Sethiros Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Άλλο ένα νήμα ψεκασμένων που θεωρούν ατζέντα την ισότητα, την ισοτιμία, την καταπολέμηση του ρατσισμού, του σεξισμού και της ομοφοβίας επειδή μεγάλωσαν με τέτοιες αξίες από την Αγία Ελληνική οικογένεια. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από Sethiros 3
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 7 minutes ago, Sethiros said: Άλλο ένα νήμα ψεκασμένων που θεωρούν ατζέντα την ισότητα, την ισοτιμία, την καταπολέμηση του ρατσισμού, του σεξισμού και της ομοφοβίας επειδή μεγάλωσαν με τέτοιες αξίες από την Αγία Ελληνική οικογένεια. Σωστά γιατί οι fans του Sonic ευχήθηκαν να πατώσει το BoP, αυτοί θα είναι οι τοξικοί. 6 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 14 ώρες πριν, KilliK είπε ναι, δεν ηταν ακριβη, αλλα επεσε παλι πληροφορηση στα μηντια, οτι στοιχισε 20εκ και εξαιτιας του εξτρα κοστους, χρεοκόπησε και εκλεισε το VFX στουντιο. το οποιο ηταν τελειως ραδιο αρβυλα. Παντού βλέπω ότι έκλεισαν το στούντιο στο Βανκούβερ μετά το Sonic. Πού έχουμε link ότι δεν έγινε αυτό;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, Malthador είπε Σωστά γιατί οι fans του Sonic ευχήθηκαν να πατώσει το BoP, αυτοί θα είναι οι τοξικοί. Αμφιβάλλω να ξέρουν να διαβάζουν οι φάλαινες με μπλε μαλλιά buddy.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Malthador είπε Σωστά γιατί οι fans του Sonic ευχήθηκαν να πατώσει το BoP, αυτοί θα είναι οι τοξικοί. Έλα ντε, αντί να βρουν το furry fandom κομμάτι του Sonic να περάσουν καλά. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από GhostRiderLSOV
afragorn Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 44 λεπτά πριν, Sethiros είπε Άλλο ένα νήμα ψεκασμένων που θεωρούν ατζέντα την ισότητα, την ισοτιμία, την καταπολέμηση του ρατσισμού, του σεξισμού και της ομοφοβίας επειδή μεγάλωσαν με τέτοιες αξίες από την Αγία Ελληνική οικογένεια. Ρόζα; 😛
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Είστε ψεκασμένοι φαλλοκράτες ρατσιστές που δεν σας αρέσει η ισότητα. Ορίστε μια ταινία που θα είχε ενδιαφέρον: 1
blanka Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, ulillillia1111 είπε Ξερει κανεις που παιζει η ταινια στα αγγλικα για Αθηνα???? Παντου το'χει μεταγλοτισμενα που εψαξα.... Δυστυχώς Ελλάδα μόνο μεταγλωττισμένο.
Vangelis_D9 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, ulillillia1111 είπε Ξερει κανεις που παιζει η ταινια στα αγγλικα για Αθηνα???? Παντου το'χει μεταγλοτισμενα που εψαξα.... Κάνε όνειρα, κι εγώ θέλω να το δω αυθεντικό λόγω του ότι ο Τζιμ Κάρεϊ φαίνεται ότι ανακτά τα παλιά κέφια του. Οπότε θα περιμένουμε το "θείο" να μας το φέρει σε λίγους μήνες... Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από Vangelis_D9
KilliK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Παντού βλέπω ότι έκλεισαν το στούντιο στο Βανκούβερ μετά το Sonic. Πού έχουμε link ότι δεν έγινε αυτό; εκλεισε το στουντιο, αλλα αυτο δεν ειχε καμια σχεση με την ταινια. η μητρικη εταιρεια εχει 8 στουντιο, και εκλεισε το συγκεκριμενο επειδη ηταν πολυ ακριβο για να το συντηρησει στο Βανκουβερ. 5 ώρες πριν, Sethiros είπε Άλλο ένα νήμα ψεκασμένων που θεωρούν ατζέντα την ισότητα, την ισοτιμία, την καταπολέμηση του ρατσισμού, του σεξισμού και της ομοφοβίας επειδή μεγάλωσαν με τέτοιες αξίες από την Αγία Ελληνική οικογένεια. το να θαψεις επιτηδες μια παιδικη ταινια με ενα μπλε σκατζοχοιρο, πως ακριβως προωθει την ισοτητα και την ισοτιμια; 🤔 Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από KilliK 3
Apoll Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 8 ώρες πριν, Sethiros είπε Άλλο ένα νήμα ψεκασμένων που θεωρούν ατζέντα την ισότητα, την ισοτιμία, την καταπολέμηση του ρατσισμού, του σεξισμού και της ομοφοβίας επειδή μεγάλωσαν με τέτοιες αξίες από την Αγία Ελληνική οικογένεια. Έβαλες και μούρη την Brie Larson..... Αυτό σε μάρανε. 3 ώρες πριν, KilliK είπε το να θαψεις επιτηδες μια παιδικη ταινια με ενα μπλε σκατζοχοιρο, πως ακριβως προωθει την ισοτητα και την ισοτιμια; 🤔 Εδώ κάνουν επίθεση σήμερα στην σειρά Pokemon γιατί μία γιαπωνέζα χαρακτήρας είναι άσπρη, ενώ σε ένα παιχνίδι ήταν ποιο σκούρα. Προσπαθούν οι δημιουργοί να εξηγήσουν ότι άλλο το 3d με τις σκιές και άλλο το anime κάτω από το φωτεινό φως αλλά μάταια. Γιατί δεν πάνε στην Κίνα να κάνουν πορεία γιατί ο John Boyega έχει πάει στο πίσω μέρος και έχει γίνει fade out στις αφίσες των Star Wars; Δεν έχουν τα @@ γιατί απλά θα τους χώσουν μέσα οι κινέζοι. Αντίθετα τους τρώμε όλους/όλες στην μάπα εμείς. 3
blanka Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόλις γύρισα απο την προβολή της ταινίας, στην ποιο άθλια προβολή της ζωής μου. Ο ήχος σε ένταση ήταν όπως όταν τρώμε το μεσημέρι με την τηλεόραση απλά να παίζει. Παιδιά , αν είναι να πηγαίνω κινηματογράφο για έχω εμπειρία κουζίνας σπιτιού μου , τότε να το ξέρω να μην ξαναπάω. Η εικόνα αρκετά σκοτεινή ! 2020 κινηματογράφοι Ελλάδας. Το συγκεκριμένο Cinema ήταν το CINEPLEXX στη Θεσσαλονίκη , το οποίο μάλιστα έχει και αίθουσα ΙΜΑΧ. Το παράξενο βέβαια είναι ότι είχα δει παλιότερα το Aquaman στην ΙΜΑΧ και το απόλαυσα. Το Sonic δεν παιζόταν φυσικά στην ΙΜΑΧ αλλά και πάλι, η ποιότητα της εμπειρίας κινηματογράφου ήταν αισχρή. Είχα και απο πάνω τις ελληνικές φωνές στην μεταγλώττιση ... καταλαβαίνετε . Το αστείο είναι ότι βγαίνοντας απο την αίθουσα μια πολύ ευγενική κοπέλα απο τον κινηματογράφο μας ρώτησε πως μας φάνηκε. Πολύ ωραία η ταινία αλλά ο ήχος πολύ χαμηλα. της λέω , και με κοίταξε με περιέργεια . Παρόμεια εμπειρία είχα στο Village στη Θεσσαλονίκη βλέποντας το Star wars οπου η θολούρα δεν με άφηνε να απολαύσω το έργο. ΟΚ , μπορεί να είμαι κακομαθημένος με τις ταινίες που βλέπω σπίτι μου με το HomeCinema με 4Κ 75αρα QLED , και να μου φαίνεται εμένα τόσο χάλια. Θυμάμαι πριν χρόνια τρέμαν οι καρέκλες στις εκρήξεις στο cinema και για αυτό ζούσαμε! Cinema τα τελευταία χρόνια πάω μόνο στα Star Wars, στην προβολή Aqua Man για να δοκιμάσω την ΙΜΑΧ και τώρα στο Sonic . Μόνο το ΙΜΑΧ άξιζε την εμπειρία. Ας κλείσω την μεγάλη εισαγωγή με τα χάλια της Ελλάδας σε έναν ακόμα τομέα και ας πω 2 λόγια για την ταινία καθε αυτή. Χωρίς σποιλέρς! Η ταινία είναι καθαρή απόλαυση! Όταν καμία φορά βάζω να δω καμιά καινούρια κωμωδία, φτάνω στο συμπέρασμα ότι το μόνο ποιοτικό χιούμορ που βιώνω την τελευταία 10ετια είναι μέσα απο ταινίες τύπου avengers και όχι απο αμιγώς κωμικές ταινίες. Με λίγα λόγια πιστεύω ότι το είδος της κωμωδίας υποφέρει σε αυτόν τον τομέα. Με το Sonic γέλασα περισσότερο απο οποιαδήποτε πρόσφατη κωμωδία. Και μάλιστα όχι μόνο εξαιτίας του Jim Carrey , αλλά όλοι χαρακτήρες έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό στις κωμικές τους στιγμές (βλέπε την αδερφή που δεν ήθελε τον κουνιάδο). Στην κωμωδία λοιπόν βάζω άριστα με περήφανο κερασάκι τον Jim Carrey . Η ιστορία είναι απλή, χωρίς αυτό να είναι κακό, γιατί δεν με κούρασε (όπως στο Πικατσου) και με έκανε να χαλαρώσω περισσότερο, απολαμβάνοντας περισσότερο άλλους τομείς της ταινίας. Αν έβλεπα μια ταινία αναζήτησης δολοφόνου με ντεντέκτιβ, εκεί η έλλειψη πολύπλοκου σεναρίου θα με ενοχλούσε. Τα εφέ ήταν τοπ νοτς που λένε και στο χωριό μου! δεν έχω να πω κάτι αρνητικό . Αυτό που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση στην ταινία είναι το πόσο σωστά και ρεαλιστικά απέδωσαν τις ισορροπίες δύναμης ανάμεσα στον Robotink και τον Sonic! Πραγματικά ! ενώ έβλεπα την ταινία έκανα την σύγκριση με την τριλογία Star Wars της Disney! 3 ολόκληρες 2,5ωρες ταινίες Star Wars και το χτίσιμο του χαρακτήρα της Ray αλλά και η ισορροπία της δύναμης , δεν συγκρίνονται με την άρτια δομή που είχε ο Sonic! Περισσότερο απειλή ένιωθα βλέποντας τον robotnik με το ελάχιστο σωστό χτίσιμο χαρακτήρα-δύναμης, παρά την απειλή που ένιωθα με τους κακους του Star Wars, ή με τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η Ray.... Σκουλήκι => Force Heal (Ξερασμα) Με λίγα λόγια στο ταπεινό Sonic (1,5 ωρα ταινία), ένιωθα λογικότερα δοσμένες τις δυνάμεις του ήρωα και του κακού , νιώθοντας την απειλή με λογικές ισορροπίες! Απίστευτο! Μπορεί λοιπόν το σενάριο να είναι ρηχό, αλλά στις λεπτομέρειες αποδίδει μοναδικά! Στην ισορροπία που αναφέρω απο πάνω, βοήθησε και η χρήση του χαρακτήρα του Sonic που πολύ έξυπνα χρησιμοποίησε ο σκηνοθέτης, ούτως ώστε να μειώσει την αποτελεσματικότητα των δυνάμεων του Sonic. Θα λατρέψετε τον χαρακτήρα του Sonic, αν και ακροβατεί στο να γίνει λίγο σπαστικός, αλλά ακόμα και αυτό δικαιολογείται , και μάλιστα χρησιμοποιέιται και κωμικά! Η ταινία ξέρει τι είναι και τι θέλει να πετύχει 100%, δεν είναι wanna be κάτι ούτε να μας κάνει κάποιο μάθημα με το ζόρι. Στο τραπέζι κάτω απο την τηλεόραση μου υπάρχει ένα φωτόσπαθο και ένας Sonic. Σαν φαν λοιπόν, αυτό που ζητάω βγαίνοντας απο την αίθουσα, είναι απλά να βγω με ένα χαμόγελο. Βγαίνοντας απο το cinema απο τα 3 Star Wars ένιωθα ντροπή για το franchise. Με το Sonic, βγήκα με το χαμόγελο ικανοποίησης ενός φαν. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Φανταστείτε να το έβλεπα όπως ήθελα (ήχο-εικόνα-original φωνές) ! Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2020 από blanka 12
KilliK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) χαιρομαι που σου αρεσε η ταινια, παρα την κακη προβολη. την ειχα πατησει και εγω με το Dark Knight, πηγα να την δω σε ενα τοπικο θερινο σινεμα, η χειροτερη εμπειρια σε προβολη σινεμα εβερ. μετα πηγα και την ξαναδα στο Mall, για να την απολαυσω σωστα. btw, η μεταγλωττιση της ταινιας πως σου φανηκε; Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από KilliK 1
blanka Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, KilliK είπε btw, η μεταγλωττιση της ταινιας πως σου φανηκε; παραδόξως αρκετά καλή, αν και ακούγονταν πολύ χαμηλά. 2
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το είδα χθες σε VMAX Sphera (άρα δεν παρατήρησα πρόβλημα στον ήχο προφανώς). Δεν τρελάθηκα tbh, καλή ήταν για παιδική, θα προτιμούσα να την έβλεπα στα αγγλικά για να άκουγα τις ατάκες του Carrey. Αρκετά κοινότυπη στα περισσότερα σημεία της, ωραία εφέ, σε γενικές γραμμές μια ταινία της σειράς, του 5/10, άντε 6/10 γιατί έχει τον Sonic μέσα. Πάντως, θα ήθελα να δω μια Sonic ή Mario ταινία που να μην είναι στον κόσμο μας. Να είναι σαν τα 3D games με σενάριο, διαλόγους κλπ. Δεν καταλαβαίνω γιατί πάνε και τα φέρνουν στη Γη, δεν βγάζει νόημα. Το ίδιο και με τα Smurfs π.χ., δεν χρειάζεται να παίζουν μέσα πάντα άνθρωποι. Oh, well. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2020 από Malthador
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα