Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 4 minutes ago, kostasSTi said: To νοτς αλλά και η άσχημα ασύμμετρη κάμερα είναι κακογουστιά. Αυτό είναι τεχνολογία. Κακά τα ψέμματα, η apple κάποτε ήταν πρωτοπόρα, τώρα είναι μόνο μούρη για τις θείες. Ποιό είναι τεχνολογία? Το ανεβοκατεβαίνει συνεχώς μια κάμερα απο πάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KostasKri Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, billdanos είπε Ποιό είναι τεχνολογία? Το ανεβοκατεβαίνει συνεχώς μια κάμερα απο πάνω? Προφανώς, από την μία FaceID που είναι καλύτερο από κάθε υλοποίηση δακτυλικού αποτυπώματος(και χρόνια μπροστά από οτιδήποτε προσφέρει ο ανταγωνισμός) και από την άλλη ένα motor για να σου πετάει την camera σαν μην πω κι εγώ τι... Αλλά παρόλα αυτά η Apple δεν είναι πρωτοπόρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, billdanos είπε Ποιό είναι τεχνολογία? Το ανεβοκατεβαίνει συνεχώς μια κάμερα απο πάνω? Συνεχώς, αν είσαι 15χρονο και παίζεις με το instagram. Εγώ παίζει μια στο εξάμηνο (και βλέπουμε). Που σημαίνει οτι το σεμεδάκι μόνο κακό μου κάνει. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KostasKri Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, kostasSTi είπε Συνεχώς, αν είσαι 15χρονο και παίζεις με το instagram. Εγώ παίζει μια στο εξάμηνο (και βλέπουμε). Που σημαίνει οτι το σεμεδάκι μόνο κακό μου κάνει. Δεν έχει σημασία το πόσο παίζεις. Είναι κακό για το waterproofing όπως επίσης και για το ότι οτιδήποτε motorized πρέπει να χρησιμοποιείται once in a while για να μην χαλάσει. Ακόμα και σε μία πιθανή πτώση είναι πολύ πιθανόν να σπάσει κάτι οστον μηχανισμό από το τράνταγμα. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από KostasKri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pseira Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, stafaf είπε Motorized μηχανισμός σε κινητό. Ό,τι πρέπει για την αξιοπιστία (not). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1807 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, billdanos είπε Πάει και η One+, άρχισε ο κατήφορος... Να συμπληρώσω. "Άπατο θα πάει αφού δεν θα το αγοράσω" 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 20 λεπτά πριν, KostasKri είπε Δεν έχει σημασία το πόσο παίζεις. Είναι κακό για το waterproofing όπως επίσης και για το ότι οτιδήποτε motorized πρέπει να χρησιμοποιείται once in a while για να μην χαλάσει. Ακόμα και σε μία πιθανή πτώση είναι πολύ πιθανόν να σπάσει κάτι οστον μηχανισμό από το τράνταγμα. Μα δεν είναι waterproof τα oneplus. Όσο για την αντοχή στις πτώσεις, θα δείξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redragon7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Η καλύτερη υλοποίηση by far είναι το μικρό bezel πάνω ώστε να χωράνε αισθητήρες, κάμερες, led , ηχεία/ακουστικά και όλα τα κέρατα. Ας χάσουμε και μισή ίντσα οθόνη, κλάιν . Η λύσεις pop-up και slider τρώνε άκυρο από εμένα όχι λόγω selfies (who cares) αλλά για το face unlock.. Η συγκεκριμένη δε συσκευή είναι doa προσωπικά λόγω έλλειψης wireless charging, απλά και όμορφα. Να δω πότε θα ξεκολλήσουν εκεί στην Oneplus Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από Redragon7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KostasKri Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, kostasSTi είπε Μα δεν είναι waterproof τα oneplus. Όσο για την αντοχή στις πτώσεις, θα δείξει. Δεν είναι το ξέρω, αλλά είναι ακόμα μια δίοδος να μπει νερό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HaloSpartan117 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μάλλον η OnePlus ξεκίνησε κατευθείαν μετά τα 6 και 6Τ και δεν έβαλε notch και απλά ακολούθησε τη Oppo και Vivo,αλλά όπως πάντα η OnePlus φτιάχνει ωραία κινητά!😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djsaxsax Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Όχι όχι όχι ......κάτοχος one plus 6 περίμενα την υλοποίηση του 7 για να αποφασίσω αν θα πάω εκεί η σε mi9.....στα λεφτά λοιπόν που ζητάει η one plus δεν νοείται "ναυαρχίδα κινητό" που να μην έχει και ασύρματη φόρτιση και αδιάβροχοποιηση.....έστω ένα από τα δύο έπρεπε να είναι παρών......οπότε για εμένα by by και ξαναγυρναω στην xiaomi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitrisp88 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Έλεγα και εγω μετά τις 'νέες' τιμες της Samsung οτι η Oneplus θα είναι μονόδρομος αλλα τζίφος.. Γιατί βρε one plus ? Ακομη και το notch καλύτερο θα ήταν (Λέω και μεγάλες κουβέντες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisTz1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Κάτοχος OnePlus 5 , αν πράγματι βγεί όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, μου φαίνεται πως ήρθε η ώρα να το δώσω στον πατέρα μου και το τσιμπήσω!!! Το μόνο που με προβληματίζει είναι το face unlock που λογικά θα γίνει ποιο αργό από το ακαριαίο που είναι τώρα. Επίσης από θέμα αντοχής δεν νομίζω να υπάρχει θέμα καθώς έχει δοκιμαστεί στο vivo χωρίς προβλήματα! Το πολύ πολύ να το ξεκλείδωνω μόνο με το αποτύπωμα που είναι και αξιόπιστο! Λογικά θα έρθει γύρω στο 600ρι, όταν πέσει η τιμή του κοντά στο 450€ μετά από 2-3 μήνες θα είναι η καλύτερη ευκαιρία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, KostasKri είπε Προφανώς, από την μία FaceID που είναι καλύτερο από κάθε υλοποίηση δακτυλικού αποτυπώματος(και χρόνια μπροστά από οτιδήποτε προσφέρει ο ανταγωνισμός) και από την άλλη ένα motor για να σου πετάει την camera σαν μην πω κι εγώ τι... Αλλά παρόλα αυτά η Apple δεν είναι πρωτοπόρα Το καλύτερο σύστημα και το ασφαλεστερο το έχει αυτή τη στιγμή το LG G8 thinq. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από Istros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cp5120 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, pseira είπε Καλά, το πιάσαμε το υπονοούμενο. Μ' αυτά και μ' αυτά η NOKIA βγήκε εκτός παιχνιδιού... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα