Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή έχω την Αnytime στα 150 ευρώ το εξάμηνο. Η τιμή της allianz είναι περίπου στα 120 ευρώ για παρόμοιες παροχές (νομίζω καλύπτει και ξενοδοχείο). H τιμή της Hellas Direct είναι ακόμη χαμηλότερη, και με το κουπόνι πέφτει στα 100 ευρώ). Επειδή δεν μου έχει χρειαστεί ποτέ (κι ελπίζω να μη χρειαστεί) ποια έχει τα λιγότερα ψιλά γράμματα και είναι η πιο φιλική για τον πελάτη?  Προσπαθώ να καταλάβω αν η διαφορά στην τιμή αντικατοπτρίζεται σε διαφορά ποιότητας υπηρεσιών.

Δημοσ.

Η anytime δεν ειναι direct (Νομιζω) ειναι ιντερνετικη ασφαλιστική αποκλειστικά για την interamerican. Μπορεις να κοιταξεις και την mydirect(prime) οπου εχει χαμηλότερες τιμές ανα περίπτωση.

Η hellas direct εχει μεγαλο ευρος συνεργατών, πληρώνει γρήγορα, δεν στελνει επιτοπου ανθρωπο στο τροχαιο (παρα μονο σε δυσκολες καταστασεις, καραμπολα-τραυματισμο κτλ). Σε καθοδηγουν μεσω τηλεφωνου να τραβηξεις φωτογραφιες και εχουν υλικο και απο τον επιτοπου ανθρωπο της αλλης εταιριας.

Οι υπολοιπες στελνουν καποιον.

Κατα τα αλλα η πιο παλια στην αγορα ειναι η interamerican.

• Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, alkis13 είπε

Η anytime δεν ειναι direct (Νομιζω) ειναι ιντερνετικη ασφαλιστική αποκλειστικά για την interamerican. Μπορεις να κοιταξεις και την mydirect(prime) οπου εχει χαμηλότερες τιμές ανα περίπτωση.

Η hellas direct εχει μεγαλο ευρος συνεργατών, πληρώνει γρήγορα, δεν στελνει επιτοπου ανθρωπο στο τροχαιο (παρα μονο σε δυσκολες καταστασεις, καραμπολα-τραυματισμο κτλ). Σε καθοδηγουν μεσω τηλεφωνου να τραβηξεις φωτογραφιες και εχουν υλικο και απο τον επιτοπου ανθρωπο της αλλης εταιριας.

Οι υπολοιπες στελνουν καποιον.

Κατα τα αλλα η πιο παλια στην αγορα ειναι η interamerican.

Aπό το site:

Η Anytime είναι η 1η direct ασφάλιση στην Ελλάδα και παρέχεται από την INTERAMERICAN, την κορυφαία ασφαλιστική Εταιρία, γνωστή για την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της.

Αντιπροσωπεύει το νέο τρόπο ασφάλισης. Μέσω της Anytime μπορείτε να αποκτήσετε από το internet ή τηλεφωνικά το πρόγραμμα ασφάλισης που επιθυμείτε, σε λιγότερο από 5 λεπτά.

Δημοσ.

Ναι τι; Ειναι θυγατρικη; Ειναι υπηρεσια της ιδιας εταιρίας; Τοτε πως δινει τιμες κοντά με το insurance market και δεν το εχουν διωξει απο το insurance market?

Δημοσ.

Εχω μικτες και κλοπη σε 4 αυτοκινητα σε Hellas direct.

Σαφως πιο οικονομικη .Στη σελιδα που εχει εδώ για γνωμες για αυτή τιποτα το αρνγτικο .

Προσωπικα 2-3 φορες για οδικη βοηθεια μια χαρα ηταν.

Μεχρι και καφε στην ...αναμονη ηθελαν να μου στειλουν

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alkis13 είπε

Ναι τι; Ειναι θυγατρικη; Ειναι υπηρεσια της ιδιας εταιρίας; Τοτε πως δινει τιμες κοντά με το insurance market και δεν το εχουν διωξει απο το insurance market?

Τα bold δεν τα έβαλα εγώ, ήταν από copy paste. Η anytime ηταν η πρώτη που έβγαλε αυτού του τύπου ασφάλεια και όταν ξεκίνησε είχε μεγάλη διαφορά στην τιμή σε σχέση με τις κλασσικές ασφάλειες. Ίσως γι αυτό κι έχει αυτήν τη απήχηση. 

1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Εχω μικτες και κλοπη σε 4 αυτοκινητα σε Hellas direct.

Σαφως πιο οικονομικη .Στη σελιδα που εχει εδώ για γνωμες για αυτή τιποτα το αρνγτικο .

Προσωπικα 2-3 φορες για οδικη βοηθεια μια χαρα ηταν.

Μεχρι και καφε στην ...αναμονη ηθελαν να μου στειλουν

Γιάννη με προβληματίζει το ότι σε περίπτωση μικρού ατυχήματος δεν έρχεται κάποιος. Για εμένα δεν έχω πρόβλημα, αλλά αν οδηγεί ο πατέρας μου εκεί ίσως υπάρχει θέμα. 

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Τα bold δεν τα έβαλα εγώ, ήταν από copy paste. Η anytime ηταν η πρώτη που έβγαλε αυτού του τύπου ασφάλεια και όταν ξεκίνησε είχε μεγάλη διαφορά στην τιμή σε σχέση με τις κλασσικές ασφάλειες. Ίσως γι αυτό κι έχει αυτήν τη απήχηση. 

Γιάννη με προβληματίζει το ότι σε περίπτωση μικρού ατυχήματος δεν έρχεται κάποιος. Για εμένα δεν έχω πρόβλημα, αλλά αν οδηγεί ο πατέρας μου εκεί ίσως υπάρχει θέμα. 

Σε μεγαλους σε ηλικα και χωρις βασικες γνωσεις internet καθως και μοναδες σε κινητα ειναι ενα προβλημα.

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

με προβληματίζει το ότι σε περίπτωση μικρού ατυχήματος δεν έρχεται κάποιος. Για εμένα δεν έχω πρόβλημα, αλλά αν οδηγεί ο πατέρας μου εκεί ίσως υπάρχει θέμα. 

Εαν θεωρεις οτι δε θελεις να κανεις τετοιες διαδικασιες, μην την κοιταξεις καν και προχώρα σε αλλη της επιλογης σου. Παντως σε  περιπτωση δικη μου, η hellas direct  μου κατατίθεσαι χρηματα μέσα σε 4 ημέρες και η groupama σε αλλη αντιστοιχη παλαιότερη περίπτωση ήθελε μια εβδομάδα να ανοιξει φάκελο...

Νομιζω ομως οτι η interamerican δεν εχει συνεργαζομενα συνεργεια ολες τις αντιπροσωπειες. Αυτο ειναι ισως το πιο σημαντικο κριτήριο της επιλογης της ασφαλιστικής.

Δημοσ.

Άλκη και στην anytime και στην Allianz έρχεται κάποιος. Απο την anytime όλοι οι γνωστοί μου είναι ευχαριστημένοι, από Allianz δεν έχω άποψη παρόλο που σαν όμιλος είναι μεγαλύτερος. Κι έχει αρκετά καλύτερη τιμή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Άλκη και στην anytime και στην Allianz έρχεται κάποιος. Απο την anytime όλοι οι γνωστοί μου είναι ευχαριστημένοι, από Allianz δεν έχω άποψη παρόλο που σαν όμιλος είναι μεγαλύτερος. Κι έχει αρκετά καλύτερη τιμή. 

Ναι το γνωριζω. Σου προτείνω πριν προβείς σε οποιαδήποτε ασφάλεια να κοιτάξεις τα συνεργαζόμενα συνεργεία που σε ενδιαφερουν (πχ volvo στα τρικαλα)

Επεξ/σία από alkis13
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Παντως  τα ελευταια χρονια μια φορα χρειαστηκα πριν 2-3 χρονια για τρακαρισμα , ειχα Allianze και κανενα προβλημα .Αχρειαστες να ειναι !!!

Σε πρώτη φάση κοιτάμε την υγεία σε 2η την εξυπηρέτηση.

Αλλα πχ στην interlife που ειχα ενα 6μηνο πριν απο κατι φεγγάρια, είχε ένα συνεργαζόμενο συνεργείο για τον νομό Ηρακλείου Κρήτης. Ειδάλλως θα πήγαινες όπου ήθελες, θα πλήρωνες και θα σου έδιναν τα λεφτά αν συμφωνούσαν στο ποσό του αντίστοιχου συνεργείου. Θυμάμαι μου είχαν σπάσει την κλειδαριά και ήθελε 1000€, μετά στο βάψιμο ήθελε ο συνεργαζόμενος 170€ (για πορτα οδηγου) και η εταιρία του έδωσε 150€ :P

Δημοσ.

Να κάνω κι εγώ λίγο hijack στο thread. Έχω Allianz η οποία λήγει σύντομα και μου ήρθε το ραβασάκι για 6μηνη ανενώση στα 280.

Μπαινω απο περιέργεια να υπολογίσω ασφάλιστρα με anytime και allianzdirect και βλέπω ότι σ αυτούς με 280 παίρνω για χρόνο για 6μηνης. Η Allianzdirect βέβαια μου λέει οτι για τον αριθμό κυκλοφορίας μου δε μπορεί να προχωρήσει το αίτημα, υποθέτω λόγω ύπαρξης ενεργής ασφάλειας στην Allianz. 

Μπορώ απλά να αδιαφορήσω για το ραβασάκι της Allianz και να κάνω μόνος μια direct ? Κάποια συμβουλή;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Finn είπε

Να κάνω κι εγώ λίγο hijack στο thread. Έχω Allianz η οποία λήγει σύντομα και μου ήρθε το ραβασάκι για 6μηνη ανενώση στα 280.

Μπαινω απο περιέργεια να υπολογίσω ασφάλιστρα με anytime και allianzdirect και βλέπω ότι σ αυτούς με 280 παίρνω για χρόνο για 6μηνης. Η Allianzdirect βέβαια μου λέει οτι για τον αριθμό κυκλοφορίας μου δε μπορεί να προχωρήσει το αίτημα, υποθέτω λόγω ύπαρξης ενεργής ασφάλειας στην Allianz. 

Μπορώ απλά να αδιαφορήσω για το ραβασάκι της Allianz και να κάνω μόνος μια direct ? Κάποια συμβουλή;

Φυσικα και μπορεις να πας οπου θελεις μονος σου.

Δημοσ.

Τα υπερ και τα κατά όσον αφορά direct - non direct; Την υπάρχουσα ασφάλεια την εχω 6 μηνες μιας και τον Σεπτέμβριο πήρα το αυτοκίνητο αλλά δε ευτυχώς δε τη χρειάστηκα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...