Προς το περιεχόμενο

Ερασιτέχνης σκηνοθέτης

sfinoula

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Egw kai h parea mou gurizoume mia tainia xwris na einai kaneis epaggelmatias kai opou nanai teleiwnei kai tha kanw to modaz gia na einai etoimi to kalokairi.den einai katholou eukolo na ginei mia tainia ektos kai an paizoun liga atoma kai exoun oloi diathesi gia kati tetoio.sthn tainia mas summetexoun 20 atoma kai sunantisame polles duskolies(thn mia den mporouse o enas,thn allh o allos...)kalh arxh pantws gia opoion prospathisei na gurisei tainia!einai polu wraia empeiria kai axehasti!!!

• 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Μπήκα στη μηχανή του χρόνου απ'οτι βλέπω...αλλά θα απαντήσω στα μηνύματα. Έχω γυρίσει μερικές μικρού μήκους ταινίες, θέλει λίγη δουλειά αλλά δεν είναι κάτι δύσκολο εαν εχεις κάποιον να σε βοηθήσει. Όποιος θέλει μπορεί να μου στείλει μήνυμα να βοηθήσω όσο μπορώ, όμως το πιο εύκολο για αυτους που μένουν Αθήνα είναι να κάνουν αυτο που έκανα..τυχαία και εγω. Γίνονται κάποια Δωρεάν σεμινάρια σκηνοθεσίας απο το Πανεπιστήμιο Αθηνών(δεν είναι υποχρεωτικό να είσαι φοιτητης) εκει σου μαθαίνουν τα βασικά στη θεωρία αλλά και στην πράξη και δίνουν εξοπλισμό για να γυρίσει όποιος επιθυμεί το ταινιάκι του. Υπάρχει site με πληροφορίες, είναι το kinimatografiko.gr

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...