Προς το περιεχόμενο

Xiaomi mi9 - Amazon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/3/2019 στις 1:15 ΜΜ, chios είπε

Αν πήρες το global κινεζιλα δεν υπάρχει, αν πήρες την China έκδοση ας πρόσεχες, καλορίζικο όπως και να έχει.

Την global αγόρασα. Για μένα κινεζιλα είναι ότι δεν έχει drawer menu. Κινεζιλα είναι το απαίσιο σκιν και τα άθλια τετράγωνα εικονίδια. Ευτυχώς όλα αλλάζουν εύκολα.

Στις 14/3/2019 στις 4:10 ΜΜ, chios είπε

Όσο οικονομία και να κάνει μιλάμε για 6.4 οθόνη, θεωρώ την μέρα δεν θα την βγάζει με τίποτα.

Καλά ούτε εγώ θα πέταγα λεφτά σε τέτοιο τηλέφωνο με βασική έλλειψη ακουστικά, sd, radio,. Σε xiaomi μέχρι 200€ βαριά δίνω που τουλάχιστον είναι πλήρης και όχι πετσοκομμενα.

Μη γράφεις μπούρδες, το OnePlus 6 είχε επίσης 3300 μπαταρία. Οπότε τώρα έχεις το ίδιο πράγμα σε οθόνη αλλά με τον 855 που σημαίνει καλύτερη αυτονομία. Μου βγάζει μέρα κανονικά και φωρτιζει  από 0 σε 100 σε μια ώρα.

Στις 14/3/2019 στις 10:47 ΜΜ, κουξκουκ είπε

Άλλος από εκεί,ρε πάτε καλά ξέρετε που γράφεται λέτε και μας ενδιαφέρουν οι απόψεις σας η τα προσωπικά σας θέλω 

Άμα δεν πιάσετε στα χέρια σας το προϊόν μην γράφετε απόψεις

Φιλε λένε είναι πολύ καλό(σε διάφορα test) άσε να λένε τα δικά τους το παιδί που το αγόρασε περιμένουμε να μας πει 

Δεν το περίμενα αλλά όντως είδα διαφορά σε σχέση με τον 845. Το κινητό είναι τόσο γρήγορο που δεν το προλαβαίνω! Τώρα έδωσε νεο update 500mb που διορθώνει τα αρχικά bugs και βελτιστοποιεί ακόμα περισσότερο την μπαταρία. Παιδιά για 460 ευρώ που μου βγήκε με τα μεταφορικά αξίζει με 1000. Αγοραστές άφοβα από αμαζον , τα στέλνει με την ups με tracking number .

Στις 14/3/2019 στις 3:56 ΜΜ, mylo είπε

Συμφωνώ απόλυτα. Απλά λένε πως αυτός ο επεξεργαστής κάνει οικονομία. Φαίνεται αυτό στην πράξη;

Δεν έχω σκοπό να το αγοράσω λόγο έλλειψης ois

Ναι όλοι οι σκηνοθέτες εδώ βρίσκονται στο ινσομνια και θέλουν απαραίτητα ios για την επόμενη ταινία τους

Επεξ/σία από sezebo
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...