Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι συνδομητης της wind  και εχω και καλα 24αρι ( πιανω 3-4 mbps) προσφατα ηρθε το vdsl στη περιοχη μου, μπορω να ζητησω να με κλειδωσουν πιο κοντα στα 24mbps τωρα που εχουν τη δυνατοτητα, χωρις χρεωση απλα περνωντας τους τηλεφωνο;

Επεξ/σία από lejohn
Δημοσ.

H ταχύτητα συγχρονισμού σε xDSL εξαρτάται πρωτίστως από την απόσταση που έχουμε από το DSLAM. Όσο μακρύτερα είμαστε από αυτό, τόσο χαμηλότερος ο συγχρονισμός και αυτό είναι νόμος της φυσικής, που ισχύει σε όλο τον πλανήτη. Εξού και οι νέες καμπίνες, ώστε να έρθει το DSLAM κοντύτερα στις οικοδομές μας.

Ωστόσο από τις καμπίνες δεν παρέχεται ADSL, παρά μόνο VDSL. Μόνο λοιπόν αναβαθμίζοντας το πακέτο που έχεις, θα απολαμβάνεις μεγαλύτερες ταχύτητες.

Δημοσ.

Ακόμη και στον ΟΤΕ, δεν εφαρμόζεται παντού και πάντα και μέχρι σήμερα στην  πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν εφαρμόζεται.

Δημοσ.

να συμπληρωσω οτι πχ στην περιοχη του κουβαρα αττικης που με οτε επιαναν 6,5mbs το παρα πολυ , τελικα εφαρμοστηκε το 24ρι απο καμπινα vdsl . οποτε πιστευω οτι το κανουν σχεδον σε ολους , και ισως αμα εχουνε χαμηλες ταχυτητες οι περιοχες, τοτε σιγουρα. 

Δημοσ.

Ναι το κάνουν όλο και συχνότερα, αλλά θα επαναλάβω ότι δεν το κάνουν σε όλους, ούτε καν στους περισσότερους στο ίδιο αστικό κέντρο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κανείς δεν πρέπει να το ζητήσει.

Δημοσ.

Κέντρο Ν. Πεντέλης. Ήταν το πρώτο πανελλαδικά που αναβαθμίστηκε σε VoIP και σταμάτησε η TDM τηλεφωνία και από τα πρώτα της Αττικής που απέκτησαν καμπίνες VDSL πριν τον προγραμματισμό του vectoring.

Αυτή την στιγμή που μιλάμε, ούτε το 50% αυτών που έχουν ADSL από ΟΤΕ, δεν είναι συνδεδεμένοι σε νέα υπαίθρια καμπίνα, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις όπου στην ίδια οικοδομή κάποιοι έχουν μεταφερθεί και άλλοι όχι, ακόμη και με νέα σύνδεση (μεταφορά από άλλο αστικό κέντρο).

Το τι θα γίνει στο μέλλον, δεν έχει σχέση με την σημερινή πραγματικότητα. Και το αναφέρω για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις ότι κάποιος θα μεταφερθεί σήμερα σε καμπίνα μετά βεβαιότητας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...