kospas12345 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω το εξής θέμα στους iMac μου. Έχω πάρει κάποια εξωτερικά cases και έχω βάλει δίσκους μέσα 3,5 μηχανικούς για timemachine. Το θέμα είναι ότι δεν αναγνωρίζει το σύστημα τα cases. Τα ίδια cases με ssd δίσκους παίζουν κανονικά. Εχετε καμία ιδέα; Μήπως πρέπει να φορμάρω διαφορετικά; Οι δίσκοι είναι journaled GUID map. Ευχαριστώ
atheatos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, kospas12345 είπε Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω το εξής θέμα στους iMac μου. Έχω πάρει κάποια εξωτερικά cases και έχω βάλει δίσκους μέσα 3,5 μηχανικούς για timemachine. Το θέμα είναι ότι δεν αναγνωρίζει το σύστημα τα cases. Τα ίδια cases με ssd δίσκους παίζουν κανονικά. Εχετε καμία ιδέα; Μήπως πρέπει να φορμάρω διαφορετικά; Οι δίσκοι είναι journaled GUID map. Ευχαριστώ Πιθανό πρόβλημα τροφοδοσίας του case μοιάζει. Δεν επαρκεί το ρεύμα με τους μεγάλους σκληρούς από το case και να στείλει σωστό σήμα στο usb του mac. Βρες ένα usb hub με καλή τροφοδοσία . 1
kospas12345 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Τελικά ήταν θέμα τροφοδοσίας. Το δοκιμάσαμε με 2,5 δίσκο και όλα κομπλέ .... όποτε ας αποφεγουμε τις φθηνές λύσεις τις πληρώνουμε διπλά.
kormos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Στις 5/3/2019 στις 8:10 ΜΜ, kospas12345 είπε Τελικά ήταν θέμα τροφοδοσίας. Το δοκιμάσαμε με 2,5 δίσκο και όλα κομπλέ .... όποτε ας αποφεγουμε τις φθηνές λύσεις τις πληρώνουμε διπλά. Τι χωρητικότητας ήταν οι δίσκοι; Δεν νομίζω πως έχει να κάνει το αν είναι ή όχι οικονομική η "θήκη"...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα