katerinapn85 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Ήμουν σχεδόν στην απόφαση να αναβαθμίσω σε 2700 αλλά με τις φήμες φαίνεται ο 3700 να έχει +4cores +8threads και σε φοβερή τιμή(γύρω στα 350ευρω) Αξίζει η αναμονή?(έχω ένα i7 3770
tanasen01 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Nαι αν ισχύουν οι φήμες αξίζει να περιμένεις. Τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου λογικά θα μάθουμε. 2
mechpanos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Εξαρτάται πόσο το βιάζεσαι! Επίσης μαζί με την νέα σειρά επεξεργαστών θα βγει και η νέα σειρά Chipsets που θα υποστηρίζουν ακόμα περισσότερα πραγματάκια, οπότε αν δεν το βιάζεσαι, γιατί όχι...
Stamer Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 36 λεπτά πριν, katerinapn85 είπε Ήμουν σχεδόν στην απόφαση να αναβαθμίσω σε 2700 αλλά με τις φήμες φαίνεται ο 3700 να έχει +4cores +8threads και σε φοβερή τιμή(γύρω στα 350ευρω) Αξίζει η αναμονή?(έχω ένα i7 3770 Εφόσον οι νέοι amd βρίσκονται "μια ανάσα" πριν από την εμφάνισή τους, είναι κρίμα να μην περιμένεις λίγους μήνες. Ακόμα δεν γνωρίζουμε και τόσα πολλά βέβαια. Τα τόσα πολλά πλέον cores/threads δεν μου λένε και τίποτα προσωπικά
ktf Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 7 λεπτά πριν, Stamer είπε Εφόσον οι νέοι amd βρίσκονται "μια ανάσα" πριν από την εμφάνισή τους, είναι κρίμα να μην περιμένεις λίγους μήνες. Ακόμα δεν γνωρίζουμε και τόσα πολλά βέβαια. Τα τόσα πολλά πλέον cores/threads δεν μου λένε και τίποτα προσωπικά Μια ανάσα μέχρι να ανακοινωθούν. Μετά άλλες 2 ανάσες μέχρι να εμφανιστούν στην αγορά. Τέλος άλλη μία ανάσα μέχρι οι τιμές να γίνουν νορμάλ, γιατί στην αρχή θα είναι στον θεό. Εξαρτάται πόσο βιάζεται κανείς. 5
Stamer Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, ktf είπε Μια ανάσα μέχρι να ανακοινωθούν. Μετά άλλες 2 ανάσες μέχρι να εμφανιστούν στην αγορά. Τέλος άλλη μία ανάσα μέχρι οι τιμές να γίνουν νορμάλ, γιατί στην αρχή θα είναι στον θεό. Εξαρτάται πόσο βιάζεται κανείς. Και ποιός λέει με σιγουριά οτι όταν ανακοινωθούν δεν θα κυκλοφορούν στον επόμενο μήνα? Και πώς ξέρουμε οτι οι τιμές θα είναι στο Θεό? Για τις τιμές υπάρχει rumor το οποίο είναι τέτοιο που δεν σε αφήνει αδιάφορο. Προφανώς όλα εξαρτώνται από το πόσο βιάζεσαι αλλά δεν νομίζω ο TS να ρωτούσε αν βιαζόταν τόσο. Εγώ απλά θα περίμενα 2-3 μήνες μέχρι την ανακοίνωση. Αν ακούσω καταστάσεις σαν αυτές που περιγράφεις, ok, πάμε παρακάτω. Αλλά όμως αν είναι νορμαλ, απλά θα ανακουφιστώ που περίμενα.
katerinapn85 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 45 λεπτά πριν, Stamer είπε Και ποιός λέει με σιγουριά οτι όταν ανακοινωθούν δεν θα κυκλοφορούν στον επόμενο μήνα? Και πώς ξέρουμε οτι οι τιμές θα είναι στο Θεό? Για τις τιμές υπάρχει rumor το οποίο είναι τέτοιο που δεν σε αφήνει αδιάφορο. Προφανώς όλα εξαρτώνται από το πόσο βιάζεσαι αλλά δεν νομίζω ο TS να ρωτούσε αν βιαζόταν τόσο. Εγώ απλά θα περίμενα 2-3 μήνες μέχρι την ανακοίνωση. Αν ακούσω καταστάσεις σαν αυτές που περιγράφεις, ok, πάμε παρακάτω. Αλλά όμως αν είναι νορμαλ, απλά θα ανακουφιστώ που περίμενα. Ναι δε βιάζομαι τόσο διότι ακόμα και τώρα ο 3770 είναι θηρίο αλλά θέλω να κάνω και live streaming κτλ κι έχω δει τρελή διαφορά με τους ryzen.....οπότε νομίζω θα πάω σε 12core 24 threads(wow)
Stamer Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, katerinapn85 είπε Ναι δε βιάζομαι τόσο διότι ακόμα και τώρα ο 3770 είναι θηρίο αλλά θέλω να κάνω και live streaming κτλ κι έχω δει τρελή διαφορά με τους ryzen.....οπότε νομίζω θα πάω σε 12core 24 threads(wow) Έναν threadripper ζαχάρωνες, πες την αλήθεια! Αλλά λες κάτσε μπας και την βγάλουμε φθηνότερα με παρόμοια χαρακτηριστικά . Καλά κάνεις, αμα ήταν να ανακοινωθούν σε κανα χρόνο ακόμα, δεν θα το συζητάγαμε.
thetiesthatbind Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μπορεί και να καταλήξεις στον 3600Χ με τα 4.8 boost βέβαια. 12/24 προς το παρόν δε χρειάζονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα