dterzakis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Οριακή προσφορά, αλλά για κάποιον που ψάχνετε αυτό τον καιρό ίσως τον βολέψει. The link: https://www.amazon.de/gp/product/B0756CYWWD H τιμή μόνο για το χρώμα μαύρο. Ελάχιστη τιμή στο skroutz στα 340 + 5 μεταφορικά. Συνήθως θα τα βρείτε στα 315. Ελάχιστη αναφερθέν τιμή στο skroutz 272. Με βάση την καμήλα^3, η τιμή είναι η ελάχιστη και για amazon.de: Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από dterzakis 1
jerry banana Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, dterzakis είπε Οριακή προσφορά, αλλά για κάποιον που ψάχνετε αυτό τον καιρό ίσως τον βολέψει. The link: https://www.amazon.de/gp/product/B0756CYWWD H τιμή μόνο για το χρώμα μαύρο. Ελάχιστη τιμή στο skroutz στα 340 + 5 μεταφορικά. Συνήθως θα τα βρείτε στα 315. Ελάχιστη αναφερθέν τιμή στο skroutz 272. Με βάση την καμήλα^3, η τιμή είναι η ελάχιστη και για amazon.de: αξιζει τρελα ευχαριστώ TS.
ADHD Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Τα εχω και εγω σε triple midnight (καπου τοσο τα ειχα παρει απο amazon.fr) και θα ειμαι ειλικρινης, αξιζουν μονο αν θες πάρα πολυ το noise cancellation, αλλιως ο ηχος ειναι στην καλυτερη μέτριος, ειναι πολυ ομορφα και ποιοτική κατασκευή επίσης. 3
giorginho Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 @ADHD έχεις δοκιμασει μήπως και τα Sony WH-1000XM3 ,ωστε να μπορεις να δωσεις μια απαντηση στην "αιώνια" κοντρα; Ή γενικά ποια προτιμας σε σχεση με τα του θεματος (και αν αλλάζει η προτιμηση σου, προσμετρωντας το θεμα Νoise Cancellation). 1
ADHD Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, giorginho είπε @ADHD έχεις δοκιμασει μήπως και τα Sony WH-1000XM3 ,ωστε να μπορεις να δωσεις μια απαντηση στην "αιώνια" κοντρα; Ή γενικά ποια προτιμας σε σχεση με τα του θεματος (και αν αλλάζει η προτιμηση σου, προσμετρωντας το θεμα Νoise Cancellation). Οχι δεν τα εχω δοκιμασει, λενε οτι εχουν λιγο καλυτερο NC, προσωπικα δεν μου αρεσαν καθολου σαν design και μερικοι λενε οτι δεν ειναι και τοσο ανετα. 1
panos44 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Τα δοκίμασα και τα 2. Τα Σόνυ θέλει να παίξεις με eq για να ακούγονται σωστά. Έχουν πολύ τονισμένα χαμηλά. Αυτά της προσφοράς είναι πιο ευχάριστα, πιο μελωδικά. Επίσης τα ακουστικά με ANC να τα δοκιμάσετε πριν το αγοράσετε. Έχει μία περίεργη αίσθηση που κάποιους ίσως ξενίζει. Γενικά, όχι μόνο στα ακουστικά του τίτλου!
papadakn Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 15 ώρες πριν, panos44 είπε Επίσης τα ακουστικά με ANC να τα δοκιμάσετε πριν το αγοράσετε. Έχει μία περίεργη αίσθηση που κάποιους ίσως ξενίζει. Γενικά, όχι μόνο στα ακουστικά του τίτλου! σαν ατμοσφαιρική πίεση στο τύμπανο? Ειδικά όταν δεν παίζει μουσική αλλά τα φοράς.
bvb7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Θελει ενταση αυτο το ακουστικο για ''δειξει'' απο 70% και πανω. Καπου το διαβασα και οντως δυνατα ειναι φοβερα. Βεβαια πρεπει να την παλευεις με ανεβασμενη ενταση.
panos44 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 13 ώρες πριν, papadakn είπε σαν ατμοσφαιρική πίεση στο τύμπανο? Ειδικά όταν δεν παίζει μουσική αλλά τα φοράς. Ακριβώς! Ένας συνάδελφος ζαλίστηκε μόλις του τα έδωσα και τα φόρεσε. Μεταξύ των 2 προτίμησα τα Bose στα 329€ όμως πριν 3 μήνες περίπου.
cpetro Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 ειμαι κατοχος των συγκεκριμενων bose ακουστικων εδω και 2 μηνες. ολα καλα το μονο που δε μ αρεσει ειναι οτι η μουσικη ακουγεται πολυ και στον εξωτερικο χωρο, δλδ ο τι μουσικη βαλω το ακουνε και οι αλλοι που ειναι διπλα μου. Σε δημοσιο χωρο αυτο μ ενοχλει αρκετα. Δε ξερω αν υπαρχουν αναλογα ακουστικα που δεν ακουγονται "εξωτερικα"
zakailiou Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Στις 5/3/2019 στις 3:18 ΜΜ, ADHD είπε Τα εχω και εγω σε triple midnight (καπου τοσο τα ειχα παρει απο amazon.fr) και θα ειμαι ειλικρινης, αξιζουν μονο αν θες πάρα πολυ το noise cancellation, αλλιως ο ηχος ειναι στην καλυτερη μέτριος, ειναι πολυ ομορφα και ποιοτική κατασκευή επίσης. Είσαι εξαιρετικός ... δεν το περίμενα το σχόλιο από κάτοχο ! Τα έχω ακούσει αρκετά και είχα αυτή την εντύπωση που περιγράφεις ... έχουν περάσει πολλά ακουστικά από τα χέρια μου όλα αυτά τα χρόνια και μου έκανε εντύπωση πως παίρνουν καλές κριτικές στον ήχο. Μιλάμε πάντα για αντίστοιχες κατασκευές και κυρίως ανοικτού τύπου πιο αναλυτικά και πιο καθαρά ηχεία. HD600 , DT990 , K712 κλπ.
ADHD Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, zakailiou είπε Είσαι εξαιρετικός ... δεν το περίμενα το σχόλιο από κάτοχο ! Τα έχω ακούσει αρκετά και είχα αυτή την εντύπωση που περιγράφεις ... έχουν περάσει πολλά ακουστικά από τα χέρια μου όλα αυτά τα χρόνια και μου έκανε εντύπωση πως παίρνουν καλές κριτικές στον ήχο. Μιλάμε πάντα για αντίστοιχες κατασκευές και κυρίως ανοικτού τύπου πιο αναλυτικά και πιο καθαρά ηχεία. HD600 , DT990 , K712 κλπ. Προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος. Κοίτα ηθελα bluetooth και καλο ANC οποτε μπορεις να πεις οτι ηξερα τι αγοραζα, απο κει και περα περίμενα με τέτοιο MSRP να εχουν πολυ καλύτερο ηχο για να πω την αλήθεια, τωρα ειναι στη φαση που απλα ειναι μετρια και δεν ακούγονται χαλια σαν ακουστικα των 20ε. 😕 Τα ακουστικα που συγκρινεις δεν εχουν καμια σχεση σε θεμα ποιότητας ηχου ειναι μακραν καλυτερα, εμενα ακομα και τα παλια HD558 ακουγονται πολυ πολυ καλυτερα. 1
bvb7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 11 ώρες πριν, zakailiou είπε Είσαι εξαιρετικός ... δεν το περίμενα το σχόλιο από κάτοχο ! Τα έχω ακούσει αρκετά και είχα αυτή την εντύπωση που περιγράφεις ... έχουν περάσει πολλά ακουστικά από τα χέρια μου όλα αυτά τα χρόνια και μου έκανε εντύπωση πως παίρνουν καλές κριτικές στον ήχο. Μιλάμε πάντα για αντίστοιχες κατασκευές και κυρίως ανοικτού τύπου πιο αναλυτικά και πιο καθαρά ηχεία. HD600 , DT990 , K712 κλπ. Αλλη κατηγορια τα ενσυρματα και εννοειται καλυτερα απο τα ΒΤ
GeorgT. Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Παντε σε κάποιο κατάστημά κ δοκιμάστε τα, προσωπικά γλυκοκοιτουσα τα bose του τοπικ αλλα σε λεπτομερώς δοκιμή στο Κωτσο κατέληξα οτι μεν ειναι πολυ καλα αλλά τους λείπει αρκετό μπάσο που έχουν τα σονυ! Ενα ακομα συν των Sony η καλύτερή εφαρμογή! Μικρές διαφορές στα 2 καλύτερα ANC ακουστικά κ ο καθένας πρεπει να κρίνει πια τον καλύπτουν περισσότερο, εγω θα περιμένω να πέσουν τα XM3 πιο κοντά στη τιμη του black friday (γερμανια π.χ έχουν φτάσει ακομα κ 222 σε κατάστημα Saturn προηγούμενη βδομαδα)
pirmen56 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Στις 10/3/2019 στις 7:47 ΠΜ, bvb7 είπε Αλλη κατηγορια τα ενσυρματα και εννοειται καλυτερα απο τα ΒΤ Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το ασύρματο vs ενσύρματο η ηχητική ποιότητα. Πιο πολύ με το ανοικτού vs κλειστού τύπου. Δεν μπορεί κανένα κλειστού τύπου ακουστικό, πλην κάποιων ultra high end μοντέλων, να συγκριθεί σε φυσικότητα ηχητικής εμπειρίας με τα ανοικτού τύπου. Σήμερα ακόμα και στα 98€ με τα AKG K612pro+sonarworks EQ παίρνεις ήχο που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Σε κλειστά πας αποκλειστικά για ηχομόνωση και bass impact. Ούτε καν για ποιότητα μπάσου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα