10.

Εκείνη τη στιγμή παίζεις ΠΑΟ με handicap, και 99% έχεις κερδίσει 

Πράγματι αυτό το σύστημα είναι από τα ελάχιστα που μπορεί κάποιος να κερδίσει αν έχει σύστημα και αυτοπειθαρχία με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει γκανιότα. 

Από την στιγμή που τα ανταλλακτήρια είναι παράνομα η γκανιότα θα σου φάει τα κέρδη.

Δημοσ.

Υπάρχει σύστημα αλλά θέλει τεράστια κεφαλαία . Δεν έχει σχέση με αθλητισμό είναι μαθηματικά .

Το σύστημα με το χ . Το έχει αναλύσει γνωστός δημοσιογράφος  Σκάλισε το .

Μην με ρωτήσεις ποιο είναι γιατί θα βγει ο κάθε μυρωδιάς που του έχουν ψηρισει τα χρήματα γιατί είναι κορόιδο και

θα λέει για Παρασκευαδες.......και θα φάω ban 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Alexandros7474 είπε

Υπάρχει σύστημα αλλά θέλει τεράστια κεφαλαία . Δεν έχει σχέση με αθλητισμό είναι μαθηματικά .

Το σύστημα με το χ . Το έχει αναλύσει γνωστός δημοσιογράφος  Σκάλισε το .

Μην με ρωτήσεις ποιο είναι γιατί θα βγει ο κάθε μυρωδιάς που του έχουν ψηρισει τα χρήματα γιατί είναι κορόιδο και

θα λέει για Παρασκευαδες.......και θα φάω ban 

Ηλπιζα να μην χρειαστει να το ανεβασω (και) σε αυτο το ποστ.

https://en.wikipedia.org/wiki/Gambler's_fallacy

Επεξ/σία από fastnq2
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι μόνο ο τζόγος.

Είναι ορισμένοι που ασχολούνται πρωί-βράδυ, βλέποντας αγώνες, διαβάζοντας στατιστικά. Οπότε δεν είναι μόνο χάσιμο χρήματος, αλλά και χάσιμο χρόνου.

• Like 6
Δημοσ.

Με αλλα λογια να παιξω το συστημα οτι κατσει. Επειδη τα στατιστικα δεν βοηθουν ιδιατερα τοτε παμε στο συστημα "οτι φανει του λωλοστεφανη". Οποτε παμε καλυτερα στο ποσο του ενος ευρου με 10 αγωνες. Πρακτικα αδυνατο να κατσει, αλλα ποτε δεν ξερεις. Παμε για το χαβαλε λοιπον

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μια φορά μόνο το σκ ..και αν έχω κέφια θα ρίξω και ένα δευτερο.Ιντερνετικα πάντα.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

Ηλπιζα να μην χρειαστει να το ανεβασω (και) σε αυτο το ποστ.

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%BB%CE%AC%CE%BD%CE%B7_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CF%84%CE%B6%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CE%B4%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%85

Φίλε λέει μη έγκαιρη διεύθυνση 

Δημοσ.

Στο στοίχημα ΔΕΝ υπάρχει ούτε συνταγή ούτε προγνωστικά. Εγώ εδώ και μια 4ετια που παίζω πολύ συντηρητικά, στοχευμένα, με οργάνωση και έχω βρει το στυλ παιξίματος που μου ταιριάζει έχω κέρδος. 

Τα ποσά δεν είναι μεγάλα το αντίθετο θα έλεγα γιατί προς το παρόν δεν παίζω για βγάλω εισόδημα αλλά για να πειραματιστώ που σημαίνει ότι υπάρχει και ο κίνδυνος χασούρας. Αυτό που έχω ως αρχή δεν είναι να κερδίσω αλλά να ΜΗΝ χάσω, δηλαδή αν αυτά που ποντάρω τα παίρνω πίσω για μένα είναι κέρδος, το κάτι παραπάνω είναι ευπρόσδεκτο. 

Το στοίχημα θέλει τεράστια πειθαρχία και σίγουρα η μπάνκα που θα χρησιμοποιηθεί για πονταρίσματα να είναι λεφτά που δε τα έχεις ανάγκη. Επίσης η λέξη ''ρεφάρω'' πρέπει να σου είναι παντελώς άγνωστη αλλιώς την πάτησες. Τρελά λεφτά σίγουρα δεν θα δεις από το στοίχημα και σίγουρα δε θα σου φέρει κανένας στο πιάτο έτοιμα πονταρίσματα. Σιγουράκια επίσης δεν υπάρχουν ενώ οι αποδόσεις που πρέπει να κυνηγάς θα πρέπει να είναι άνω του 2.00

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.

Καλησπέρα...Αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι πολλές εταιρίες στοιχήματος είναι μια χορηγοί ομάδων,για ποιο στοίχημα μιλάμε...Εγώ το γουστάρω το στοίχημα,εδώ και κάνα χρόνο έχω ένα δικό μου τρόπο παιξίματος,και κατά καιρούς έχω επιτυχίες...

Το θέμα είναι μην γίνει ψύχωση...Γιατί δυστυχώς έχει γίνει σε πολλούς...

Κανείς δεν θα σου χαρίσει λεφτά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...