Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με αφορμή αυτό.

Ακούγοταν ότι για μικρά ποσά δεν υπάρχει κίνδυνος.

Εντάξει τα 35,000€  σε βάθος 2 ετών και "σπασμένα" σε 5-10Κ δε θεωρούνται και τεράστιο ποσό για να ασχοληθούν. Θεωρητικά πάντα....

Από τη στιγμή που τον τσιμπήσαν όμως τα πράγματα δε πάνε καθόλου καλά

• Like 1
Δημοσ.

Φτάσαμε 2019 για να γίνονται πράγματα που θα έπρεπε να γίνονται εδώ και καμιά 30αρια χρόνια.

Μόνο με το φόβο μπορεί να στρώσει ο Έλληνας. Τώρα παίζει να δούμε ιστορικά υψηλά σε εισπράξεις φόρων εισοδήματος.

• Like 14
Δημοσ.

Δεν κατάλαβα πότε τη νοοτροπία εεε είναι λίγα λεφτά γιατί να ασχοληθούν ας πιάσουν τους μεγάλους. Δηλαδή η φοροδιαφυγή η μη τεκμηριώσει ειδοδηματων έχει διακρίσεις? Τι 5κ τι 100κ πρέπει να τεκμηριονονται. Προσωπικά είμαι υπέρ. Μήπως λέω μήπως ποια αλλάξουμε μυαλά 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κι εγω υπερ ειμαι αρκει να γινει η αρχη και να πληρωσει κανεις με 350.000 ή 3.500.000 ή 35.000.000. 

Προς το παρον μονο οι πιθηκοι πληρωνουμε σ'αυτο το κρατος τις μπανανες & οι γοριλες τρωνε τα παντα.

• Like 3
Δημοσ.

Λοιπον κι εγω εχω καμποσα μαυρα στην τραπεζα οπως ολοι οι ελληνες. Μπορουμε καπου να τρεξουμε αυτο το προγραμμα τις ααδε να δουμε τι θα βρουν? Μη μας ερθει καμια εκπληξη

Επισκέπτης
Δημοσ.

@sezebo Όλοι οι Έλληνες; Δε νομίζω...αν τα έχεις βγάλει και μαύρα τότε ας σου τα πάρουν , αν τα είχες και τα ξαναέβαλες τότε να μη σου τα πάρουν είναι απλά τα πράγματα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sezebo είπε

Λοιπον κι εγω εχω καμποσα μαυρα στην τραπεζα οπως ολοι οι ελληνες. Μπορουμε καπου να τρεξουμε αυτο το προγραμμα τις ααδε να δουμε τι θα βρουν? Μη μας ερθει καμια εκπληξη

Γιατί, δεν γνωρίζεις πόσες είναι οι καταθέσεις σου?

Το αν μπορείς ή δεν μπορείς να δικαιολογήσεις την προέλευση τους εσύ το ξέρεις, δεν θα στο πει κάποιο "πρόγραμμα"

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανυπόγραφο ρεπορτάζ εγώ παρατήρησα. Eνδιαφέρον πάντως που ασχολήθηκαν με τέτοιο ποσό. Θα έχει μεγαλυτερο ενδιαφέρον οταν μάθουμε τι έγινε τελικά με τη λιστα Λαγκάρντ

Επεξ/σία από gas7777
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, TitanX είπε

Δεν κατάλαβα πότε τη νοοτροπία εεε είναι λίγα λεφτά γιατί να ασχοληθούν ας πιάσουν τους μεγάλους. Δηλαδή η φοροδιαφυγή η μη τεκμηριώσει ειδοδηματων έχει διακρίσεις? Τι 5κ τι 100κ πρέπει να τεκμηριονονται. Προσωπικά είμαι υπέρ. Μήπως λέω μήπως ποια αλλάξουμε μυαλά 

Οταν εχεις Χ διαθεσιμο χρονο, θα προτιμησεις να πιασεις 100 ατομα που χρωστανε 5 ευρω ο ενας η 100 ατομα που χρωστανε 5000000 ευρω ο ενας?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, JMc7 είπε

Κι εγω υπερ ειμαι αρκει να γινει η αρχη και να πληρωσει κανεις με 350.000 ή 3.500.000 ή 35.000.000. 

Προς το παρον μονο οι πιθηκοι πληρωνουμε σ'αυτο το κρατος τις μπανανες & οι γοριλες τρωνε τα παντα.

Γιατί, δεν πιάσανε λίστα lagarde κτλ ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...