DiaperCh@nger Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Κατά καιρούς βλέπω αγγελίες με σφραγισμένους Κ επεξεργαστές, πρόσφατα μάλιστα είδα για έναν i9 9900K κάνα 60άρι κάτω από την τρέχουσα τιμή. Η αλήθεια είναι ότι στο τσακ ήμουνα να τον χτυπήσω αλλά τελικά αποφάσισα να τραβήξω μόνος μου το μπαλάκι της λοταρίας. Ακολουθεί φώτο με τις ταινίες ασφαλείας φαινομενικά απείραχτες αλλά ο cpu από μέσα λείπει 😈 Μου πήρε λιγότερο από ένα λεπτό να βγάλω τις 3 ταινίες με φαλτσέτα. Φαντάζομαι ότι κάποιοι το έχετε ήδη σκεφτεί, εννοείται ότι δεν υποννοώ τίποτα για κάποιον πωλητή, ούτε έχω την παραμικρή απόδειξη ότι κάποιος το έχει κάνει, απλώς σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας πόσο εύκολο είναι αν κάποιος θέλει να το κάνει. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από DiaperCh@nger 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ενδιαφέρον. Πάντα είχα την απορία για τα πολλά σφραγισμένα σε καλές τιμές στις αγγελίες. Το προφανες είναι πως ο άλλος το κάνει σαν μικρο εμπόριο χωρίς μαγαζί κλπ,έχει βρει καλή τιμή να αγοράζει μαζεμένα και πάει για μικρό κέρδος. Τώρα κι αυτό που περιγράφεις είναι ένα ενδεχόμενο που θα μείνει υποθετικό αφού εκ των πραγμάτων δεν γίνεται να επιβεβαιωθεί Κατα τα άλλα καλορίζικο το θηρίο!!! Αναμένουμε νούμερα και φυσικά τα υπόλοιπα parts..Να υποθέσω master ? Edit: Τα είδα στο άλλο τόπικ . Καλορίζικα bro !! Κορυφή και η pro !! Πως και 4 dimm-άκια ? Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από mcrae13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armagedwnn Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Kαι εμένα προσωπικά μου ακούγεται δυνατόν να το κάνει κάποιος, αλλά δεν νομίζω ότι κυνγαέι το silicon lottery. Απλά κάνει εμπόριο ίσως με κάποιο παράνομο τρόπο αποφεύγει τον Φ.Π.Α. ή κάτι παρόμοιο. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από armagedwnn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Στις 5/3/2019 στις 7:32 ΜΜ, mcrae13 είπε Ενδιαφέρον. Πάντα είχα την απορία για τα πολλά σφραγισμένα σε καλές τιμές στις αγγελίες. Το προφανες είναι πως ο άλλος το κάνει σαν μικρο εμπόριο χωρίς μαγαζί κλπ,έχει βρει καλή τιμή να αγοράζει μαζεμένα και πάει για μικρό κέρδος. Τώρα κι αυτό που περιγράφεις είναι ένα ενδεχόμενο που θα μείνει υποθετικό αφού εκ των πραγμάτων δεν γίνεται να επιβεβαιωθεί Κατα τα άλλα καλορίζικο το θηρίο!!! Αναμένουμε νούμερα και φυσικά τα υπόλοιπα parts..Να υποθέσω master ? Edit: Τα είδα στο άλλο τόπικ . Καλορίζικα bro !! Κορυφή και η pro !! Πως και 4 dimm-άκια ? Έλα ρε αδερφέ, σε ευχαριστώ πολύ :) Δε λέω να στεριώσω ένα λογαριασμό σε αυτό το forum... Από το format έχασα τον κωδικό, έχω ξεχάσει και ποιο e-mail έχω δηλώσει και καληνύχτα... Να 'μαι με τον 100ό διαφορετικό λογαριασμό στο insomnia 😁. 4 dimmάκια γιατί έτσι λέει ο buildzoid για τις Z390 Aorus ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Έλα ρε κρίμα...για ξαναδοκίμασε με κανα άλλο mail μπάς και τουλάχιστον κρατήσεις το προηγούμενο account... Δεν το είχα ακούσει για τα 4 dimms.. Καλορίζικα και πάλι φίλε !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα