Loinen Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Ποσοι απο εσας ασχολουνται με το στοιχημα; Μια ερωτηση καλοπροαίρετη. Ξερετε καποιο μαθηματικο τυπο στατιστικης φυσεως; Ρωταω γιατι σχεδον σε ολα τα προγνωστικα sites δεν μου καλυψαν. Λενε σημεια, δινουν καλες αναλυσεις, αλλα απο αποτελεσμα μηδεν. Αλλοι παλι προτρεπουν αν πας σε συνδρομη για να σου πουν μερικα σημεια ¨και καλα "σιγουρα" τα οποια μυριζομαι απατη. Προσωπικα βλεπω τις νικες εντος εκτος και τα στατιστικα των προηγουμενων ετων και γενικα δεν τα πηγα καλα. Οποτε αν καποιος γνωριζει κατι, ας το πεταξει εδω.
SakafliaC Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Στις 5/3/2019 στις 8:34 ΜΜ, Loinen είπε Ποσοι απο εσας ασχολουνται με το στοιχημα; Μια ερωτηση καλοπροαίρετη. Ξερετε καποιο μαθηματικο τυπο στατιστικης φυσεως; Ρωταω γιατι σχεδον σε ολα τα προγνωστικα sites δεν μου καλυψαν. Λενε σημεια, δινουν καλες αναλυσεις, αλλα απο αποτελεσμα μηδεν. Αλλοι παλι προτρεπουν αν πας σε συνδρομη για να σου πουν μερικα σημεια ¨και καλα "σιγουρα" τα οποια μυριζομαι απατη. Προσωπικα βλεπω τις νικες εντος εκτος και τα στατιστικα των προηγουμενων ετων και γενικα δεν τα πηγα καλα. Οποτε αν καποιος γνωριζει κατι, ας το πεταξει εδω. Ασχολούνται πάρα πολλοί με το στοίχημα, όπου ασχολούνται σημαίνει χάνουν λεφτά. Επίσης σε βάθος χρόνου δεν πρόκεται να βγάλεις λεφτά απ το τζόγο, γιατί απ ότι καταλαβαίνω αυτό είναι που ψάχνεις. Περίμενε τώρα θα ρθουν οι Παρασκευάδες να σου πουν ότι έχουν βγάλει μεροκάματο.. 11 1
unforgiven Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Σε αυτά τα θέματα δεν θα αναρωτιέσαι αν θα κερδίσεις εσύ, αλλά ποιος πρέπει να χάσει τα λεφτά που θα βγάλες. Και για να κερδίζεις στο στοίχημα θα πρέπει να χάνουν: - Άλλοι άσχετοι σαν και εσένα. Γιατί εσύ είσαι καλύτερος από αυτούς; -Άλλοι που ενημερώνονται από τις ίδιες πηγές. Αν ήταν αξιόπιστες, θα είχαν κλείσει οι στοιχηματικές. -Οι στοιχηματικές. Δες το πιο πάνω. -Η μαφία που στήνει παιχνίδια, παίζει ποσά, ξέρει τα μέσα και τα έξω. Χρειάζεται να το αναλύσω; 4
Loinen Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, SakafliaC είπε Ασχολούνται πάρα πολλοί με το στοίχημα, όπου ασχολούνται σημαίνει χάνουν λεφτά. Επίσης σε βάθος χρόνου δεν πρόκεται να βγάλεις λεφτά απ το τζόγο, γιατί απ ότι καταλαβαίνω αυτό είναι που ψάχνεις. Περίμενε τώρα θα ρθουν οι Παρασκευάδες να σου πουν ότι έχουν βγάλει μεροκάματο.. Θα γινω πιο σαφης. Εχω σκοπο να δινω 30 ευρω τον μηνα σε στοιχηματικη σελιδα. Εχω αποφασισει οτι θα παιζω το πολυ μεχρι δυο αγωνες την φορα. Ολα καλα ως εδω, οι παρασκευαδες ποιοι ειναι;
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 8 λεπτά πριν, Loinen είπε Θα γινω πιο σαφης. Εχω σκοπο να δινω 30 ευρω τον μηνα σε στοιχηματικη σελιδα. Εχω αποφασισει οτι θα παιζω το πολυ μεχρι δυο αγωνες την φορα. Είναι 99% σιγουρο ότι θα ξεφυγεις .Αυτά εχει ο τζόγος με απροβλεπτες συνεπεις πολλες φορες τραγικες.Παιξε κανενα προ πο ή τζοκερ .Είναι πιο ασφαλη. 1
sakisvele Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 ..απο την στιγμη που μπηκε η τεχνολογια στο ποδοσφαιρο ξεχνα το κερδος.. δινεις δανεικα που ελπιζεις καποια στιγμη να τα παρεις.. αμ δε.. καλυτερα να τα τρως μες τα κοριτσια.. 1
valkon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Στον τζόγο δεν κερδίζεις ποτέ, είναι σχεδιασμένα να κερδίζει η μάνα. Μπορείς να κοντρολάρεις κάπως την τύχη σου με τύπους όπως Martingale αλλά θα έρθει η στιγμή που θα τα χάσεις όλα, δεδομένα. Δεν αξίζει να ασχοληθείς με τα στατιστικά στα αθλήματα, παίζε τις ομάδες που ξέρεις. Έχω ασχοληθεί πολύ με τζόγο και καζίνο, κυρίως για εύρεση, δημιουργία και προσαρμογή αλγορίθμων και έχω να σου πω ότι δεν αξίζει να βάλεις τέτοιον μπελά στο κεφάλι σου. Κάτι σίγουρο δεν θα βρεις πουθενά, γιατί δεν υπάρχει. Μην αγοράσεις κανένα προϊόν από κάποιον που υπόσχεται διάφορα, δεν θα είχε την ανάγκη να το πουλήσει αν δούλευε αυτό που λέει. Προσοχή, σκοτεινά μονοπάτια. Το επέκτεινα και δεν ασχολήθηκα μόνο με τα αθλήματα, γιατί καταλαβαίνω τις ανησυχίες σου.. 8 2
Phoenix7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 ..."και καλά σίγουρα"... Δηλαδή αυτοί θα είχαν σίγουρα ματς, και δεν θα έπαιζαν να βγάλουν εκατομμύρια θα τα πούλαγαν μέσω ίντερνετ για 20€... cool story. 4
vagos789 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δεν ασχολουμαι με το στοιχημα,αλλα θεωρω οτι μια τακτικη που ΙΣΩΣ θα μπορουσε να αποδωσει κερδη ειναι να παιζεις σε live bet οταν αλλαζουν πολυ οι αποδοσεις Πχ στο ματς Ολυμπιακος-Χιμκι ειναι το over/under στους 160 ποντους πριν αρχισει το ματς,οταν τελικα αρχισει,λογω της εξελιξης του ματς οπου μπαινουν πολλοι ποντοι στο πρωτο δεκαλεπτο,το live bet πηγαινει στους 180,εσυ παιζεις under και λογικα εχεις περισσοτερες πιθανοτητες υπερ σου.Θα κερδισεις μακροχρονια; Δεν εχω ιδεα. 1
Μάκαρος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Αν το στοιχημα και γενικα ο τζογος ηταν σχεδιασμενος για να κερδιζεις, το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα υπηρχε. Τωρα τι στατιστικους μαθηματικους τυπους ψαχνεις, πιασε το αυγο και κουρευτο. 10 ευρω θα παιζεις, ουτε 1 δεν θα κερδιζεις.
papoys1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Θα βρεθούν αρκετοί να σου πουν έχουν την αλάνθαστη μέθοδο και τον μαθηματικό τύπο που έχει βρεθεί από Έλληνα , όπως κάθε τόσο βγαίνουν στην τηλεόραση και σε άλλα μέσα και μας λένε ότι Έλληνας σπουδαίος επιστήμονας που εργάζεται στην Αμερική στην Αυστραλία κ.λ.π. βρήκε το φάρμακο και τη θεραπεία κατά του καρκίνου. Ε όσο αυτός ο επιστήμονας βρήκε το φάρμακο κατά του καρκίνου άλλο τόσο ο άλλος Έλληνας βρήκε το μαθηματικό τύπο για σίγουρα κέρδη στο στοίχημα΄. Κάποιοι θα τους πιστέψουν.Τώρα αν εσύ θέλεις να είσαι μέσα σε αυτούς κανείς δεν σε εμποδίζει. 1
Loinen Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Phoenix7 είπε ..."και καλά σίγουρα"... Δηλαδή αυτοί θα είχαν σίγουρα ματς, και δεν θα έπαιζαν να βγάλουν εκατομμύρια θα τα πούλαγαν μέσω ίντερνετ για 20€... cool story. Αυτο ακριβως. Εχεις σιγουρο παιχνιδι και το μοιραζεσαι;; Αν ειχα τετοια πληροφορια ουτε στο δεξι μου χερι δεν θα την ελεγα. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από Loinen
Ison_ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Δώσε μου 1€ και ρίξε ένα ζάρι. Αν φέρεις άσσο, σου δίνω 5€. Αν όχι, δεν παίρνεις τίποτα. Και παίξε όσες φορές θέλεις ... "Μα στο στοίχημα έχεις πληροφορίες για κατάσταση ομάδων, τραυματισμούς κ.τ.λ. και δεν είναι εντελώς τύχη" Τις οποίες πληροφορίες τις έχει πριν από σένα ο booker και σου δίνει μια πειραγμένη απόδοση. Που δε δίνει αυτό που θα έπρεπε να σου δώσει στη νίκη (δες το παράδειγμα πιο πάνω). Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από Ison_ 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα