Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε

Σε φοιτητικα βρισκεις πακετα που αξιζουν, το θεμα ειναι οτι δεν ειναι ολοι φοιτητες.

Ούτε καν

Εγώ παίρνω ένα τηλεφώνημα και έχεις φοιτητικο νούμερο κανονικά στο όνομα σου :) 😁😁

1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε

Πας σε ενα δημόσιο ιεκ πας 1 βδομάδα παίρνεις το χαρτί ότι και καλά σπουδάζεις κ το παίρνεις για 4-5 χρόνια 😂😂😂 αυτό μου το πε ένας 40αρις 🤣🤣

Χαχαχαχα ούτε καν ρε συ

Τι ταλαιπωρίες είναι αυτές;

Εγώ με ένα τηλεφώνημα παίρνω φοιτητικο νούμερο σε ότι ηλικία και να είσαι 

(Έχω πάρει εδώ και 5 χρόνια πάνω από 30 νούμερα σε γνωστούς και φίλους κανονικά στο όνομα τους,όλα νόμιμα)

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Ούτε καν

Εγώ παίρνω ένα τηλεφώνημα και έχεις φοιτητικο νούμερο κανονικά στο όνομα σου :) 😁😁

Χαχαχαχα ούτε καν ρε συ

(Έχω πάρει εδώ και 5 χρόνια πάνω από 30 νούμερα σε γνωστούς και φίλους κανονικά στο όνομα τους,όλα νόμιμα)

Άρα όταν μου λήξει θα σε ενημερώσω😂😂

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Ούτε καν

Χαχαχαχα ούτε καν ρε συ

Συγνωμη αλλα με νομιμο τροπο πως ακριβως ειναι εφικτο αυτο?

Θα παρεις τηλ θα ζητησεις φοιτητικο και θα σου δωσουν χωρις να ζητησουν κανενα δικαιολογητικο?

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Θα παρεις τηλ θα ζητησεις φοιτητικο και θα σου δωσουν χωρις να ζητησουν κανενα δικαιολογητικο?

Στην Ελλάδα αν έχεις έναν γνωστό και δουλειά σε τράπεζα βρίσκεις. 

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, mary είπε

Με £25 για unlimited. Με 20 παίρνεις 20gb

25 πηγε? Λιγο πιο παλια (κανα χρονο+) ηταν 20. 

Θα εκανα switch from o2 αλλα η giffgaff δεν υποστηριζει wifi calling.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Δεν γνωρίζω την διαδικασία

Απλά παιρνω,το στέλνουν με κούριερ,υπογράφουν και δίνουν αντίγραφο ταυτότητας.

(Έχω δηλώσει από πριν τα στοιχεία και σε πιο όνομα θα βγει και έτσι έρχονται τα χαρτιά κανονικά στο όνομα με τα στοιχεια του ατόμου που δήλωσα και πάνε σε αυτον.)

3 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

Στην Ελλάδα αν έχεις έναν γνωστό και δουλειά σε τράπεζα βρίσκεις. 

έτσι ακριβώς

Εδώ Ελλάδα δυστυχώς μετράνε τα κονε και τα €€€ που έχεις.

Δεν μετράνε οι σπουδές,αν είσαι σωστός και καλός ανθρωπος, και οτιδήποτε άλλο. (Δυστυχώς ξαναλέω,αυτό ισχύει σε ολα)

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα ξεχάσω ποτέ, όταν είχα ένα NOKIA N78 και σίγουρα δεν είχα πακέτο ιντερνετ (δεν θυμάμαι αν υπήρχαν τότε). Έτσι πήρα την sim της μάνας μου και κατέβασα ένα αρχείο γύρω στα 20 mb. Πίστευα ότι η σύνδεση της θα είχε ίντερνετ ή δεν ξέρω τι (έφηβος ήμουνα). 220 ευρώ λογαριασμός για 20mb.

Επεξ/σία από armagedwnn
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οποίος θέλει το κλασικό 1gb/ 5ευρώ και έχει κινητό με esim μπορεί να δει την my Truphone.

5945B340-51E1-4DB8-8809-7C5AA780D736.png.2c203a8e8884d94ca1a49d63dee4ac92.png

Οποίος θέλει 10gb με 19 δολάρια, γύρω στα 16.80 ευρώ και δέχεται esim ας δει την ubigi 

93448004-4B42-4328-A602-7AE16C5FD6A9.png.454925950ff6e12d0dd1424edda3012f.png

Τώρα βλέπω οτι η my truphone έχει και sim, 7λεπτα το sms λέει.

Untitled.jpg.3361a9333f7047835f2f536a735966a5.jpg

Επεξ/σία από Hapatingo
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, stelios18120 είπε

2 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Δεν γνωρίζω την διαδικασία

Απλά παιρνω,μου το στέλνουν με κούριερ,υπογράφω και δίνω αντίγραφο ταυτότητας.

(Έχω δηλώσει από πριν τα στοιχεία και σε πιο όνομα θα βγει και έτσι έρχονται τα χαρτιά κανονικά στο όνομα με τα στοιχεια του ατόμου που δήλωσα.)

Οπότε..... εχεις υπογραψει εσύ (και όχι αυτοι) για το καρτοκινητό από 30 ατομα. Οκ εχεις την ταυτότητα τους, αλλα αυτό δεν σημαινει ότι εχεις την συγκαταθεση τους. Ή μαλλον αυτός που σου τα στελνει δεν ξερει αν εχεις την συγκαταθεση τους ή όχι.

Επειδή οι υπογραφές σε συνδεσεις/καρτοκινητά είναι περιεργο πραγμα και τωρα με τα προσωπικά δεδομένα γίνεται ακομα πιο περιεργο.... εγω θα προσεχα που βάζω την υπογραφή μου. Φιλική συμβουλή.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, fingolfingr είπε

Οπότε..... εχεις υπογραψει εσύ (και όχι αυτοι) για το καρτοκινητό από 30 ατομα. Οκ εχεις την ταυτότητα τους, αλλα αυτό δεν σημαινει ότι εχεις την συγκαταθεση τους. Ή μαλλον αυτός που σου τα στελνει δεν ξερει αν εχεις την συγκαταθεση τους ή όχι.

Επειδή οι υπογραφές σε συνδεσεις/καρτοκινητά είναι περιεργο πραγμα και τωρα με τα προσωπικά δεδομένα γίνεται ακομα πιο περιεργο.... εγω θα προσεχα που βάζω την υπογραφή μου. Φιλική συμβουλή.

Υπογράφουν ήθελα να πω φίλε μου

Σε αυτούς πάει το χαρτί όχι σε εμένα (πάει στον εκάστοτε που δίνει τα στοιχεία του.) Δεν υπογράφω ποτέ εγώ για άλλους.ποτε σε αυτή την ζωή δεν το κάνω :) :)

Sorry είχα κάνει λάθος διατύπωση,το έφτιαξα τώρα το κείμενο ;)

Ούτε νομικός να ήσουν χαχα 😛

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To 2015 όντως φαντάρος στη Κύπρο με καρτοκινητό...το 1,5gb στα 15 ευρώ (ως προσφορά (!) και από μία μόνο εταιρία) έμοιαζε σωτήριο. Δεν ξέρω αν τώρα έχει αλλάξει κάτι. 

Επεξ/σία από Sethiros
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Ρε παιδιά, γιατί αυτά έχουν ημερομηνία λήξης; Ξινίζουν τα GB μετά το μήνα;

Είναι παντού έτσι ή μόνο εδώ;

Πως θα μας φάνε αλλιώς τα λεφτά? 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, gmts είπε

Στον Όμιλο που εργάζομαι, προσφέρουν το ανάλογο πακέτο + απεριόριστες κλήσεις/sms.(πραγματικά απεριόριστα, ακόμα και σε 5ψήφια).

To συγκεκριμένο πακέτο δεν υπάρχει καν σαν εμπορικό ή business. 

Βέβαια ούτε καν το 5% του 1ΤΒ(για την ακρίβεια στο cosmote app αναφέρει: 1.047.587MB) δε χρησιμοποιώ. Άδικα πάνε τα data 😛 

Άστοχο το παράδειγμα όμως. Τα corporate πακέτα που προσφέρονται σε μεγάλους ομίλους γίνονται κατόπι συμφωνίας και είναι γενικότερα πολύ πιο προνομιούχα σε σχέση με τα εμπορικά.

Για παράδειγμα το τηλέφωνο που έχω από τη δουλειά και το χρησιμποιώ κατά κόρο και για προσωπικούς λόγους είναι στην Vodafone Ιρλανδίας και για περίπου 30 ευρώ (ο λογαριασμός έρχεται στο όνομά μου αλλά πληρώνεται κατευθείαν από την εταιρεία) έχω άπειρα λεπτά για εγχώριες και διεθνείς κλήσεις προς σταθερά και κινητά καθώς και άπειρα GB, ενώ έχω roaming data cap στα 10GB τον μήνα. Ουσιαστικά δεν πιάνω ποτέ το όριο και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση ως ιδιώτης να είχα τέτοιο πακέτο.

Στην Ελλάδα χρησιμοποιώ ακόμα έναν αριθμό CU από εποχές Panafon :D 

Επεξ/σία από Speculoos
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...