omrtlegol Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 13 λεπτά πριν, Undertaker25 είπε Ρε τον "εγκληματία" τον Τραμπ... Βάζει τις αμερικανικές εταιρείες πάνω από τις κινεζικές. Κανονικά έπρεπε να κλείσει τις αμερικανικές για να δουλεύουν οι κινεζικές. Μόνο τότε θα ήταν ικανοποιημένοι οι Δημοκρατικοί και τα παπαγαλάκια τους. Όταν παγκοσμιοποιούσαν την οικονομία ήταν χαρούμενοι ε ;; Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες και οι Αμερικανοί έχουν σπείρει πολλούς ανέμους. Πως ζητάς μεροληψία υπέρ μίας εταιρείας βασιζόμενος στην έδρα της. Its a free country its a free market και άλλα τέτοια γραφικά δεν θέλατε; Τώρα θυμηθήκατε το κράτος? Με τις υγείες σας. 12 1
parlapipas25 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 29 λεπτά πριν, Undertaker25 είπε Ρε τον "εγκληματία" τον Τραμπ... Βάζει τις αμερικανικές εταιρείες πάνω από τις κινεζικές. Κανονικά έπρεπε να κλείσει τις αμερικανικές για να δουλεύουν οι κινεζικές. Μόνο τότε θα ήταν ικανοποιημένοι οι Δημοκρατικοί και τα παπαγαλάκια τους. Κάτσε ρε φίλε, ελεύθερη αγορά δεν έχουμε;😂
Undertaker25 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, omrtlegol είπε Όταν παγκοσμιοποιούσαν την οικονομία ήταν χαρούμενοι ε ;; Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες και οι Αμερικανοί έχουν σπείρει πολλούς ανέμους. Πως ζητάς μεροληψία υπέρ μίας εταιρείας βασιζόμενος στην έδρα της. Its a free country its a free market και άλλα τέτοια γραφικά δεν θέλατε; Τώρα θυμηθήκατε το κράτος? Με τις υγείες σας. Δεν με ενδιαφέρει ρε φίλε αν παγκοσμιοποιούσαν την οικονομία ούτε έχω καμία σκορδοκαϊλα για την οικονομία τους. Εγώ κρίνω την κίνηση να προστατέψει τις εταιρείες της χώρας του από την επέκταση των κινεζικών. Δε μπορεί σε μια χώρα που παράγει τεχνολογία, μεγάλο μερίδιο της αγοράς να καταλαμβάνεται από ξένη τεχνολογία. Δεν μπορεί να μένει άνεργος ο Αμερικανός εργάτης για να δουλεύει ο Κινέζος. Και τούμπαλιν. 7 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε Κάτσε ρε φίλε, ελεύθερη αγορά δεν έχουμε;😂 Ελεύθερη αγορά. Όχι ανεξέλεγκτη. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από Undertaker25 2
rikos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, Undertaker25 είπε Ελεύθερη αγορά. Όχι ανεξέλεγκτη. Απο που και ως που ειναι ανεξελεγκτη στην συγκεκριμενη περιπτωση. Και επισης η Αμερικη πιεζει και τριτες χωρες να μην αγορασουν huawei εξοπλισμο 2
james01gr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) μια ερώτηση. οι ΗΠΑ κάνουν εμπάργκο στο Ιράν. εγώ - που δεν είμαι Αμερικάνος, ούτε έχω εταιρεία στην Αμερική- πουλάω στο Ιράν. αυτό με κάνει αυτομάτως καταζητούμενο από τις ΗΠΑ; 50 λεπτά πριν, Undertaker25 είπε Ρε τον "εγκληματία" τον Τραμπ... Βάζει τις αμερικανικές εταιρείες πάνω από τις κινεζικές. Κανονικά έπρεπε να κλείσει τις αμερικανικές για να δουλεύουν οι κινεζικές. Μόνο τότε θα ήταν ικανοποιημένοι οι Δημοκρατικοί και τα παπαγαλάκια τους. ναι ναι. αμερικάνικες εταιρείες. που κατασκευάζουν κινητά και αυτοκίνητα στην... Κίνα!!! ρε τι πίνετε ρε γμτ; Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από james01gr 4 3
ChrisTz1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Ακόμη 1 θέση να ανέβει η xiaomi στις πωλήσεις της και στα έσοδα της και έρχεται η σειρά της...🤣😎 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, mants118 said: μπορεί να έχει δίκιο αλλά πως θα τα καταφέρει η "χαβάη", μια εταιρεία δε λέω, κολοσσός, να παλέψει με ένα κράτος - Υπερδύναμη;;; και κακά τα ψέμματα, ο πιο δυνατός συνήθως ελέγχει τους πάντες. Κακά τα ψέματα, το θέμα είναι τι προβλέπει το σύνταγμα των ΗΠΑ. Αν προβλέπεται κάτι τότε υπάρχουν πιθανότητες να κερδίσει κάποιος ακόμα κι απέναντι στο κράτος (γενικά όχι συγκεκριμένα σε αυτή την περίπτωση), δεν είναι σαν την Κίνα που αν πέσει γραμμή δεν κερδίζεις ούτε για το 1+1=2... Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από ThReSh 4
ChrisTz1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, james01gr είπε μια ερώτηση. οι ΗΠΑ κάνουν εμπάργκο στο Ιράν. εγώ - που δεν είμαι Αμερικάνος, ούτε έχω εταιρεία στην Αμερική- πουλάω στο Ιράν. αυτό με κάνει αυτομάτως καταζητούμενο από τις ΗΠΑ; ναι ναι. αμερικάνικες εταιρείες. που κατασκευάζουν κινητά και αυτοκίνητα στην... Κίνα!!! ρε τι πίνετε ρε γμτ; Ρε φίλε άλλο μια αμερικανική εταιρεία να έχει εργοστάσια στην Κίνα και άλλο μια αυτή καθαυτή κινεζική εταιρεία να σηκώσει κεφάλι μπροστά στους Αμερικανικούς κολοσσούς... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 8 minutes ago, james01gr said: μια ερώτηση. οι ΗΠΑ κάνουν εμπάργκο στο Ιράν. εγώ - που δεν είμαι Αμερικάνος, ούτε έχω εταιρεία στην Αμερική- πουλάω στο Ιράν. αυτό με κάνει αυτομάτως καταζητούμενο από τις ΗΠΑ; Η απορία αυτή σχετίζεται με αυτό που έκανε η αντιπρόεδρος της Huawei (ή όποια ήταν) που συνελήφθει? 1
alexis67676767 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 8 λεπτά πριν, james01gr είπε μια ερώτηση. οι ΗΠΑ κάνουν εμπάργκο στο Ιράν. εγώ - που δεν είμαι Αμερικάνος, ούτε έχω εταιρεία στην Αμερική- πουλάω στο Ιράν. αυτό με κάνει αυτομάτως καταζητούμενο από τις ΗΠΑ; ναι ναι. αμερικάνικες εταιρείες. που κατασκευάζουν κινητά και αυτοκίνητα στην... Κίνα!!! ρε τι πίνετε ρε γμτ; https://www.consilium.europa.eu/el/policies/sanctions/iran/ Έχουμε κι εμείς (ΕΕ) επιβάλει κυρώσεις στο Ιράν. Έχουμε άρει τις περισσότερες βέβαια, από όσο γνωρίζω. 1
cambo99 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δεν θέλει μήνυση. Λάδωμα θέλει... Για ρωτήστε και τη Siemens γατάκια! 2 1
james01gr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, alexis67676767 είπε https://www.consilium.europa.eu/el/policies/sanctions/iran/ Έχουμε κι εμείς (ΕΕ) επιβάλει κυρώσεις στο Ιράν. Έχουμε άρει τις περισσότερες βέβαια, από όσο γνωρίζω. το γνωρίζω αυτό. αλλά μιλάμε για μία κινέζικη εταιρεία, που δεν έχει οποιοδήποτε εμπάργκο με το Ιράν... αυτό που θέλω να καταλάβω είναι πως έπιασαν την Κινέζα στον Καναδά για κάτι που έκανε η εταιρεία της εκτός Αμερικής 13 λεπτά πριν, ThReSh είπε Η απορία αυτή σχετίζεται με αυτό που έκανε η αντιπρόεδρος της Huawei (ή όποια ήταν) που συνελήφθει? ακριβώς για αυτό 16 λεπτά πριν, ChrisTz1 είπε Ρε φίλε άλλο μια αμερικανική εταιρεία να έχει εργοστάσια στην Κίνα και άλλο μια αυτή καθαυτή κινεζική εταιρεία να σηκώσει κεφάλι μπροστά στους Αμερικανικούς κολοσσούς... ναι αλλά μιλάμε για την πολιτική του Τραμπ που θέλει να μην παίρνουν τις θέσεις εργασίας οι Κινέζοι και να έχουν δουλειά οι Αμερικάνοι εργάτες 1
parlapipas25 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 23 λεπτά πριν, Undertaker25 είπε Δεν με ενδιαφέρει ρε φίλε αν παγκοσμιοποιούσαν την οικονομία ούτε έχω καμία σκορδοκαϊλα για την οικονομία τους. Εγώ κρίνω την κίνηση να προστατέψει τις εταιρείες της χώρας του από την επέκταση των κινεζικών. Δε μπορεί σε μια χώρα που παράγει τεχνολογία, μεγάλο μερίδιο της αγοράς να καταλαμβάνεται από ξένη τεχνολογία. Δεν μπορεί να μένει άνεργος ο Αμερικανός εργάτης για να δουλεύει ο Κινέζος. Και τούμπαλιν. Ελεύθερη αγορά. Όχι ανεξέλεγκτη. Όπου μας συμφέρει την βαπτίζουμε ελεύθερη κι όπου μας συμφέρει ανεξέλεγκτη. 1
ChrisTz1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, james01gr είπε το γνωρίζω αυτό. αλλά μιλάμε για μία κινέζικη εταιρεία, που δεν έχει οποιοδήποτε εμπάργκο με το Ιράν... αυτό που θέλω να καταλάβω είναι πως έπιασαν την Κινέζα στον Καναδά για κάτι που έκανε η εταιρεία της εκτός Αμερικής ακριβώς για αυτό ναι αλλά μιλάμε για την πολιτική του Τραμπ που θέλει να μην παίρνουν τις θέσεις εργασίας οι Κινέζοι και να έχουν δουλειά οι Αμερικάνοι εργάτες Σε αυτό πρέπει να κάνει ενέργειες ο Trump να τις φέρει πίσω με ευνοϊκούς όρους.. Άλλο οι κινεζικές εταιρείες που στην ουσία δεν προσφέρουν σχεδόν τίποτα στην αμερικανική οικονομία..
Yeroplatanos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Darthrevan7 είπε Δεν συνεργάζεται απλά, μιλάμε τώρα η ίδια η κυβέρνηση είναι χωμενη στην εταιρεία. Είναι τυχαίο νομίζεις το πόσα λεφτά δίνει σε τεχνογνωσιες και συνεχίζει ακάθεκτη? Από τις 3 μεγάλες, Apple Samsung Huawei, συγκριτικά έχει τα χαμηλότερα κέρδη κι ας έχει περισσότερες πωλήσεις γιατί νοικιάζει τεχνογνωσιες από παντού. Την Sony Ericsson δεν την πέρασε τυχαία στο hardware τηλεπικοινωνιων. Την τροφοδοτούν όσο δεν πάει για να είναι κολοσσός και παράλληλα ελέγχουν τα δίκτυα. Ότι έγινε σχεδον και με τον πρώην πρόεδρο της Samsung και τον πρώην προθυπουργο της Ν Κορέας που πήγαν παρέα φυλακή, πέρναγε τα νομοσχέδια για πάρτυ του και χαντακωσε την lg και πήρε όλες τις τεχνογνωσιες δικές της χωρίς να δώσει ούτε δολάριο. Λαμογια σχιστοματηδες. Βέβαια είμαι πολύ ευχαριστημένος με το Mate 20 Pro μου κι ας μου κλέβουν τα στοιχεία 🤣🤣🤣 Ναι δεν αμφιβάλω.Αλλα δεν κανουν το ιδιο οι αμερικανοι νομιζεις?Εδω σε χωρες μπαίνουν για να παρουν τα πετρέλαια οι δικοι τους.Εδω στο εκουαδορ ανετρεψαν την κυβέρνηση γτ εδιναν τα φρουτα σε αλλες εταιριες.Η καθε χωρα κοιτάει τα συμφεροντα της.Αυτα τα ελευθερο εμποριο ειναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα