pavlos xiaomi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Την πέρασα σε moto g 1st gen εδώ και δύο χρόνια, δουλεύει άψογα σε Nougat ποια χωρίς bug και συνεχείς αναβαθμίσεις ασφαλείας κανένα πρόβλημα χτυπάτε άφοβα παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Στο tab S2 έχει άπειρα θέματα σταθερότητας και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων λειτουργεί άθλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, jp77s είπε Το συγκεκριμένο κινητό μου το έδωσε φίλος πριν λίγους μήνες για να του περάσω lineage 15. Νόμιζε οτι αγόρασε καινούριο κινητό. Επαναφορά γίνεται με φλασαρισμα της μαμά rom μέσω odin (απλή διαδικασία). Δεν θα ξαναγυρίσεις πίσω όμως... Δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν έχω ασχοληθεί με custom roms και η διαδικασία που χρειάζεται μου φαίνεται κάπως δύσκολη. 😐 Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από AntiCambeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zodiak bam Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Την εχει περασει καποιος σε Zuk Z2 Plus να μου πει εντυπώσεις και αν αξιζει...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik16v Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Το πρόβλημα είναι για όσους δεν ασχολείται κανείς (ούτε developer) με τη συσκευή τους. Έχω Oukitel K6000 Pro, καλή συσκευή απροβλημάτιστη και με καλή διάρκεια μπαταρίας, αλλά από αναβαθμίσεις..... Ήλπιζα ότι κάποιοι θα έλεγαν με την έλευση της Pie με τα δύο partition αντιγράψτε τους Χ φακέλους και τα Ψ αρχεία στο ένα και κάντε την εγκατάσταση στο άλλο. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Ελπίζω κάποια στιγμή..... Να αλλάξω συσκευή 😀 Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από nik16v Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Σε 1+1 παίζει άψογα. Βέβαια τα τηλέφωνο αυτό έχει λήξει. Είμαι στη δεύτερη μπαταρία (που θέλει αλλαγή) και τα πλαστικά απλά μαδάνε και δεν μπορώ να βρω ανταλλακτικά. Σε 1+5t έχει θέμα με το bluetooth του αυτοκινήτου και είναι κακή η αναγνώριση δακτυλικού (όποτε θέλει παίζει). Το θέμα της ασφάλειας που θέλει ανοιχτό bootloader με προβληματίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δηλαδή μπορούμε να το εγκαταστήσουμε σε συσκευές LG για παράδειγμα, αλλά η διαδικασία δεν βλέπω να είναι εύκολη...με ποιο τροπο πχ μπορει να μπει σε lg g3.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilverCloak Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ρε αλήτες, δουλεύει στο s2, στο s4 και μόνο στο s3 δε δουλεύει; Γιατί να μην μπορώ να έχω και εγώ Pie στο κινητό μου από το 2011; Αδικία. Ότι και να πω είναι λίγο, αυτοί οι τύποι δίνουν αξία στα αρχαία κινητά μας και πραγματικά απορώ πως δεν τους κυνηγάνε όλοι οι κατασκευαστές. Αλλά ξέχασα, ζούμε Brave New World, όχι 1984. Το φλασάρισμα άλλης rom είναι σε γενικές γραμμές εύκολη υπόθεση, εξαρτάται και τη συσκευή βέβαια. Το λέω γιατί και εγώ το φοβόμουν πολύ καιρό και τελικά μέσα σε μια ώρα είχα γίνει expert. Μη μασάτε, κάντε το χθες. Δεδομένης σωστής κρίσης πάντα, μην πάτε να φλασάρατε alpha εκδόσεις που δουλεύουν όλα εκτός από το radio και την κάμερα ξέρω εγώ. Το radio δεν είναι το ραδιόφωνο, είναι το τηλέφωνο. Απορώ και γιατί τις βγάζουν αυτές τις εκδόσεις. Any-who όταν δείτε τι κάνει το root θα πάθετε πλάκα. Once you go root you never go back. Πάει δεν πάει... Cheers and beers που έλεγε και ένας παλιός φίλος. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από SilverCloak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 15 hours ago, thomason993 said: Κατά τη γνώμη μου, μακράς η καλύτερη official custom rom που κυκλοφορεί. Εδώ κι έναν χρόνο περίπου χρησιμοποιώ το Official LOS 14.1 (Nougat) με το Franco Kernel σε ένα Redmi Note 4 και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Απίστευτα ελαφρύ, διάρκεια μπαταρίας που δεν μπορούσα να φανταστώ σε σημερινό smartphone χωρίς κανένα "ψαλίδισμα" στο performance τις συσκευής, υποστήριξη Google Camera και 100% stable. Αν μπορούσα να βρω ένα μειονέκτημα είναι η έλλειψη από κάποια built in features που έχει το MIUI αλλά είναι υποκειμενικό κριτήριο. Προχθές έκανα αναβάθμιση σε Official LOS 15.1 (Oreo) και μέχρι τώρα η εμπειρία χρήσης αντίστοιχη με το 14.1 με μερικές μικρές αλλαγές και βελτιώσεις. Ο μόνος λόγος για να αλλάξω firmware πλέον είναι αν βγει Official LOS 16 (Pie) για το Redmi Note 4. Αναμένουμε.. Προσωπικά το είχα αφήσει σε miui stable. Όσο και αν μου την έσπαγε του miui δυστυχώς δεν έχουν ακόμα το scrolling screenshot(πλέον βέβαια το κάνουν αρκετά 3rd party apps νομίζω) αλλά και το miui dual spaces για σχεδόν όλα τα apps (Δυστυχώς σε aosp δεν υπάρχει ακόμα κάτι παρόμοιο και είναι και ένας λόγος που πήγα σε oneplus και oxygen) 3 hours ago, papars said: Σε 1+1 παίζει άψογα. Βέβαια τα τηλέφωνο αυτό έχει λήξει. Είμαι στη δεύτερη μπαταρία (που θέλει αλλαγή) και τα πλαστικά απλά μαδάνε και δεν μπορώ να βρω ανταλλακτικά. Σε 1+5t έχει θέμα με το bluetooth του αυτοκινήτου και είναι κακή η αναγνώριση δακτυλικού (όποτε θέλει παίζει). Το θέμα της ασφάλειας που θέλει ανοιχτό bootloader με προβληματίζει. Ανοικτό bootloader θέλει γιατί είναι unofficial λογικό είναι. Θέμα ασφαλείας δεν έχεις αν δεν βάλεις κάτι περίεργο... Αν θες το έχεις και unrooted. Προφανώς αν κάποιος έχει βάλει κάτι κακόβουλο την πάτησες. Αλλά είτε εμπιστεύεσαι την rom είτε όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lucky45 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 18 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Ήταν ( καλοκαίρι 17 που χα δοκιμάσει ) λίγο buggy σε Xiaomi mi5. Είναι λίγο ιδιότροπα τα Xiaomi με το LineageOS πληροφοριακά. Είχα ένα κουλό bug με το ηχείο να ρίχνει κάτι άκυρες τσιριδες διάρκειας 1ος δευτερολέπτου που είτε φόραγες ακουστικά ή όχι ακουγόταν. Αυτό μου το κάνει και εμενα με την ελληνική ROM της xiaomi, οπότε δεν είναι θέμα του LineageOS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkstopo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 προς στιγμή νόμιζα θα γινοταν νεκρανασταση ενος SONY M2 αλλά πάπαλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 22 ώρες πριν, TehJoHnX είπε Δεν βλέπω nexus 5x στην λίστα 😥 Η επίσημη LineageOS λογικά θα βγει αργότερα, γιατί υπάρχει ήδη ανεπίσημη Android Pie που λειτουργεί άψογα. Έχω δοκιμάσει αυτή και λειτουργεί αρκετά smooth (αν σκεφτεί κανείς ότι είναι beta), το μόνο κακό είναι ότι η Pie γενικά καταναλώνει παραπάνω RAM και όπως καταλαβαίνεις το κινητό με 2GB αγκομαχάει όταν ανοίγεις παραπάνω εφαρμογές. Γενικά πάντως η ROM είναι ανώτερη σε κατανάλωση μπαταρίας και τα animations είναι πιο smooth σε σχέση με την official 8.1 https://forum.xda-developers.com/nexus-5x/development/pixelexperience-nexus-5x-t3861437 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TehJoHnX Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 21 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Η επίσημη LineageOS λογικά θα βγει αργότερα, γιατί υπάρχει ήδη ανεπίσημη Android Pie που λειτουργεί άψογα. Έχω δοκιμάσει αυτή και λειτουργεί αρκετά smooth (αν σκεφτεί κανείς ότι είναι beta), το μόνο κακό είναι ότι η Pie γενικά καταναλώνει παραπάνω RAM και όπως καταλαβαίνεις το κινητό με 2GB αγκομαχάει όταν ανοίγεις παραπάνω εφαρμογές. Γενικά πάντως η ROM είναι ανώτερη σε κατανάλωση μπαταρίας και τα animations είναι πιο smooth σε σχέση με την official 8.1 https://forum.xda-developers.com/nexus-5x/development/pixelexperience-nexus-5x-t3861437 Θα περιμένω επίσημη γιατί νομίζω αυτήν PixelExperience την είχα δοκιμάσει και είχε θέματα με τις κλήσεις. Δεν το αποχωρίζομαι εύκολα το Nexus, να φτάσει σε σημείο να κολλάει τόσο ώστε να μην μπορώ άλλο να το χρησιμοποιήσω..😂 😂 😂 Spoiler Αν και μου την δίνει λίγο, κάτι νούμερα που κάνει με bluetooth και Wifi...όποτε ίσως να το αφήσω σε λίγο καιρό...😢 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Στις 5/3/2019 στις 6:12 ΜΜ, cambo99 είπε Καλύπτει και τις εταιρίες που ξεχνούν τους πελάτες τους! δεν τους ξεχνάνε απλά δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση να δίνουν update πέρα από το χρονικό περιθώριο που δεσμεύονται γιατί και κοστίζει και μάλιστα πάρα πολύ και αν δώσεις update αυτόματος χάνεις από της πωλήσεις νέων συσκευών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kxrist2 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Γνωστό θέμα, καλό να το ξέρει και όλος ο κόσμος. Έχουμε βαρεθεί το bloatware εδώ και τόσα χρόνια .....έλεος ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα