Hal9000 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Η Microsoft έχει ξεκινήσει να προσθέτει λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης στο Office ήδη από πέρσι, και η νέα λειτουργία που ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα αναμένεται να γλυτώσει αρκετό χρόνο από όλους όσους θέλουν να μεταφέρουν δεδομένα από το χαρτί σε ένα λογιστικό φύλλο του Excel. Χρησιμοποιώντας την κάμερα του iPhone ή του Android smartphone του, ο χρήστης μπορεί να κάνει λήψη φωτογραφίας ενός πίνακα με δεδομένα που είναι τυπωμένο σε κάποιο φυλλάδιο ή κάποια εφημερίδα, με την εφαρμογή να αναλαμβάνει να τα περάσει στο Excel, έτοιμα προς επεξεργασία. Στην ουσία, η mobile εφαρμογή του Excel αναλαμβάνει την αναγνώριση και του πίνακα και των δεδομένων που υπάρχουν στο εσωτερικό του, χωρίς ο χρήστης να χρειαστεί να πληκτρολογήσει οτιδήποτε, κάτι που αναμένεται να του γλυτώσει αρκετό χρόνο ακόμα και αν χρειαστεί να προχωρήσει σε λίγες διορθώσεις. Άλλα σενάρια που αναφέρει η Microsoft που μπορεί να χρησιμοποιηθεί η συγκεκριμένη λειτουργία είναι στην εισαγωγή δεδομένων στο Excel μιας συνταγής ή μιας απόδειξης, πάντα με τη λήψη μιας φωτογραφίας. Η λειτουργία θα είναι αρχικά διαθέσιμη στην εφαρμογή του Excel για Android smartphones και tablets και μόνο για συνδρομητές των υπηρεσιών Office 365 και Microsoft 365 οι οποίοι έχουν άλλωστε και τη δυνατότητα επεξεργασίας μέσω των mobile εφαρμογών του Office. Microsoft Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο 2
Alexandros7474 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Θα το μάθει το υπουργικό συμβουλίου και θα πανηγυρίζει , γιατί δεν ξέρουν πως να αλλάξουν κελί Τον Πολακι τον κόβω να μην ξέρει από που ανοίγει ο υπολογιστής αλλά αυτό είναι άλλο θέμα . 8 2
Charalamos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Αν δουλέψει καλά θα είναι πολύ δυνατό! Ειδικά αν είσαι πχ λογιστής και πρέπει να περάσεις νούμερα που μερικοί ακόμα στέλνουν σε σκαναρισμένο. 2
afantos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 cooool! Δεν μπορώ να θυμηθώ πόσες φορές έχω κάτσει να περνάω νούμερα.... Το θέλω τώρα. Βασικά στην κατεύθυνση της ψηφιοποίησης η MS έχει βγάλει καλά εργαλεία (όπως και το Office Lens).
Yiannis87 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε Τον Πολακι τον κόβω να μην ξέρει από που ανοίγει ο υπολογιστής αλλά αυτό είναι άλλο θέμα . έχει μπερδευτεί το αγόρι και νομίζει πως το κουμπάκι "open" είναι ίδιο με αυτό που έχουν στα αυτοκίνητα για τον αναπτήρα Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από Yiannis87 1
tsakvas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 ελπιζω να δουλεψει , οχι οπως το your phone που δουλεψε μια φορα και μετα τελος
bahamut_zero Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 always welcome τετοιες τεχνολογιες απο την microsoft
Retromaniac Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, tsakvas είπε ελπιζω να δουλεψει , οχι οπως το your phone που δουλεψε μια φορα και μετα τελος Το your phone πάντως εμένα μου δουλεύει άψογα και γρήγορα... Δεν λέω ότι κανείς στραβά, απλά σε μερικούς (πολλους;) δεν έχει πρόβλημα...
tsakvas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Retromaniac είπε Το your phone πάντως εμένα μου δουλεύει άψογα και γρήγορα... Δεν λέω ότι κανείς στραβά, απλά σε μερικούς (πολλους;) δεν έχει πρόβλημα... εγω ξερω οτι και σε αλλα 2 ατομα κανει το ιδιο. δεν συνδεεται με τιποτα
cons1985 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Abby Finereadear και τα μυαλά στο μπλεντερ.... Με έχει σώσει άπειρες φορές. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα