fouriozos1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο forum , Eχω στην κατοχή μου ,ενα PC με τα έξης χαρακτηριστηκά CPU : Ι7 3770 , MOBO: Asus p8h61-m-LX ,RAM : 2X 8 GB Corsair στα 1333mhz , GPU : Gigabyte 1060 6gb G1 (REV 2.0) PSU: EVGA 700W B1 k3 καθώς και μια κάρτα ήχου Creative Soundblaster 5.1 audigy FX & μια κάρτα δικτύου Τp-Link(δίοτι το lan της μητρικής έχει καεί ) και τα δύο συνδεδεμένα με PCIe . Το ερώτημα μου είναι το εξής: επειδή θέλω να προσθέσω usb 3 στο σύστημα γιατί η συγκεκριμένη μητρική δεν έχει και η μητρική έχει μόνο 3 υποδοχές pcie ( τις 2 τις χρησιμοποιώ και η 3η λογου GPU δεν έχει καθόλου χώρο ούτε για καλώδιο επέκτασης pcie σε pcie , έχει κανεις καμια ιδέα το τι μπορώ να κάνω? Έψαχνα για κάρτα δικτύου pcie με usb3 πάνω αλλα δυστυχώς δεν βρίσκω στην ελληνική αγορά παρά μόνο κατι κινεζιές μέσω aliexpress κτλ . Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από fouriozos1
CsIns Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να πάρεις ενα usb 3.0 ethernet σαν και αυτό : https://www.e-shop.gr/tp-link-ue300-usb30-to-gigabit-ethernet-adapter-p-PER.612773 και να αφαιρέσεις την lan κάρτα τελείως για να μπει η usb 3.0 . 1
fouriozos1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Ευχαριστώ για την απάντηση.Το έχω σκεφτεί αλλα υπάρχει περίπτωση να δω διαφορές στις ταχύτητες ? χειρότερες απο pcie δλδ.?
CsIns Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Αν η χρήση σου είναι μόνο για να κατεβάζεις από το ίντερνετ και όχι δίκτυο 2 υπολογιστών (με την προϋπόθεση ότι το ρούτερ είναι gigabit που θα συνδεθεί ο δεύτερος και ότι τα 2 pc έχουν gigabit ethernet controller), ακόμα και usb 2.0 ethernet με gigabit να πάρεις τα περίπου 35mb/s που δίνει η 2.0 σου αρκεί (αν δεν κάνεις αντιγραφή από κάνα usb stick/hdd εκείνη την ώρα). Αλλιώς αν πάρεις usb 3.0 δεν θα έχεις πρόβλημα γιατί τα 110 mb/s περίπου που βγάζει το gigabit το πιάνει άνετα καθώς η usb 3.0 είναι κάπου στα 500mb/s. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα