Konos93 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) άσχετο αλλά θέλω να προλάβω τυχόν ερωτήσεις έχω ένα redmi 5 plus και θέλω να βγάζω τουλαχιστον 600 φωτογραφίες την ώρα. χρησιμοποιώ audio jack selfie trigger και όχι bluetooth γιατι με ενοχλεί η συμβατότητα και πρέπει να ξαναρυθμίζω οπότε χάνω χρόνο. υπάρχει ενδεχόμενο κατα τη διάρκεια της ώρας να σταματάω τη φωτογράφιση . -------------------------------------------------- σχετικά με το θέμα λοιπόν εχω το κινητό συνδεδεμένο με micro usb to female usb το σύνδέω με male to male usb και μετά σε υπολογιστή . δεν φοτρίζει δεν διαβάζει τίποτα; γιατί; αν αλλάξω κάπως τα 5 καλωδιάκια στο male to male usb θα λειτουργήσει; το κινητό το συνδέω με micro usb to female usb σε usb hub . στο usb hub συνδέω ποντίκι και πληκτρολόγιο . βάζω και το usb male to male και δεν αναγνωρίζεται στον υπολογιστή . πάλι αν αλλάξω τη συνδεσμολογία στο male to male καλώδιο θα λειτουργήσει; το καλώδιο είναι Powertech USB 2.0 Cable USB-A male - USB-A male 1.5m (CAB-U015) Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από Konos93
Konos93 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 τελικά άκυρο χρησιμοποιώ wifi και ένα παλιο ρουτερ να κάνω δουλεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα